Пътуване до Гърция.
Модератор: Общи модератори
46 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4
MARFI написа:Ура, кеф че хората знаят гречески.
Мправо Скиса, етси препи оли адерфес имасте ке турки ке елинес
Ma на ерто ке его ан та минис тосо керо сти халкидики, е;
оли адерфи имасте марфи охи адерфес...

ре никой няма да ти бърка в жабката но ако го държиш в предния джам естествено ще започнат да мрънкат..то вече кой го слага там всички вградени ги направиха и даже по яко е така

SKISA написа:аз мисля да тръгна раничко-към 6-7 ,за да спра малко в Солун да позяпам. ние сме три коли-оглежда се за черна Е61 със стикери на номерата......!ако искаш и ти е удобно може да тръгнем заедно.малко им шпрехам езика и мисля да немаме ядове с полицията им,па ше видим....
аз съм на вторият ръкав на халкидики до 3.01.
Аз ще обикалям ръкавите така че може да си направиме една БМВ сбирка на Гръцка територия:) Ще ти пиша на ЛС ако има възможност да пътуваме заедно . Аз съм с Е39 с лепенчица на задния джам, ще ме познаеш .

- Гост
-
Мърфи,не пречи да те закарам натам...! Ти къде ше почиваш там...! Требва да напраиме ,обаче добра логистика,за да е удобно за всички ,че съм и с други хора и коли,иначе имам едно место в мойта..!
И що пишете алфи с "р" ,бе..!?!?
Аз ли съм го забраил...?!
Нема лошо да ни видат рибарите как се сбираме,ше размениме телефони и така...!
А за антирадара-аз и тука в БГ си го махам от джама като ме спре КАТ,та там ли...!? ма се си мисля,че и да ме ровят ше кажа,че си го носа за ремонт и не е пуснат и да ме остаат на мира.
Турчолята не ме закачаха ,ма хич!
И що пишете алфи с "р" ,бе..!?!?

Нема лошо да ни видат рибарите как се сбираме,ше размениме телефони и така...!
А за антирадара-аз и тука в БГ си го махам от джама като ме спре КАТ,та там ли...!? ма се си мисля,че и да ме ровят ше кажа,че си го носа за ремонт и не е пуснат и да ме остаат на мира.
Турчолята не ме закачаха ,ма хич!
еми като шпрехеш езика вземи влез в www.bmw-motorsport.gr пусни една тема да се направи един събор...преди година две от ауди форума си организира с тамошния клуб и се получи много добре..в солун беше...а бе вземи си го направи вграден тоя антирадар бе човек като ги знаеш какви са особенно по селата едни тъпи фуражки да не ти приказвам...спират всички останали коли но тяхните си ги оставят намира..така че залепи се с някой бързак там и карай...сега е най-хубавия период да посетиш ръкавите че през лятото много шуматоха и не ми харесва...
иначе аделфос и адерфос е едно и също.....в книжовен език е първото иначе и второто се използва
иначе аделфос и адерфос е едно и също.....в книжовен език е първото иначе и второто се използва
- Гост
-
нема време за вграждане...! кога разтуране,кога монтиране,кога да тръгна...! ше карам така ,па ше видим...! дано намера некой да кара с мойто темпо и да се лепна зад него.
а за събори-напролет! са нема време.
аз перках и димотики и катаревуса ,ма па такова чудо като адерфос не бех срещал...! човек се учи...,докато се учи!
а за събори-напролет! са нема време.
аз перках и димотики и катаревуса ,ма па такова чудо като адерфос не бех срещал...! човек се учи...,докато се учи!

