Моят ужас!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: или поне се учи ежедневно
Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М

Мнение от Sharo » 12 Дек 2007, 2:31

ще ти подскажа ...
намираш си стар другар от ПК, който е в англия да ти ги прати по пощата ...
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола

клавиатурен мунингист
Аватар
Кара: E39 520i 1997
Мечтае да кара: E36 323ti

Мнение от amd » 12 Дек 2007, 2:35

Много неприятно, съжалявам за случката. Ти спираш ли пред УНСС понякога, защото там виждам едно мини да паркира? Изглежда страхотно колата и не заслужава такава кокошкарска кражба, но в нашата скапана държава има всякакви копеленда. Дано успееш да я възстановиш!
Не разбрах къде да я взели емблемата?
BMW only!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 12 Дек 2007, 2:40

alx написа:по темата... не си слагай нови защото пак ще ти ги задигнат... демек - не се занимавай със глупости. ще й свикнеш със новия изглед и няма да те притеснява... знам че е кисело- ама просто си спести нервите.

абсолютната истина за мен напоследък
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”

Аватар
Кара: със спомени

Мнение от sonny » 12 Дек 2007, 2:48

само се избазиках, нищо лично и нищо лошо. Найстина е гадно и знам какво е, но просто тия крилца, някък си нали така разбирате ме :winky:

Аватар

Мнение от ^ivo^ » 12 Дек 2007, 3:44

иии ма сте зли :mhihi: и ние сме същите кво се правите мен кат ми гепиха единия бъбрек две седмици ревах
Изображение Изображение

Блондинка зад волана
Аватар

Мнение от Лина » 12 Дек 2007, 8:59

Fast_lady написа:Еййй голяма трагедия, поне да беше за нещо смислено.... Ццццц аман от лилги - бегай в Cosmopolitan се оплаквай тук не е искрено и лично, за да занимаваш потребителите с цяла тема :evil: :evil: :evil:

Извинявай, не че нещо, но не намираш ли изказването си за малко грубо и не на място?

Elle, не се притеснявай. Ще се намерят емблеми и ще оправим Куп :winky:
I'm a little bit of everything
all rolled into one
So take me as I am
This may mean you'll have to be a stronger man
Rest assured that when I start to make you nervous
and I'm going to extremes
tomorrow I will change
and today won't mean a thing

Мечтае за Z3 M Coupe
Аватар
Кара: '99 530dА Touring

Мнение от err0r » 12 Дек 2007, 9:06

sonny написа:...

Како Ел... ходи при батко Сони да китоса дупките на емблемите, да видиш колко яко ще стане :) Тамън няма да се занимаваш с крадльовци занапред.
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: 2005 E61 525d
Мечтае да кара: просто да кара...
Детайли за колата: <3

Мнение от |`oTuH » 12 Дек 2007, 11:32

мацка за 28 паунда ( 84 лева ) и срок от 10 дена имаш 2 емблеми като тези които си дала
толкова излиза да ти ги поръчам
4 8 15 16 23 42

ентусиаст
Аватар
Кара: G30 540xi, S1000r, EXC 450, R1300GS

Мнение от Phil » 12 Дек 2007, 12:06

Преди малко, като минавах покрай УНСС видях колежката да паркира...не е чак толкова зле... ако не бях чел темата нямаше да забележа, че и липсват емблемите :D

P.S. Абе аз малко бързо минах край нея и не видях много добре ама тва не е ли като на Мистър Бийн колата :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 12 Дек 2007, 12:14

стига, че от еко ще се преместят срещите пред УНСС :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E70

Мнение от El Diablo » 12 Дек 2007, 12:29

аз бях признавам си :mhihi:
ако наистина има зелено по нея само некое малко тревоманче :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 12 Дек 2007, 12:29

върни и ги :mhihi:

УмНаТа КаКа с чЕрпАка :)
Аватар
Кара: '96 BMW318 cabrio

Мнение от Eliana » 12 Дек 2007, 15:05

Fast_lady написа:Еййй голяма трагедия, поне да беше за нещо смислено.... Ццццц аман от лилги - бегай в Cosmopolitan се оплаквай тук не е искрено и лично, за да занимаваш потребителите с цяла тема :evil: :evil: :evil:

