Нова новеничка.....!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Дружба Тийм
Аватар
Кара: 535xD

Мнение от Giorceto » 10 Дек 2007, 10:12

Супер е колата. Със здраве и много безавариини да минеш :)
Кажи някакви впечатления от СМГ то :)
Докъдето и да си стигнал, продължавай напред...
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|

Гост
Аватар

Мнение от Гост » 10 Дек 2007, 10:51

отговори:
1. разглеждах доста варианти и ако се бях убедил,че нещо е по-добро от 5цата нямаше да се поколебая да го взема.признавам ,че аудито/но по-новата 6ца/ беше също опция заедно с джипката на Хюндай ,но след проби ,каране,гледане и сравняване си останах верен на марката.....аудито много ми хареса вътре в кокпита,ма говорих с хора,които карат много служебни такива и казаха,че има бая ядове ,а и поддръжката и по-скъпа. имаше вариант и за Е65,ма като напраат комби 7-ца тогаа...!
2. комбинация е не заради работа-имам си служебни...! за почивки със семейството си ми трябва много място и комбито ми върши идеална работа.малко не съм съгласен със задния вид на Е61цата,ма ше свикна,Е39ката беше много по-убава отзад.
3. тасовете са за зимата-нема начин! джелезни джанти и тва беха най-читавите на вид,а за ориджинал не ми се даваха по над 60лв на парче... иначе летните джанти са 19ки на 245 и седат катоооо.....бе мани,мани...!
4.и мойта мечта е М5 с дъъълга база,ма .... да даде Господ..!
5. СМДжито е много удобно,и другаде споделих,че обикновеното автоматик мааалко ми бавнее,но като почна да я ръчкам от волана или лоста става като ръчни скорости. когато си е на пълен автомат малко се усеща забавяне. а па като щракнеш едно бутонче до пепелника ,дето пише "спорт" става екшън...! превключва на по-високи обороти,стяга волана и окачването ляга по-твърдо и долу и започва голем кеф.
6. и най-големия майтап е разхода по-нисък от на 520ката Е39,въпреки повечето задръствания ,а миналата събота до Банско въпреки леда и здравото каране даде 9л. -средна скорост 80км/ч с трима човека и ски,шчеки,патъци и секви багажи...! тва тия ваноси и валветроници са голема раота...!
та така....! сони не моем се уцелим на тва еко се... иначе кръгче-може! ;)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E70

Мнение от El Diablo » 10 Дек 2007, 12:22

и аз не мога да свикна с задницата комби на Е60 и те така :)
сякаш е друга кола ?
поне моето мнение е че на Ауди наи тича комби ама едва ли ше направат А8 комби и 7-ма серия комби :roll: се пак тва са си лимузини нз :twisted:
иначе си направил наи добрия избор - черна 8)

Гост
Аватар

Мнение от Гост » 10 Дек 2007, 14:28

аз гледам отзад да не я гледам...! да му мислят задминатите! :mhihi:
иначе стоповете приличат на гепени от тойота авенсис,което си е голема гадост,ма...!
той братчеда...бате Болки......султана на Бруней ,бе! си поръчал единственото Ферари-комби,ма аз ше изчакам да вида кое-как и тогава ше ги бъзна в Мюнхен да ми спретнат една 745-комби....!!!
сивите наистина некакси ми седат малко леко!!!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от xristooo » 10 Дек 2007, 18:58

честито, направо е страшна.. само една 18-ка и става да си ибе :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: Е65 745d
Мечтае да кара: Мотор с Кош!
Детайли за колата: Огин!

