огледала
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- jasamon
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E-38 E-36
огледала
Колеги здравейте имам едно въпросче .Имам Е 36 компотче и ми се струва че има нагревател на огледалата но грее само дясното или поне така ми се струва може да ме обливат топли вълни и да ме лъже ръката.Като беше позамръзнало ги пипам и гледам дясното топло а лявото студено дясното се изсуши и се вижда лявото не трябваше да го забърша .Имам ли нагреватели на огледалата или си въобразявам нещо .Как да разбера дали има нагревател без да го разглобявам че в това време пласмасите не са много здрави и щипките там може да се счупят.Ако някой знае да даде някво инфо ще съм благодарен
- BT9028BA
- старши ентусиаст
-
- Кара: ...don`t drive fast, just fly low
- Мечтае да кара: E36 M3
- bate raiko
- кандидат ентусиаст
-
Колега, здрасти!! Много лесно се установява дали е с подгрев - практически в студа от огледалото започва да се вдига пара, и то ясно видима...А за неработещото ляво огледало....явно ще трябва да го причислим към проблемите на Е36
- и при мен не ще
! Поздрави!!!

- ///M3-E36
- младши ентусиаст
-
- Кара: Third E36 :)
- Мечтае да кара: E30 M3
- Детайли за колата: За тез пари...
А я кажете на моите огледала (явно без подгрев) може ли (и как) да се монтира реотан (или квото е там, знам ли), че голяма мъка в това време 

- jasamon
- кандидат ентусиаст
-
оригинарни са ми огледалата като гледам проблема е общ възможно ли е да имаме само на дясното тоест то е по далечно и по неудобно за почистване
- snooperchi
- младши ентусиаст
-
- Кара: G30 540iX
А как може да се сложи нагревател на каквито и да е огледала ... ? че е супер гадно така като ми се изпоти сега зимата стъклото леле ужас направо не се вижда ( Сорри за офтопика но така и така е тема
)

- chocho
- crash tester
-
- Кара: F07 530
- civic
- младши ентусиаст
-
chocho-rz написа::shock: е как работи тогава щом всички оригинални огледала имат как се включва този подгрев
сигурно като се пуснат реотаните на задното стъкло?
а ако си сменя огледалата с такива с подгрев, дали иа има тая жица за подгрева на куплунга или трябва да се пуска?
- t0sh
- старши ентусиаст
-
- Кара: m52 e36
- Мечтае да кара: е38 ;)
- Детайли за колата: е36
подгрева е нонстоп пуснат, и се саморегулира като загрее до определена температура.
ако сте имали подгряване имате жици и е въпрос на работещи стъкла (не цяло огледало!) с подгряване, иначе прекарвате и жици.
ако сте имали подгряване имате жици и е въпрос на работещи стъкла (не цяло огледало!) с подгряване, иначе прекарвате и жици.
- jasamon
- кандидат ентусиаст
-
пуска се със подгрева на задно стъкло това съм сигурен .как да отворя капачка кажете на огледало за да си проверя дясното що неще да загрее
- bate raiko
- кандидат ентусиаст
-
Огледалата започват да "греят" със запалването на автомобила / вероятно още с даването на контакт / , и поне при мен нямат никаква връзка със задния реотан!!
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2