Subwoofers in BG.

Или всичките неща, които можем да натъпчем в един автомобил.

Модератор: Icco

Потребител
Аватар

Subwoofers in BG.

Мнение от Fiko » 17 Апр 2004, 8:13

:idea: Едва ли има караудио маниак, който да на е се е зблъсквал с дилемата какъв суб да си купи, най малкото защото повечето субове са изложени на стелажи и дали са добри или за нищо нестават можем само да гадаем. Затова предлагам всеки които е за и има мнение по въпроса да пише какви субове е чувал и какви впечатления има от тях и сеответно цената им. Ако сте навити можем да им направим и класация. :D :D :D

по-добре 2л пепси от 1.6л хонда
Аватар
Кара: каквото намери в гаража

Мнение от I.Voykov » 17 Апр 2004, 10:58

Суб-а зависи само и единствено от парите, които си приготвил. Аз лично се кефя на хубав говорител сложен в custom made бокс и захранен от подходящ усилвател, като според мен и говорителя и усилвателя трабва да са маркови за да се получи нещо хубаво.
Изображение
http://WWW.BMWBG.CLUB
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Are you ///M enough ...?

ентусиаст
Аватар

Мнение от //M_Power » 17 Апр 2004, 12:14

И аз съм на мнението F&F за subwoofеri-тe
баса да е марков и качествен а кутията да е custom изчислена добре. :)
Три Бири и Турбото да сссвири
БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от tokarew » 17 Апр 2004, 13:09

manyy manyy хубавия суб трябва да баде :lol: такаф 4е парите и ка4еството да ни задоволяват :lol:
ИзображениеИзображение

Потребител
Аватар

Мнение от poseydon » 27 Апр 2004, 14:26

Абе няма лошо да е марков ама ако си приготвиш 300-400лв. За хора с ограничен бюджет остават евтините варианти измежду коите е Thunder HI Sound и вие ги днаете останалите боклуци. Ама какво да се прави като нема пари.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Diablo » 27 Апр 2004, 15:23

Ами принципно марковото по - някога е по - качествено, но не съм съгласен, че от китайските да ги наречем няма качество. Убеден съм, и като казвам убеден съм наистина съм го изпитал и сравнил, че има доста смислени говорители и от "евтините".. както и големи дънери от "марковите".

Преди години когато тръгнах да си правя първата каса, тръгнах с колата с усилвателя и активния филтър с 10дб усилване на 45 херца да търся говорител над 200вата. Нямаше ги много тогава определено. Минах всички магазини и в повечето ми даваха говорителите да си ги тествам преди да купя. Не съм им гледал толкова данните, колкото поведението на говорителя (рязкост и отклонение) и в крайна сметка мога да кажа, че взех точно това което търсех. Сега дори и след толкова години и бази за сравнение, все още с кеф си го пускам тоя бас.

Едва ли бих отделил нервите за това сега, но го препоръчвам на по - начинаещите, щото това е пътя да се научат нещата - практиката. Пък и това си е по голямата част от удоволствието. :)

И все е важно какво търси човек. Не да се захранват на радиото говорители като този:lol: :
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от poseydon » 27 Апр 2004, 20:01

Да знаете откъде мога да купя говорител Oberton в София

Ценко изложбения
Аватар
Кара: дългия да си плати входа !!!

Мнение от rtzankov » 27 Апр 2004, 21:28

Аз също съм фен на Car Audio-то ..... та да се похваля .... наскоро си купих 15" Lanzar Vibe Pro .. направих му кутия .. сега остават довършителни работи ... като е готов ще ви го покажа !!
Изображение
Изображение
R.I.P Landikar

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от alpine » 27 Апр 2004, 22:36

ама до къде си го докарал?яко ли думка??? 8)

Назад към Car аудио и видео