8-мо Декмврийски Бански и общ кретенизъм...
Модератор: Общи модератори
21 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- Burningparis
- ентусиаст
-
- Кара: 320 I
8-мо Декмврийски Бански и общ кретенизъм...
Абе честно казано не знам дали има смисъл да ви занимаам ама понеже още ме е яд ....
Петък, 07.12.... свършвам работа в 17ч и си викам айде ше се ходи на Банско (м....а им селска)... Прибрах се, помотах се измих си колата и айде....
Спирам да зареждам гориво 80 лв:) но проб, кредитна карта на първа инвестиционна банка... пробвам да ...платя
плащането не минава ....плащам в кеш, въртя телефони ...."Господине плащането е успешно" ми вика тая от банката ....на бензиностанцията ми дават бележка дето пише, че не е...ок. майната му ше го видим др седмица.
Карам към Владая, един голфист пъпри с 20, викам ше го мина, лека газ и опааааа земи тия метли по тея заледени павета....опраих се ....
излизам на Владая и ко да видя ? задръстване до ПеЛник. 1 час чакане....минах...... леко шофиране по леда със само 3-ма дето се опитаха да изпреваряд през мен.....
стигнах Банско (м....ка им селска). Тате да е жив и здрав напраи къща там. Отивам с цел да пусна топлото и да се отдам на почивка и пиене...стигам пред къщата и
к....р тате баница .....
пред входната врата и портата за колата ров 2 на 2
а на улицата купчина камъни и пръст, некой хуи решил да изкопа за някви тръби и не заровил и аз не мога да влезна
викам си ше скачам....скочих..... в дупката .......
как и да е влезнах някак...отключвам къщата и пускам тока, пускам реотаните на подовото и
тока спира
изключвам ги , лампите светват. пускам пак.... лампите едва присветват ....тока слаб.....нема топло ....
повъртях се почудих се .....
и след 1ч и 20 мин си бех дома у София.....
тъпи прости Бански селяни... е....ха ми майката ....
дано поне вие дето отидахте там сте изкарали добре ....
Петък, 07.12.... свършвам работа в 17ч и си викам айде ше се ходи на Банско (м....а им селска)... Прибрах се, помотах се измих си колата и айде....
Спирам да зареждам гориво 80 лв:) но проб, кредитна карта на първа инвестиционна банка... пробвам да ...платя

Карам към Владая, един голфист пъпри с 20, викам ше го мина, лека газ и опааааа земи тия метли по тея заледени павета....опраих се ....
излизам на Владая и ко да видя ? задръстване до ПеЛник. 1 час чакане....минах...... леко шофиране по леда със само 3-ма дето се опитаха да изпреваряд през мен.....
стигнах Банско (м....ка им селска). Тате да е жив и здрав напраи къща там. Отивам с цел да пусна топлото и да се отдам на почивка и пиене...стигам пред къщата и

пред входната врата и портата за колата ров 2 на 2

как и да е влезнах някак...отключвам къщата и пускам тока, пускам реотаните на подовото и

повъртях се почудих се .....

тъпи прости Бански селяни... е....ха ми майката ....
дано поне вие дето отидахте там сте изкарали добре ....
Последна промяна Burningparis на 08 Дек 2007, 13:31, променена общо 1 път
- El Diablo
- старши ентусиаст
-
- Кара: E70
ех колега
то твоито да се смееш ли да плачеш ли
вчера и аз кам 6-7 вечерта и си идвам от Кюстендил посодка София че имах работа и кфо става след перник ... посока софия горе доло спокоино ,, ама посока Перник .. колона от бавно-лазещи чак от тоя новия Лукоил дето се пада от лево и като почнееееееш да се спууууууускаш чааак до драгичево на ШЕЛ на сфетофара
са тръгвам да ходиме да видиме как е хавата у банско ма и на мене не ми се ходи ма тия пустииии жени
пуу да и неква магла е падналооо 

вчера и аз кам 6-7 вечерта и си идвам от Кюстендил посодка София че имах работа и кфо става след перник ... посока софия горе доло спокоино ,, ама посока Перник .. колона от бавно-лазещи чак от тоя новия Лукоил дето се пада от лево и като почнееееееш да се спууууууускаш чааак до драгичево на ШЕЛ на сфетофара

- Burningparis
- ентусиаст
-
- Burningparis
- ентусиаст
-
Space написа:Burningparis написа:SHVEDA написа:Ц е Н з У р Р А
![]()
![]()
да беше на мое място
ше видиш цензура ...
Голям карък на последък!![]()
П.С. Какво стана с момичето? Добре ли е?
Здрасти Брат,
ами уж е по-добре но я боли врата и гърба ...
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Tова тук не прилича на нищо
От 1990 година всяка година съм на ски,лятото малко на туризъм, от 4 години и по работа често ,но сега в момента съм потресен от изрудщина в това Банско
Всичко е кал,но не просто кал а тиня ! Копаят на всякъде, навсякъде летят камиони и всякаква тежка техника ... Това което си изпитал ,просто ми стана жал,като разказа и постна снимката пред вас
Тук сега властва пълно беззаконие.Кмета Хлебаров, преизбраха го ,но в какво точно се изразяват заслугите му, незнам
Само знам ,че всичко е тотално разсипано,няма го онова Банско, за което като чуех и се преселвах духом в един друг ,уникален свят ...
Буквална пропаганда около това име - по телевизията до миналата седмица даваха всяка вечер и сутрин в новините за времето,как тук има 100 см сняг а на Боровец 10
Мама ви д**а откачена ,къде ги видяхте тия 100 см в Банско бе ,аз съм тук 2 седмици,само 3 дена имаше и то до вчера - 2,3 сантима
В Банско нямаше никакъв сняг,горе на Шилигарника може да имаше сняг ,но тук долу никакъв
Боровец - да на стария център,може да няма ,но на пистите Маркуджик 1,2 и 3 е 100 см
Но не-е-е-е, на Банско има,на Боровец не ,д**ба е мафиотщината д**ба
И като на морето и тук ще идват най-големите изпосняци - хората ,които искат да си отпочинат и да се радват на истинска ски обстановка през зимната си ваканция ще изберат Алпийските държави и не случайно
Аз съм видял зимни курорти натам,но тази гадост тука,няма никакъв аналог ...
Наистина съжалявам за случилото се, надявам се и на мен или близките да не ни се случи това ,което на теб,както и на всички,които са се запътили нанякъде за малко отдих а "срещнат" стената внезапно ...
Георги Пенчев

