Въпрос за разглобяване
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
Въпрос за разглобяване
Колеги имам един въпрос.как се сваля пластмасата около врътките за парното на 316 Compact,има ли винтове или е само на щипки
- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
Издърпваш врътките и зад тях има 2 болтчета
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... sc&start=0
12-тото мнение в тази тема съм обяснил как се сменя крушката,ако това ще е начинанието

http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... sc&start=0
12-тото мнение в тази тема съм обяснил как се сменя крушката,ако това ще е начинанието

re
Ей сега пробвах да го разглобя но:
свалих врътките на парното,махнах 2та винта и до тук няма сваляне...може би трябва сила но не смея,
Някои мойе ли да окаже support
свалих врътките на парното,махнах 2та винта и до тук няма сваляне...може би трябва сила но не смея,
Някои мойе ли да окаже support

- hip_hop_joe
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е46 sedan 2.0D
- Мечтае да кара: e46 M3
огледай се добре освен тези два винта зад врътките имаше още две вунтчета но къде точно се намираха немога да си спомня огледай внимателно много трудно се забелязват аз бях на косъм да си го строша от дъпане и като ги развиеш парво извади самите врътки (това бялото което регулира парното ) и конзолката ще се извади много лесто тогава

- Maverick81
- Потребител
-
- Кара: BMW Е46
- Мечтае да кара: BMW E34
Pet@r написа:Аз имам същия проблем колега, ако успееш с разглобяването драсни някой ред как става, че нещо все не ми остава време да го отворя мойто!
Колеги, аз си купих такава чисто нова за 44лв. скоро и също ми отне доста време да сваля старата, коята беше спукана. Освен тези две болтчета на врътките за парното има и о6те две под ъгъл- едно горе вляво ката махнеш касетофона със шасито и о6те едно горе вдясно точно над часовника, който трябва да извадиш. Светни си с фенер и ще ги видиш. Отделно има и две крачета в долната половина на този панел. Внимавай и с тях. Като приплъзнеш надолу панела след като развиеш 4те болтчета си патрон! Аз видях зор с това, че на новия панел не мога да завия 2те болтчета на врътките за парното към белия панел, който е отвътре и сега стой така а врътките си падат нон-стоп и пного се дразня

- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
10 мнения
• Страница 1 от 1