Имам чувството че колата ми ходи надясно
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- master_teo
- Потребител
-
Имам чувството че колата ми ходи надясно
Имам мнооого тъп (можеби и неразрешим ) проблем. Дори и когато колата не работи и седя в нея имам чувството че изкривена на дясно.
Ходих на реглаж 3 разлизчни независими сервиза. Няма отклонение преден заден мост, всичко е в нормите. Когато е движение имам чувството че пак ходи на дясно, но като пусна волана ня бяга на никъде. Някой да има идея какъв е проблема?
Ходих на реглаж 3 разлизчни независими сервиза. Няма отклонение преден заден мост, всичко е в нормите. Когато е движение имам чувството че пак ходи на дясно, но като пусна волана ня бяга на никъде. Някой да има идея какъв е проблема?
Re: Имам чувството че колата ми ходи надясно
master_teo написа:Имам мнооого тъп (можеби и неразрешим ) проблем. Дори и когато колата не работи и седя в нея имам чувството че изкривена на дясно.
Внушение. Сега си представи че е изкривена наляво и готово.

- Kurt Vagner
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Жената да мърка
- agent smit
- младши ентусиаст
-
Колега спомни си момента с огъването на лъжиците от първия филм Матрицата - не лъжицата, а съзнанието се огъва.
Като оставим филма на страна, погледни седалката да не е от нея това усещане.
Колега при положение, че си проверил предницата и практически не "носи" на страни мисля, че наистина е внушение
Ако искаш за собствено успокоенив провери лявата и дясната страна за евентуални разлики
Стандартните височини за различни размери джанти и гуми одобрени от BMW
Информацията е от: BMW 3 Series E36 Service Manual (Bentleys)
Ако искаш за собствено успокоенив провери лявата и дясната страна за евентуални разлики
Стандартните височини за различни размери джанти и гуми одобрени от BMW
Информацията е от: BMW 3 Series E36 Service Manual (Bentleys)
ре
agent smit написа:Колега спомни си момента с огъването на лъжиците от първия филм Матрицата - не лъжицата, а съзнанието се огъва.
THE MATRIX has you Neo

///M Club Member
- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
реглаж
Всички пътища имат наклон на дясно за да се оттича водата и затова си мислиш че колата е крива .ИЛИ имаш разлика в пружините.Също голям проблем са кошовете на е36 при удар в по -голяма дупка потдават при тампона на амортисьора ,това го изпитах на първото ми БМВ .На практика при реглажа нее проблем ако има разлика в височината.Карай смело. 

17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2