Тук сега властва пълно беззаконие.Кмета Хлебаров, преизбраха го ,но в какво точно се изразяват заслугите му, незнам

Само знам ,че всичко е тотално разсипано,няма го онова Банско, за което като чуех и се преселвах духом в един друг ,уникален свят ...
Буквална пропаганда около това име - по телевизията до миналата седмица даваха всяка вечер и сутрин в новините за времето,как тук има 100 см сняг а на Боровец 10

И като на морето и тук ще идват най-големите изпосняци - хората ,които искат да си отпочинат и да се радват на истинска ски обстановка през зимната си ваканция ще изберат Алпийските държави и не случайно

Наистина съжалявам за случилото се, надявам се и на мен или близките да не ни се случи това ,което на теб,както и на всички,които са се запътили нанякъде за малко отдих а "срещнат" стената внезапно ...
Георги Пенчев
- Joro_Paveto
- ентусиаст
-
- Кара: '99 E46 318i; '01 E53 3.0i
Да не отваряме тема за Банско или по-точно за великите т.е. най-великите хора населяващи тая планета - Банскалииииии...
Банско=Хирошима и после всичко наново да се гради, а най-вече самосъсзнанието на тия там...ще се опитам да се спра, че ако ми се отвори писане....
Банско=Хирошима и после всичко наново да се гради, а най-вече самосъсзнанието на тия там...ще се опитам да се спра, че ако ми се отвори писане....
Лека нощ, добър ден, пак съм с моя...
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Продавай докато е време!
Има къде къде по добри места да си купиш къща за отдих
А там след някоя друга година такова лайно ще стане,че цените ще се сринат и курорта ще запустее.
Ма така е в България стадното чувство е голяма работа.
Един казва а на Банско е страшно кръчми писти пичетата връзват с поглед като ги заведеш там и айде юруш на маслините всички там щото са дупета
За накои морски курорти лятото се отнася същото с пълна сила.
За съжаление това е жестоката истина.
До преди 7-8 години беше приятно и на Банско и на Добринище и пр.
но на последък,както обича да казва един мой приятел "абе тия тука не познават парите"
Репликата беше казана ,след като за обяд за 4-ма души без алкохол
Платихме 150лв. преди две години
От тогава не съм ходил ма предполагам ,че сега е още по трагично,
в смисъл една торба пари за нищо!
Има къде къде по добри места да си купиш къща за отдих

А там след някоя друга година такова лайно ще стане,че цените ще се сринат и курорта ще запустее.
Ма така е в България стадното чувство е голяма работа.
Един казва а на Банско е страшно кръчми писти пичетата връзват с поглед като ги заведеш там и айде юруш на маслините всички там щото са дупета

За накои морски курорти лятото се отнася същото с пълна сила.
За съжаление това е жестоката истина.
До преди 7-8 години беше приятно и на Банско и на Добринище и пр.
но на последък,както обича да казва един мой приятел "абе тия тука не познават парите"
Репликата беше казана ,след като за обяд за 4-ма души без алкохол
Платихме 150лв. преди две години

От тогава не съм ходил ма предполагам ,че сега е още по трагично,
в смисъл една торба пари за нищо!

- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
euroto написа:vld написа:в смисъл една торба пари за нищо!
Баш си е така, повече на Баснко НЕ. И то не само заради това, че не познават парите ами затова, че там все едно е Хирушима както някой каза по-гореКал, говна, тиня и т.н. Е те това ми рови у мозъка
Е да де и на всичкото отгоре те карат да им плащаш

- Nucl3arDru1D
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30, е36, e39
- Мечтае да кара: ///M
- Детайли за колата: Nuclear Touring
- M2PR
- старши ентусиаст
-
- Кара: звездомобил
Като оставим настрана приятна обстановка там, купчините "дОпета" и съпровождащите ги сума недоразумения, ме потресоха и студентите в нашия х-л....ми не че нещо, ма срамота е да не знаят как се играе право хоро бе де*а. Едно е да не можеш да играеш, друго - хал хабер да си нямаш за кво става въпрос. Пукат примерно "Назад, назад моме Калино' и тея олигофрени кючеци друсат. Скапаняци. Пускат Камелия, тея същите скапаняци се пробват да играят, забележете - хоро.... Пускат след това на Eagles - Hotel California, и същите тея скапаняци седят и гледат тъпо..."натокани" девойчета, и техните връстници "тежкари", седят и зяпат като телета в железница, когато една от горе посочениете, решава, че това също може да се обърне на кючек
Едно право хоро...срамота
Наистина съ възмутих.
Снимики мога да кача, но по-късно

Едно право хоро...срамота

Наистина съ възмутих.

Снимики мога да кача, но по-късно

АПНИ, БАБА, 'АПНИ
21 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2