Нова тема

Ние сме благодарни за всяко мнение за нашия сайт, изразено от вас! Ако имате проблеми или някакви предложения, моля публикувайте ги тук. Всички новини и промени ще бъдат съобщавани в този форум. Могат да публикуват и нерегистрирани потребители, но безсмислени мнения и коментари ще бъдат трити.

Модератор: I.Voykov

Потребител
Аватар

Нова тема

Мнение от SNATCH » 27 Апр 2004, 19:16

Предлагам да направим нова тема във форума озаглавена "речник".Идеята ми е такива като мен да понаучат малко за съкращенията и термините около БМВ.Мисля , че ще бъде полезно както и за кандидат ентусиастите(ентусиастките) , така и за по-опитните. Според мен трябва да се спазват следните правила:
1.всеки да пише факти , в които е 100%сигурен 2.обсъжданията да стават по ЛС. 3.Фактите да се подреждат по теми. Ако се спазват тези правила ще се получи едно доста интересно четиво.Дано идеята ви хареса :)
SNATCH

младши ентусиаст
Аватар
Кара: '02 BMW E46 330i

Мнение от ///M3 » 27 Апр 2004, 19:22

Виж сега , може би отскоро четеш тук и не си обърнал достатъчно внимание на The best of , но там има толкова много и интересни теми както за БМВ , така и за автомобилите като цяло .

Специално за съкращенията при БМВ-тата бих те съветвал да погледнеш ето тази тема : http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=5743 , чийто автор е rado_rf , който доста добре се е постарал и е приготвил по много добър начин цялата информация около индексите ... :wink:

За другото - ами в момента нали се обсъжда нещо за направата на сайт ... тъй като има интерес от много хора да помогнат , смятам , че скоро и това ще го има и там може да се направят доста категории и инфо ... :wink: сайтът си е сайт и там ще е много по-удобно да се направи такова нещо ... поне аз така си мисля де :roll:

Мое си мнение :!:

Потребител
Аватар

Мнение от SNATCH » 27 Апр 2004, 19:45

Мерси.Темата ме уреди.Научих интересни работи.
Колкото до сайта аз съм навит да помагам , но с работата ще се наемат професионално :) Идеята е супер. Очаква се изпълнение :D
SNATCH

Назад към Новини, предложения, проблеми & коментари за сайта и форума