Нова новеничка.....!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E70

Мнение от El Diablo » 11 Дек 2007, 15:37

може да не съм прав пък може и да съм прав .. но защо не прават М5 КоМби :mhihi:
сигорно спортния дух умира с М5 и комби макар че съм виждал в ИНЕТ ,2,3 броики М5 комби...
говора кое е по красиво за КОМБИ (пример А6) а не кое е по здраво и т.н и т.н.. само ремаците на аудито за смяна за нереални :mhihi:
интересно ще е да се поспори с М5 и ауди RS6 :mhihi:
разбира се всеки ще си защити това което кара и има :)
но няма човек които да ми докаже ако пример са сложени една до друга Е60 комби и лимузина е комбито е по хубава.. както и Е60 комби и А6 комби от наи новите ... няма просто как :confused:
Изображение
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: само БМВ-а

Мнение от Pavlinius » 11 Дек 2007, 15:59

Ае незнам бате. Сигурно в мен е проблема :), ама Е61 много ме кефи. Ако трябваше да взимам нещо М , сигурно щеше да е М5 комби.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: или поне се учи ежедневно
Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М

Мнение от Sharo » 11 Дек 2007, 16:30

m5 комби си се произвежда
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола

ентусиаст
Аватар

Мнение от ian190 » 11 Дек 2007, 17:17

Е39 комби няма
Е34, Е61 М5 комби има. и е с 1 стотна по бавно от седана.
даже в един мотор шпорт сравняваха двете!
а спора Ауди vs. БМВ отдавна е решен. във всеки един класови сегмент.
СКИСА си е взел готино комби, апа вънка нека си вали.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: сребърна звезда
Мечтае да кара: RAUH

Мнение от kiko » 11 Дек 2007, 20:09

туринг рууулзз :mhihi:

Гост
Аватар

Мнение от Гост » 11 Дек 2007, 22:38

М5 си е голема работа-хеле па тюринга!! както си те глеат другите колеги по пътя и .....зведнъж ниско летящ самолет минава покрай тех.
аз обясних защо карам комби-се пак гледам да ми върши работа и да си събирам сичките такъми за море и за ски-тва е единственият вариант. аудито е красива кола,но само толкова...! само се чудя защо баварците не са гепили некой и друг техен дизайнер,щото признавам ,че имат повече успешни модели на външен вид от наще,ма тва е само на външен.
овъргаз имат бая аудита-доста от тях осмици и понеже са некви познати на брат ми поразпитах и казаха,че стават ма само за служебни щото като опре до поддръжка и става страшно....! а и ората викат-питай патило не старило! е ми аз съм и двете-карам БМВ от 91ва с малки прекъсвания и за мен това е колата,убедил съм се и в добри и м не толкова добри моменти. спесявало ме е и в катастрофи,почти не се чупи-при добра поддръжка,не излиза скъпо за гледане,почнаха и по-малко да харчат, върви като ужилено...... е кво да си зема!?!?!!!!! :lol:

Чичо Митко
Аватар
Кара: Х5 и W209
Мечтае да кара: DDT на море :)

Мнение от Митко Стоянов » 11 Дек 2007, 23:39

SKISA написа:...... е кво да си зема!?!?!!!!! :lol:

Е как какво - Аудито :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Колегата по-горе така старателно те убеждава,че..........
Изображение

Женската жестокост край няма. Аз и подарих милиони животи.... а тя ги изплю :mhihi: :mhihi: :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E70

Мнение от El Diablo » 12 Дек 2007, 12:43

тои колегата си има глава на раменете и може сам да си реши в случая е решил 8)
но не може да си кривите душата за формата на Е60 пред Новата А6 .. говорим за външен вид кое как е :P красавици са тия А6-ци

Гост
Аватар

Мнение от Гост » 12 Дек 2007, 12:49

то спора ауди-бмв в тоя форум е с предрешен край....! ма аз не съм чак толкова улав ,че да не си зема по-доброто и по-евтиното ако наистина е така!! въпроса е ,че не е така! и поради гореизброените причини си останах с марката бмв и явно така ше продължи дълго ,докато нещо не объркат баваристите и земат да ме прокудат...!
дълго време не бях харесвал толкова модел на бмв на външност като Е60ката,ако я беха барнали и отзад така-специално комбито ... геле немаше да има,ма здраве да е! не мое да има пълно щастие! :lol:
а печката като екстра е направо вълнуващ кеф! слизаш сутринта в 7,30-колата загрята,двигателя -затоплен,джамовете-размръзнати....! палиш и тръгаш! ...или след ски си я нагласил на часовника,сваляш пътъците и вътре едно тоооопличкоооо,юютноооо.....!

Гост
Аватар

Мнение от Гост » 12 Дек 2007, 12:51

BMW-E39 написа:тои колегата си има глава на раменете и може сам да си реши в случая е решил 8)
но не може да си кривите душата за формата на Е60 пред Новата А6 .. говорим за външен вид кое как е :P красавици са тия А6-ци

за мен Е60ката е много по-красива отпред...! а аудито е цялостно по-красиво отсекъде погледнато. ако си слагам плакат за украса в стаята-сигурно ше е на ауди...! ма само там!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Старо BMW
Мечтае да кара: Ново BMW

Мнение от bimbolet » 12 Дек 2007, 19:21

Ееееее, а честита да ти е :!: :!: :!: Много безавариини и хубаво да и се накефиш :yes:
Изображение

Чичо Митко
Аватар
Кара: Х5 и W209
Мечтае да кара: DDT на море :)

Мнение от Митко Стоянов » 12 Дек 2007, 21:56

BMW-E39 написа:...

<=====аЛди
Изображение

Женската жестокост край няма. Аз и подарих милиони животи.... а тя ги изплю :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Предишна

Назад към Извън Темата