525 TDS Автоматик - Проблем
Модератор: Технически модератори
50 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4
- bmwfena
- БМВманиачения
-
- Кара: ПЕЧКА понавървяваща
- Мечтае да кара: на ядене и пиене
и яз и са извинявам--шайзе-колежкеWenzy написа:Извинявай колежке,че надраскахме цял лист![]()
Аз не пия от две седмици почнах пак да тренирам,пък и по принцип не пия толкова,че да немога да чета - 5-6 за настроение
Тука северняшкия малко миек и аз се изразявам по на кратко и става една ....... недеи си изгръ

- navigatorkata
- Потребител
-
Така.
Смених горивния филтър и прочистих системата.Преди това на сутринта като запалих колата всечко беше наред. След като обаче изминах 25-30км проблема отново се появи. Колата не иска да тръгне по наклон след като спра.Това ме кара да мисля че имам проблем с скоростната кутия - незнам.
Смених горивния филтър и прочистих системата.Преди това на сутринта като запалих колата всечко беше наред. След като обаче изминах 25-30км проблема отново се появи. Колата не иска да тръгне по наклон след като спра.Това ме кара да мисля че имам проблем с скоростната кутия - незнам.
Само БМВ всичко друго е имитация...
- Wenzy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е34 М51Д25
Колежке,кеде е това Момчиловци?
Имаме много представители на ТДС мафията
особенно в Западна България.Ако си на запад хвани си някой да ти покаже как да си центроваш плочката или той да ти я центрова.
За една маса всеки е навит
Това не е кутия - всички сме почти единодушни,че е нагнетателната помпа,затова хвани някой от вашия край да ти обясни как да спестиш парите дето трябва да ги дадеш по майстори или евентуааааааално да ти помогне
Имаме много представители на ТДС мафията

особенно в Западна България.Ако си на запад хвани си някой да ти покаже как да си центроваш плочката или той да ти я центрова.
За една маса всеки е навит

Това не е кутия - всички сме почти единодушни,че е нагнетателната помпа,затова хвани някой от вашия край да ти обясни как да спестиш парите дето трябва да ги дадеш по майстори или евентуааааааално да ти помогне

- navigatorkata
- Потребител
-
дано не е кутията.Намам представа кой разбира от ГНП тука в Смолян. май никой.
- Wenzy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е34 М51Д25
- zvetiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39М54В30
navigatorkata написа:дано не е кутията.Намам представа кой разбира от ГНП тука в Смолян. май никой.
Колежке,казах ти от какво е-не е скоростна кутия.
Намери някой ,който може да отвърти 4 винта и да направи описаното в т.І от следната тема:
Регулиране на ГНП на 525 tds.
УСПЕХ.
- dinozab
-
-
- Кара: от моабет на моабет
navigatorkata написа:Така.
Цедката в резервоара как е

- zvetiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39М54В30
За да приключиме с горивоподаването-филтъра си го сменила,добре,откачаш горивопровода след филтъра и даваш 23 бушон на +,след като потече,трябва да изтече 1литър за 1минута,ако е по-малко виж филтъра на помпата в резервоара,ако е чист ,или след като го почистиш дебита не се промени, значи помпата е свършила.
Ако е скоростна кутия,двигателя трябва да има мощност,да вдига обороти, но да не може да предаде двигателният момент на задните колела-все едно при обикновени скорости си натиснала съединителя.Доколкото разбирам при теб двигателя няма мощност.След като си почистила горивната система остава да ти регулират помпата.
Ако е скоростна кутия,двигателя трябва да има мощност,да вдига обороти, но да не може да предаде двигателният момент на задните колела-все едно при обикновени скорости си натиснала съединителя.Доколкото разбирам при теб двигателя няма мощност.След като си почистила горивната система остава да ти регулират помпата.
- bmwfena
- БМВманиачения
-
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
нали ще идваш по нова година, взимай Венци и ще се нарежем като казаци
само некой треа ме вози че мойта няма да е готова до тогава

- bmwfena
- БМВманиачения
-
ще те нося на гръб ако трябва--толкова сила все още имам///peter написа:нали ще идваш по нова година, взимай Венци и ще се нарежем като казаци![]()
![]()

- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
- navigatorkata
- Потребител
-
Значи минах и компютърна диагностика - нямаше открити грешки.Съветват ме да сменя филтъра и маслото на скоростите.Вие как мислите?
- navigatorkata
- Потребител
-
Показа че в двигателя всичко е наред. Имало е някаква грешка в педала на спирачката, но я изчистена.
50 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4