Задължително:
Църквата свети Димитър и криптата под нея ако е отворена, Св. Димитър закрилника на Солун отблъснал наш Калоян.
1. Бялата Кула - долу на париалиаки.
2. Кастрото горе.
3. Кафене Рахати над античния амфитеатър, който пък е над платия Аристотелу.
4. Самата платия Аристотелу
5. Червената къща и площада пред нея:
Уникална архитектура от началото на века.
Църквата свети Димитър и криптата под нея ако е отворена, Св. Димитър закрилника на Солун отблъснал наш Калоян.
1. Бялата Кула - долу на париалиаки.
2. Кастрото горе.
3. Кафене Рахати над античния амфитеатър, който пък е над платия Аристотелу.
4. Самата платия Аристотелу

5. Червената къща и площада пред нея:

Уникална архитектура от началото на века.
Последна промяна MARFI на 10 Дек 2007, 20:41, променена общо 4 пъти
- BMWACSCHNITZER
- младши ентусиаст
-
- Кара: '97 328i cabrio
- Мечтае да кара: E24 M6
Стин Атина име.MARFI написа:BMWACSCHNITZER написа:Ехи капиос на ме паи филипуполи и софия я та христугена?
Та се паро, апо пу, Салоники;

марфи
повечето кражби стават и от гърци наркомани...точно това което си писал за ръкавиците и пуловера е от точно такива...на баща ми тира макар че е паркиран отсреща и сме на 4ти етаж и сравнително оживено са го разбили точно 4 пъти...първият път се опитаха да измъкнат оригиналния касетофон дето пише волво на него ама без успех.
вторият път да съберат едни стотинки от таблото
третият път не можаха да намерят нищо и за отмъщение счупиха всичките стъкла включително фарове и т.н.
четвъртият път баща ми заредил догоре и щял да пътува до солун...брат ми стоеше на пост да не би някой да открадне тира до към четири часа...баща ми станал в 5 и видял един тир с румански номера до него ама не му направило впечатление защото беше с дръпнати пердета...докато слезе чува тира да се маха и когато се качил нашия и въртял ключа 500 литра нафта бяха изчезнали...друг път излизам на терасата да пуша една цигара и гледам един мангал обикаля в тротоара нервно...август месец,15:00 следобяд никой никъде няма...да но идва една жена отдалече и като се разминава с мангала той й даде един лакът и се опитвал да й изтръгне чантата...аз започнах да крещя и скачам долу в стълбите...хубаво че мина една кола тогава и като хванал шофьора мангалчето жал ми стана...накрая се събрахме 4 човека и се опитвахме да изтървем мангала от шофьора ...бая бой изяде...
та това с мотопедите...те се възползват от това че си в задръстване и никой не може да мръдне та минават счупят стъклото и ти докато усетиш какво става изчезват с нещата ти а бе очите ти на 400 и нямаш проблеми
повечето кражби стават и от гърци наркомани...точно това което си писал за ръкавиците и пуловера е от точно такива...на баща ми тира макар че е паркиран отсреща и сме на 4ти етаж и сравнително оживено са го разбили точно 4 пъти...първият път се опитаха да измъкнат оригиналния касетофон дето пише волво на него ама без успех.
вторият път да съберат едни стотинки от таблото
третият път не можаха да намерят нищо и за отмъщение счупиха всичките стъкла включително фарове и т.н.
четвъртият път баща ми заредил догоре и щял да пътува до солун...брат ми стоеше на пост да не би някой да открадне тира до към четири часа...баща ми станал в 5 и видял един тир с румански номера до него ама не му направило впечатление защото беше с дръпнати пердета...докато слезе чува тира да се маха и когато се качил нашия и въртял ключа 500 литра нафта бяха изчезнали...друг път излизам на терасата да пуша една цигара и гледам един мангал обикаля в тротоара нервно...август месец,15:00 следобяд никой никъде няма...да но идва една жена отдалече и като се разминава с мангала той й даде един лакът и се опитвал да й изтръгне чантата...аз започнах да крещя и скачам долу в стълбите...хубаво че мина една кола тогава и като хванал шофьора мангалчето жал ми стана...накрая се събрахме 4 човека и се опитвахме да изтървем мангала от шофьора ...бая бой изяде...
та това с мотопедите...те се възползват от това че си в задръстване и никой не може да мръдне та минават счупят стъклото и ти докато усетиш какво става изчезват с нещата ти а бе очите ти на 400 и нямаш проблеми

46 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4