Моят ужас!
Модератор: Общи модератори
73 мнения
• Страница 4 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- Elle
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: mini cooper 91
- Детайли за колата: old mini cooper john cooper edition 1.3 limited
Благодаря на колегите и на моите приятелки за подкрепата и съветите,наистина се надявам да се оправят нещата,защото е много неприятно,аз наистина съм доста афектирана заради деянието,но очаквах да срещна рабиране тук,тъй като на много хора са им се случвали подобни неща..
Най-тъпото е че колата беше пред Мола,където работя...и имаше полиция целия ден,защото направиха една уличка там еднопосочна и те седяха да глобяват подред който влезе...тоест супер нагла кражба...и то безсмислена,защото това е емблема,която не можеш току-така да пласираш..
Да,днес паркирах пред УНСС, аз там уча,моята количка беше..за някой може да не е зле как изглежда,но за мене е-още повече че не са просто две дупки да не си личи...то стои някакво като черно нещо от странен материал нещо като легълце на емблемата и за мен е супер грозно..Незнам,който ме разбира разбира...който не...
(Пояснявам,че това не е колата на мистър Бийн,неговата е по-стара и специална и лимитирана,само в жълто и черно.)
Някои от колегите вече се отзоваха с предложения как да си поръчам емблемка,сега избираме най-лесния и бърз начин и дано стане..Защото тя е рядка и почти я няма а и не всички магазини в интернет доставят до България..
Относно приятеля от Англия,той си идва утре и не е вариант-не може да ми донесе-вече му звъннах,мерси;)
На вас разчитам!!
Най-тъпото е че колата беше пред Мола,където работя...и имаше полиция целия ден,защото направиха една уличка там еднопосочна и те седяха да глобяват подред който влезе...тоест супер нагла кражба...и то безсмислена,защото това е емблема,която не можеш току-така да пласираш..
Да,днес паркирах пред УНСС, аз там уча,моята количка беше..за някой може да не е зле как изглежда,но за мене е-още повече че не са просто две дупки да не си личи...то стои някакво като черно нещо от странен материал нещо като легълце на емблемата и за мен е супер грозно..Незнам,който ме разбира разбира...който не...
(Пояснявам,че това не е колата на мистър Бийн,неговата е по-стара и специална и лимитирана,само в жълто и черно.)
Някои от колегите вече се отзоваха с предложения как да си поръчам емблемка,сега избираме най-лесния и бърз начин и дано стане..Защото тя е рядка и почти я няма а и не всички магазини в интернет доставят до България..
Относно приятеля от Англия,той си идва утре и не е вариант-не може да ми донесе-вече му звъннах,мерси;)
На вас разчитам!!

- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
в ebay мисля, че ще се намери най-добрата цена... аз до колкото успях да мерна са по 10-12 лири в ebay.uk... може да се разтърся и в немският ebay, там може да излезнат по-евтино... за купуване от ebay нямаш проблеми - ше ги вземем 

- Elle
- кандидат ентусиаст
-
да,аз намерих в e-bay и са 12 лири едната..просто някой ми каза че не доставяли до България, а и аз незнам как да си поръчам нито имам подходяща банкова сметка...просто се надявам някой да се смили,да ги поръча отнякъде ако не може от e-bay и после аз да дойда, да си ги взема и да му платя на ръка.. 

- Elle
- кандидат ентусиаст
-
ВЕЛИК Е КОЛЕГАТА bum bum ВЕЧЕ МИ ГИ ПОРЪЧА И ДО 10ТИНА ДНИ ИДВАТ!!ЗНАЕХ СИ ЧЕ ТУК ЩЕ МИ ПОМОГНЕТЕ!!МНОГО СЪМ HAPPY!!!!
- Phil
- ентусиаст
-
- Кара: G30 540xi, S1000r, EXC 450, R1300GS
Колежке, поясних че минах бързо и за това питах дали е като на Мистър Бийн и казах че не е толкова зле...
Иначе си е кофти, като ти се случи подобно нещо...като се сетя брат ми как го отнесе като на мен ми свиха задната емблема
Иначе си е кофти, като ти се случи подобно нещо...като се сетя брат ми как го отнесе като на мен ми свиха задната емблема

- Elle
- кандидат ентусиаст
-
Да вече всичко е ок,поуспокоих се,минито ще се оправи,общо всичко след крайни изчисления ще ми струва 78 лева...не е много,страшно съм щастлива че всичко ще се нареди добре благодарение на милите хора тук!!

- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
След като разбрах, че си паркирала до мола мога да ти кажа, че въобще си се отървала с малко. Да работиш там и да не слагаш колата на паркинга е все едно да оставиш торба пари във Факултета и да искаш да си я намериш после.
Последно когато си оставих в тия пресечки колата я заварих със разбито стъкло и изкъртена музика. Тва ми струваше 700лв. От тогава няма ли места на паркинга просто си тръгвам или на платен. Тоя МОЛ е най-скапаното място в цяла София, там постоянно пропищяват хора заради гадните мангалчета и наркоманчета
Така че повече не прави тая грешка, ако искаш да си намериш колата цяла.
Последно когато си оставих в тия пресечки колата я заварих със разбито стъкло и изкъртена музика. Тва ми струваше 700лв. От тогава няма ли места на паркинга просто си тръгвам или на платен. Тоя МОЛ е най-скапаното място в цяла София, там постоянно пропищяват хора заради гадните мангалчета и наркоманчета

Така че повече не прави тая грешка, ако искаш да си намериш колата цяла.
- Elle
- кандидат ентусиаст
-
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
- Wenzy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е34 М51Д25
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
- Wenzy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е34 М51Д25
Тя е жена какво друго да направи?
Нестига че си имаш малък борд и бели мигачи ами и се оплакваш
Последният път бастина на автомивката ми издуха лайсните на калниците с пароструйката и ...
Нестига че си имаш малък борд и бели мигачи ами и се оплакваш

Последният път бастина на автомивката ми издуха лайсните на калниците с пароструйката и ...

73 мнения
• Страница 4 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5