Да, голяма трагедия или по-скоро има две големи трагедии има в тази тема.. Едната е, че Стефи просто искаше да сподели с вас неприятната ситуация в която е попаднала, но вместо това попадна на неуместни майтапи, това няма да го коментирам... Само да спомена, че не веднъж съм виждала да пускате теми и да се оплаквате, че някой ви е отнесъл емблемата, даже се правеха някакви организации да разберете кой е виновника и т.н
Представете си ако на вас някой направи нещо на колите ви макар и да не е толкова сериозно и непоправимо как ще се почувствате?
Доколото знам всеки един/ една от вас в този форум държи доста на колата си (ако има такава).
Сигурна съм, че ще пуснете тема, за да споделите, както е ставало неведнъж, но едва ли ще очаквате в замяна коментари от рода на първите постове в темата...
Някои от вас може би се сещат, че преди време точно това момиче беше пуснала тема, че голямата и мечта е на път да се осъществи като скоро и предстоеше да си купи именно тази кола. Независимо от това колко мнения бяха изписани, че ще срешне голям проблем с намирането на части и т.н това не я спря.
Ако не сте съпричастни с Elle, по-добре не пишете в темата, подминете я. Или ако искате да и дадете съвет какво да направи- напишете го.
Но не правете така, че във всяка една тема била тя сериозна или не да се сипят подигравки.

Втората голяма трагедия в този форум, не е осакатената кола на някой, а иначе нареченото същество Fast_lady.
Нямам думи, коооооооооооооооооко си умствено ограничена!!!
Трагедията в твоя случай се дължи на факта, че пускаш мнения, които разкриват оскъдността на умствения ти багаж, в замяна получаваш подигравки, но ти сякаш не ги виждаш и продължаваш :mhihi:

Стефи, съжелявам за неприятната случка.
Внимавай къде паркираш занапред.
Изображение

Гост
Аватар

Мнение от Гост » 12 Дек 2007, 15:14

Eли,мноо навътре приемаш и ти и Еле нещата....!
верно е че кат стане беля-сички ревем ,но и доста често се бъзикаме помежду си....! начина ,по който тя описа липсата на емблемите провокира и такива подмятания! иначе-естествено случката е неприятна ,но колежката явно е с по-ранима психика от повечето от нас/ не го казвам с лоши мисли/ и стана малко по-....така .... :)
не е толкова трагична загубата ,а опдвеждащото заглавие предполагаше ,че е станала некоя голяма беля и хората като видят,че не е баш така за разтуха на напрежението пускат малко пинизи....!
нема страшно сичко ше се опраи!!! ;)

Матрицата на SuPeR_FLY
Аватар
Кара: E30-327,E36-330i,Е53-4.4i,E70-4.8i
Мечтае да кара: и да е жив и здрав!

Мнение от POL_Starshi » 12 Дек 2007, 15:15

Eliana написа:

Да, голяма трагедия или по-скоро има две големи трагедии има в тази тема.. Едната е, че Стефи просто искаше да сподели с вас неприятната ситуация в която е попаднала, но вместо това попадна на неуместни майтапи, това няма да го коментирам... Само да спомена, че не веднъж съм виждала да пускате теми и да се оплаквате, че някой ви е отнесъл емблемата, даже се правеха някакви организации да разберете кой е виновника и т.н
Представете си ако на вас някой направи нещо на колите ви макар и да не е толкова сериозно и непоправимо как ще се почувствате?
Доколото знам всеки един/ една от вас в този форум държи доста на колата си (ако има такава).
Сигурна съм, че ще пуснете тема, за да споделите, както е ставало неведнъж, но едва ли ще очаквате в замяна коментари от рода на първите постове в темата...
Някои от вас може би се сещат, че преди време точно това момиче беше пуснала тема, че голямата и мечта е на път да се осъществи като скоро и предстоеше да си купи именно тази кола. Независимо от това колко мнения бяха изписани, че ще срешне голям проблем с намирането на части и т.н това не я спря.
Ако не сте съпричастни с Elle, по-добре не пишете в темата, подминете я. Или ако искате да и дадете съвет какво да направи- напишете го.
Но не правете така, че във всяка една тема била тя сериозна или не да се сипят подигравки.

Втората голяма трагедия в този форум, не е осакатената кола на някой, а иначе нареченото същество Fast_lady.
Нямам думи, коооооооооооооооооко си умствено ограничена!!!
Трагедията в твоя случай се дължи на факта, че пускаш мнения, които разкриват оскъдността на умствения ти багаж, в замяна получаваш подигравки, но ти сякаш не ги виждаш и продължаваш :mhihi:

Стефи, съжелявам за неприятната случка.
Внимавай къде паркираш занапред.

Точно казано макар,че и аз съм в категорията на простаците тоз път се въздържам защото наистина е гадно да ти изтърбушат така емблемите! :evil:
<Правила за поведение във форума на "BMW Club Bulgaria"!>
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата