[b]Моля спешно за помощ!!![/b]
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
- lopedevega
- Потребител
-
[b]Моля спешно за помощ!!![/b]
Здравейте на всички!
Имам БМВ 320 дизел 2001. Бях го дала на сина ми да го кара и някакви са му взели колата с ключа. След 11 дни полицията я намери и още 20 дни изкара пред районното. В петък ми върнаха колата и отидох да уведомя застрахователите. Застрахована съм в " Армеец ", от там ми дадоха предписание да си пренаредя ключалките, да прекодирам имобилайзера и алармата. Докато не направя това КАСКТО не ми важало
Въпросите ми към вас са следните:
1. Не е ли редно застрахователя да плати ключове, ключалки и т.н.?
2. Къде да отида за ключалките?
3. Колко горе-долу ще ме изтръскатза това?
П.П. Имах и друго БМВ 320 дизел 1999, което е катастрофирали, може ли да сложа ключалките от него?
Предварително много ви благодаря за съветите и отговорите.

Имам БМВ 320 дизел 2001. Бях го дала на сина ми да го кара и някакви са му взели колата с ключа. След 11 дни полицията я намери и още 20 дни изкара пред районното. В петък ми върнаха колата и отидох да уведомя застрахователите. Застрахована съм в " Армеец ", от там ми дадоха предписание да си пренаредя ключалките, да прекодирам имобилайзера и алармата. Докато не направя това КАСКТО не ми важало

Въпросите ми към вас са следните:
1. Не е ли редно застрахователя да плати ключове, ключалки и т.н.?
2. Къде да отида за ключалките?
3. Колко горе-долу ще ме изтръскатза това?
П.П. Имах и друго БМВ 320 дизел 1999, което е катастрофирали, може ли да сложа ключалките от него?
Предварително много ви благодаря за съветите и отговорите.
виж тук
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=54753
а за да е валидна застраховката наистина трябват ключовете и талона т.е. те да са в теб ако ти откраднат колата. Поне така съм го запомнил
а за да е валидна застраховката наистина трябват ключовете и талона т.е. те да са в теб ако ти откраднат колата. Поне така съм го запомнил
© написа:виж тук
Точно така

доколкото знам се пренастройват ключовете не се сменя нищо обаче трябва да намериш някой познат че иначе ще ти вземат пари ей така.мой познат сменяше батерията и ключа си загуби настройките и не рабоше-познай.150 лв на едното място 80 на другото му искали,накрая намерил познат за без пари му го направил,просто е комбинация вкарваш ключа,даваш контакт като преди това си натиснал копчето за откл.докато светне лампата постоянно и там някви други.а тук във форума бях чел че комбинация от ключа и ключалките и се сменяло кога да ти откл.само твоята врата.после другите.дали да светят мигачите и т.н. така че поразпитайте.успех
6 мнения
• Страница 1 от 1