Мнение от sambeto » 10 Дек 2007, 20:04

Ееее айде баце честита кола и да си караш със здраве и без проблеми!
Харесва ми даааа :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 10 Дек 2007, 20:10

SKISA написа:аз гледам отзад да не я гледам...! да му мислят задминатите! :mhihi:
иначе стоповете приличат на гепени от тойота авенсис,което си е голема гадост,ма...!
той братчеда...бате Болки......султана на Бруней ,бе! си поръчал единственото Ферари-комби,ма аз ше изчакам да вида кое-как и тогава ше ги бъзна в Мюнхен да ми спретнат една 745-комби....!!!
сивите наистина некакси ми седат малко леко!!!

едно пиленце ми каза, че ще излиза ЦЛС комби :shock: ;)
You said: "Time will change!" What if it changes you?

Гост
Аватар

Мнение от Гост » 10 Дек 2007, 21:46

да пуснат и ЦЛ С..амолет ако щът! :twisted: аз тая ше я карам бая и скоро нема да се разделяме....

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Plamen_335i » 10 Дек 2007, 22:00

Комбинацията е супер! Пожелавам ти много километри и много задминати коли :clap:

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 10 Дек 2007, 22:15

BMW-E39 написа: ...

Колега, това което показваш за алтернатива на баварското комби е малко смешно,според мен ... Аз съм подкарвал такова за не много но ми беше достатъчно честно казано.По моите виждания изключително крив/сделан интериор ,нещо като последни немски гърчове в края на епохата на сделаните W210 Мерцедеси :lol: Предно предаване и невероятно шумни дизелови двигатели образец '83 година Ауди 100СС. Кубатура 2,5 литра,които в общия случай са видяли ново поколение горивна-нагнетателна уредба.Направи си труда ако можеш да свалиш декоративния капак на мотора на това Ауди и отвори едно старо 100 да видиш за какво става въпрос ... По същото време обаче БМВ продават изключително плавната Е39.Автомобил ,който създава усещане за нещо изключително качествено и комфортно :D

Отново мое мнение ,което не налагам нито на теб нито на останалата аудитория :arrow: и в трите поколения Туринга е по-удачния вариант :D

На Иво Скиса ,съм сядал в колата ,честитил съм му още тогава и трябва да кажа ,че е наистина страхотен автомобил :D

Георги Пенчев
Изображение

Чичо Митко
Аватар
Кара: Х5 и W209
Мечтае да кара: DDT на море :)

Мнение от Митко Стоянов » 10 Дек 2007, 23:49

Който е идвал при нас в сервиза го знае
Изображение

Женската жестокост край няма. Аз и подарих милиони животи.... а тя ги изплю :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Гост
Аватар

Мнение от Гост » 11 Дек 2007, 12:36

mitko_n1 написа:Който е идвал при нас в сервиза го знае

идвали сме ,идвали сме....!и знаеме защо се нарича марката -четрите нули!!! :mhihi: :mhihi:
ако го немаше тоя пусти акциз щеше да е 545,ма...! цените на колите с големите мотори не се различават драстично от този,но тука плащането на държавата е безбожно! взех мотора точно до малкият акциз-35лв на киловат,щото 3литровия отиваше на 60лв на киловат и разликата в акциза става с 4-5 бона отгоре,което си е направо....!!!

и аз незнам
Аватар
Кара: E36 325i

Мнение от BMWALPINA » 11 Дек 2007, 14:08

Честита :!: Мярках я на ЕКО и много ми хареса, само тез стопове нещо ме отблъскват ама явно не е в мен причината :mhihi:

Старши ентусиаст
Аватар
Кара: F11 535d, E84 2.3d

Мнение от vld » 11 Дек 2007, 15:02

Със здраве да си я караш и много да те слуша ;)
Много е красива :)
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

ре

Мнение от SkyWalker » 11 Дек 2007, 15:22

Честито! Много е яка:) Със здраве. Апропо, А6 е доста зле от към електроника - комшията все нещо му сменят на неговата, която е 3Д за по 1000-2000 евра от гаранцията и виси по 2 седмици в сервиза :mhihi: Двете тоалетни не е кола. Ти си с правилния избор :winky:
///M Club Member

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата