Нова тема
Модератор: I.Voykov
3 мнения
• Страница 1 от 1
Нова тема
Предлагам да направим нова тема във форума озаглавена "речник".Идеята ми е такива като мен да понаучат малко за съкращенията и термините около БМВ.Мисля , че ще бъде полезно както и за кандидат ентусиастите(ентусиастките) , така и за по-опитните. Според мен трябва да се спазват следните правила:
1.всеки да пише факти , в които е 100%сигурен 2.обсъжданията да стават по ЛС. 3.Фактите да се подреждат по теми. Ако се спазват тези правила ще се получи едно доста интересно четиво.Дано идеята ви хареса
1.всеки да пише факти , в които е 100%сигурен 2.обсъжданията да стават по ЛС. 3.Фактите да се подреждат по теми. Ако се спазват тези правила ще се получи едно доста интересно четиво.Дано идеята ви хареса

SNATCH
- ///M3
- младши ентусиаст
-
- Кара: '02 BMW E46 330i
Виж сега , може би отскоро четеш тук и не си обърнал достатъчно внимание на The best of , но там има толкова много и интересни теми както за БМВ , така и за автомобилите като цяло .
Специално за съкращенията при БМВ-тата бих те съветвал да погледнеш ето тази тема : http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=5743 , чийто автор е rado_rf , който доста добре се е постарал и е приготвил по много добър начин цялата информация около индексите ...
За другото - ами в момента нали се обсъжда нещо за направата на сайт ... тъй като има интерес от много хора да помогнат , смятам , че скоро и това ще го има и там може да се направят доста категории и инфо ...
сайтът си е сайт и там ще е много по-удобно да се направи такова нещо ... поне аз така си мисля де
Мое си мнение
Специално за съкращенията при БМВ-тата бих те съветвал да погледнеш ето тази тема : http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=5743 , чийто автор е rado_rf , който доста добре се е постарал и е приготвил по много добър начин цялата информация около индексите ...

За другото - ами в момента нали се обсъжда нещо за направата на сайт ... тъй като има интерес от много хора да помогнат , смятам , че скоро и това ще го има и там може да се направят доста категории и инфо ...

Мое си мнение

3 мнения
• Страница 1 от 1
Назад към Новини, предложения, проблеми & коментари за сайта и форума