ТДС претриса
Модератор: Технически модератори
47 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
- zvetiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39М54В30
ivan. написа:това не толко лошо,колко това 4е ти гаси мотора при напън,маи идват от едно двата проблемаWenzy написа:Чак постоянно не ми тресе - по скоро леко разстриване ама и това го нямаше преди някоко месеца
Докато Венци спи,човека вчера дойде във форума и отнесе плочката и половината двигател за 400лв.

- Wenzy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е34 М51Д25
- zvetiko
- старши ентусиаст
-
Wenzy написа:Е де заяждаш ли се![]()
аз незнам какво и има как да и приложа лечение
Направо си е плочка-ако можеш вземи от някъде да пробваш,кажи ,че ще я купиш ако работи,по нататъка знаеш как да действаш.

- Wenzy
- старши ентусиаст
-
Сещам се за две места ама единия иска 500лв за помпата и каза,че няма да разглобява помпата,за да пробвам плочката,втория имал ама я сложил на е36цата,обаче не я карал,някакви ей такива глупости.
Чудя се има тука една е28ца само главата и е пукната ако го натисна ще я взена на много добри пари
Дали да не си купя още една Биба да имам и да си направя пред нас "5-та серия еволюция" 
Чудя се има тука една е28ца само главата и е пукната ако го натисна ще я взена на много добри пари

Сериозно, за проба бих ти свалил моята пло4ка,но сме дале4еWenzy написа:Сещам се за две места ама единия иска 500лв за помпата и каза,че няма да разглобява помпата,за да пробвам плочката,втория имал ама я сложил на е36цата,обаче не я карал,някакви ей такива глупости.
Чудя се има тука една е28ца само главата и е пукната ако го натисна ще я взена на много добри париДали да не си купя още една Биба да имам и да си направя пред нас "5-та серия еволюция"

- Wenzy
- старши ентусиаст
-
Е нали се уговорихме като идваш към Росеново само се обади да сваля колектора
Имам тъка един познат той в сервиз бачка ама незнам дали ще се навие да му сваля плочката и да я пробвам - виж даде ми добра идея.
Благодарско Ванка
Айде лека на всички,че утре 5 и 30 някой,щи става за работа

Благодарско Ванка

- SaSo
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е61 530d '05 и Е46 330d '04
- Мечтае да кара: 5GT 535 xd
Wenzy написа:Е нали се уговорихме като идваш към Росеново само се обади да сваля колектораИмам тъка един познат той в сервиз бачка ама незнам дали ще се навие да му сваля плочката и да я пробвам - виж даде ми добра идея.
Благодарско Ванка
Ко се оплакваш ве... Аз всяка сутрин ставам с по 10мин по рано за работа и все заснявам... Не мога просто съм муден сутрин... И много нервен...

- Wenzy
- старши ентусиаст
-
Те вашите задръстванки са друга работа,аз от вкъщи до работа имам 3,5км. и съм там за няма и 10 мин.Номера е да се наспа иначе трудно отлепям от леглото 

- dinozab
-
-
- Кара: от моабет на моабет
Wenzy написа:Те вашите задръстванки са друга работа,аз от вкъщи до работа имам 3,5км. и съм там за няма и 10 мин.Номера е да се наспа иначе трудно отлепям от леглото
Питаш ли ма мен кво мие сяка сутрин

- Wenzy
- старши ентусиаст
-

Непълнолетни девойки + ракия с лимонада = трудно ставане

- dinozab
-
-
- Кара: от моабет на моабет
Wenzy написа::mhihi: Горкият Дани, ти хич не си за завиждане брат![]()
Непълнолетни девойки + ракия с лимонада = трудно ставане

- Wenzy
- старши ентусиаст
-
Дееба тая плочка няма да се занимавам с нея.Като бардиса съвсем,или ако някой се смили да даде за проба - чак тогава. 

- zvetiko
- старши ентусиаст
-
JANI написа:kolegi, сваляки всмукателите , мога ли да нахакам като сваля маркуча от входа на кулера и да напълня за цяла промивка с бензин като наливам горе агр-а и да мине през кълера и да изтече на земята
Ако пробиеш дупка,от долу,в дясно на кулера и изсипеш около 20 литра ,може.

Колега промивката се прави с нафта-разтваря неща ,които бензина не разтваря.

47 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4