HAMANN

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: си

Мнение от txe » 26 Апр 2004, 20:15

Много ми харесват...но само някои модели...най-вече Las Vegas wins нз точно как беше но е много мощно...а и HM6 (е63 ако се не лъжа) от 333 на 412к.с. , а и хубави джанти правят
общо взето ми харесват...но определено за оптичен тунинг има и по-привлекателни модели от тея на Hamann
what a helluva ride

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ngc7052 » 26 Апр 2004, 20:59

На мен ми допада Hamman M3 V8 ,със тея 480 коня просто слага в малкия си джоб Brabus E V12!
But does a human form display to those who dwell in realms of day

Дружба Тийм
Аватар

Мнение от Plague » 27 Апр 2004, 0:40

Мноо са ми претруфени некви...
Почитател съм на alpina ( за по-сдурйан и елегантен оптичен тунинг) и hartge и dinan (за по-спортно излъчване)
dinan умеят да правят колите да изглеждат супер злобни като в съшото време са исчистени (поне според мен) :)

Е53 Фанатик
Аватар
Кара: xDrive

Мнение от BMW-X5 » 27 Апр 2004, 19:50

Мене пък ми харесват нещата на Hamann особено как са направили Х5-цата ...
Другата фирма която много уважавам е AC-SCHNITZER ...:)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Kokorba6iqta » 30 Апр 2004, 21:18

Аз ОБОЖАВАМ Hamann, заради чудовищната си бруталност във всяко едно отношение, те убиват всякакъв стил и елегантност във всяко баварско творение и това би трябвало да ме дразни, но вместо това направо настръхвам като вудя суровата, първична агресия, която излъчват!!! Иначе може би като оптичен дизайн най- ми допадат хората от AC Schnitzer, особено ме спечелиха със V8 Topster-а, който за мен изключително красив! Но други изроди като :bowdown: Hamann просто нема!!!
От Еверест по-високо нема, от Тихия океан по-дълбоко нема и от BMW по-добра кола нема!!!
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 3er E46 N42 2003
Мечтае да кара: X6 hamann tycoon

Мнение от PESCHO » 03 Юли 2004, 5:13

Kokorba6iqta написа:Аз ОБОЖАВАМ Hamann, заради чудовищната си бруталност във всяко едно отношение, те убиват всякакъв стил и елегантност във всяко баварско творение и това би трябвало да ме дразни, но вместо това направо настръхвам като вудя суровата, първична агресия, която излъчват!!! Иначе може би като оптичен дизайн най- ми допадат хората от AC Schnitzer, особено ме спечелиха със V8 Topster-а, който за мен изключително красив! Но други изроди като :bowdown: Hamann просто нема!!!
ЕВАЛА БРАТЛЕ!!!!!HAMANN са ОТКА4ЕНИ :bowdown:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E30 320i Convertible '87

Мнение от el_nino » 03 Юли 2004, 11:52

и според мен хаман прекаляват малко с външния тунинг ,а като фирма много ми харесва Breyton много красив оптичен тунинг правят
Изображение

Предишна

Назад към Основен Форум