ПОМОЩ

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Потребител
Аватар

ПОМОЩ

Мнение от krasi_serja » 10 Дек 2007, 17:42

Здравейте! Пиша тук с един призив към сериозните хора.
Гледахте ли филма на BBC за дома в Могилиново , кадето между четири стени живеят увредени физически и психически деца,забравени от България ...от всички...живеещи по-зле от това в концлагер? Това е най-потресаващият документален филм,който съм гледал през целия си живот! И да ,приятели,това се случва в България! През 21 век в страна-членка на ЕС! Според мене не може докато нашите депутати си гласуват увеличение на заплатите и искат да заменят уж старите си автомобили със по-нови (и много скъпи такива), в тези домове да разделят 2 кисели млека на 25 деца. Видяхте ли условията ,в които живеят и как неквалифициран персонал се грижи за тези деца. Трябва ли чуждестранна медия да заснеме филм за тези деца,за да се сети българската държава да се погрижи за тях?
Ето затова трябва някакси да поставим началото на промяната. Промяна към една по-нормална държава, с по-добри условия именно за такива деца. Нека направим нещо добро и ние в този живот, затова моля ви давайте савети КАК да се обединим и да действаме за да го няма това безхаберие на нашите управници.
Благодаря!!!

ентусиаст
Аватар

Мнение от ian190 » 10 Дек 2007, 17:56

:idea:
ЕДИНСТВЕНОТО СПАСЕНИЕ Е ДА ИЗБЯГАШ ОТ ВСИЧКАТА ТАЯ ПУМИЯРЩИНА ПЪЛНА С ДОЛНИ ПУМИЯРИ:idea:
което скоро аз и цялото ми семейство ще направим.
е*ем ти и Българията
нищо не може да се направи не разбираш ли, нищо!
"НИЕ НЕ СМЕ НАРОД, НИЕ СМЕ МЪРША!" (Иван Вазов-Хъшове)
Последна промяна ian190 на 16 Дек 2007, 19:19, променена общо 1 път

баварски фанатик
Аватар
Кара: нещо...
Мечтае да кара: McLaren F1 LM

Мнение от Dimo » 10 Дек 2007, 19:55

ian190 написа::idea:
ЕДИНСТВЕНОТО СПАСЕНИЕ Е ДА ИЗБЯГАШ ОТ ВСИЧКАТА ТАЯ ПУМИЯРЩИНА ПЪЛНА С ДОЛНИ ПУМИЯРИ:idea:
което скоро аз и цялото ми семейство ще направим.
е*ем ти и Българията
нищо не може да се направи не разбираш ли, нищо!
НИЕ НЕ СМЕ НАРОД, НИЕ СМЕ МЪРША!

Съгласен съм на 100%!
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от krasi_serja » 10 Дек 2007, 20:09

И аз съм съгласен с вас, но все трябва да има методи аз днес ще пиша на ГОСПОДАРИ НА ЕФИРА , да видим дали ще се съгласят да направят едно разследване за да намерим и унижим виновниците.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 10 Дек 2007, 20:57

Мършата са тези който бягат - и по-добре ходете да миете чинии!
А как можем да се оправим ли? Като 97-ма но с повече контрол след това!

Летящия холандец
Аватар
Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.

Мнение от ///Явор » 10 Дек 2007, 21:19

ма бягайте ве :mhihi: ...че много стана пренаселено в софията :mhihi:
Изображение
С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782

младши ентусиаст
Аватар
Кара: F10

Мнение от McClane » 10 Дек 2007, 21:26

Явор написа:ма бягайте ве :mhihi: ...че много стана пренаселено в софията :mhihi:

Е,ти нали си от Каспичан :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 10 Дек 2007, 21:33

той от там е родом иначе е софиянец :mhihi:

БМВманиачения
Аватар
Кара: ПЕЧКА понавървяваща
Мечтае да кара: на ядене и пиене

Мнение от bmwfena » 10 Дек 2007, 21:43

видяха ни ризилите Европа--само така :!: :!: да видят къде дават пари--много добре ги хранили-ужас.Недейте еба тоа преподавател дето ебе тъпите путки дето му пускат ами наебете тия дето не им пука за тия уж хора-минали покрай хората--живи скелети :!: :!: ей така гледам и не мога да повярвам :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: не мислих че има такъв ужас в нашата мила родина :!: :!:
Изображение

Чичо Митко
Аватар
Кара: Х5 и W209
Мечтае да кара: DDT на море :)

Мнение от Митко Стоянов » 10 Дек 2007, 21:50

///peter написа:Мършата са тези който бягат - и по-добре ходете да миете чинии!

:yes:

Да си БЪЛГАРИН в Европа или някъде на друго място не е като да си чужденец в България............за тях си винаги втора ръка човек,но всеки сам решава дали да ходи с вдигната глава тук или да е 3-то качество,но в Европата..............
Изображение

Женската жестокост край няма. Аз и подарих милиони животи.... а тя ги изплю :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Летящия холандец
Аватар
Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.

Мнение от ///Явор » 10 Дек 2007, 21:53

mitko_n1 написа:

Да си БЪЛГАРИН в Европа или някъде на друго място не е като да си чужденец в България............за тях си винаги втора ръка човек,но всеки сам решава дали да ходи с вдигната глава тук или да е 3-то качество,но в Европата..............
баш :winky:
Изображение
С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39
Мечтае да кара: Е92

Мнение от bam-bam » 11 Дек 2007, 2:29

Явор написа:
mitko_n1 написа:

баш :winky:

баш баш .. ама 3то качество ТАМ си човек и немаш грижи кел файда като си 1во тука и секи те ебе ... само дупето расте :mhihi:
Изображение

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 11 Дек 2007, 2:44

Тичай цункай тате, че без него явно си за никъде.

Тук една миялна машина струва 2-300$ и никой не плащя на миячи. Минималната заработка е 8$ на час, кило олио е 1.35$, детските храни струват 0.40 - 0.85$ бурканчето, детските надбавки са 450$ на месец, 160 памперса са 30$, училищния автобус взима децата пред входа на блока и ги връща пак там, 7 дни ол-инклузив в Куба са 600$ на човек (алкохола също в вътре), правителството и всички чиновници се возят в обикновени коли, никой не отцепва движението, когато минават, литър бензин е 1.10$ и в момента се обсъжда намаляване на данъците и акцизите върху петролните продукти, за да не се позволи повишаване на цената им, в 4 милионен Монреал за една година има извършени 40 (четиридесет) убийства и ако отделяйки лице от задника на ББ имаш интрес към нещата, мога да ти изпратя линкове с подробности.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от 2advanced » 11 Дек 2007, 7:15

BMW_POWER написа:

Тичай цункай тате, че без него явно си за никъде.

Тук една миялна машина струва 2-300$ и никой не плащя на миячи. Минималната заработка е 8$ на час, кило олио е 1.35$, детските храни струват 0.40 - 0.85$ бурканчето, детските надбавки са 450$ на месец, 160 памперса са 30$, училищния автобус взима децата пред входа на блока и ги връща пак там, 7 дни ол-инклузив в Куба са 600$ на човек (алкохола също в вътре), правителството и всички чиновници се возят в обикновени коли, никой не отцепва движението, когато минават, литър бензин е 1.10$ и в момента се обсъжда намаляване на данъците и акцизите върху петролните продукти, за да не се позволи повишаване на цената им, в 4 милионен Монреал за една година има извършени 40 (четиридесет) убийства и ако отделяйки лице от задника на ББ имаш интрес към нещата, мога да ти изпратя линкове с подробности.

Ми кво да ти кажа, май само ти без тате не можеш - да секи на по-лесното може, що не беше си останал тука като си големия мъж а?
Щото не можеш да се справиш? А тея сичките балъци като тебе ако бяха останали дали щяхме в момента да сме на това дередже, ама айде у чужбината, че е по-лесно...гади ми се от вас
п*тки с извинение...
Проблемът на жените с паркирането идва от това, че непрекъснато ги лъжат колко точно са 20см
YNWA
Planet Club Addict
Jeremy Clarkson for BMW M3: ABSOLUTE MASTERPIECE 24/12/2007
Мишу написа:...ма на бела капа се отчитам :mhihi:
:mhihi:
Чакаме отговора на ДЗВЕР-а. Он е компетентен по всички въпроси - от земетресенията и дисекцията на млечната жлеза, до НПК и тям подобни юридически въпроси

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ...

Мнение от 520i » 11 Дек 2007, 7:49

Псувайте колкото щете по мен,но мога само да кажа огън да я изгори тая държава.Не България като площ,а държавниците и всички ние българите,в сол да ги зароват дано :!:

Следваща

Назад към Извън Темата