8-мо Декмврийски Бански и общ кретенизъм...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: 320 I

8-мо Декмврийски Бански и общ кретенизъм...

Мнение от Burningparis » 08 Дек 2007, 3:18

Абе честно казано не знам дали има смисъл да ви занимаам ама понеже още ме е яд ....

Петък, 07.12.... свършвам работа в 17ч и си викам айде ше се ходи на Банско (м....а им селска)... Прибрах се, помотах се измих си колата и айде....
Спирам да зареждам гориво 80 лв:) но проб, кредитна карта на първа инвестиционна банка... пробвам да ...платя :1: :shock: :shock: :shock: плащането не минава ....плащам в кеш, въртя телефони ...."Господине плащането е успешно" ми вика тая от банката ....на бензиностанцията ми дават бележка дето пише, че не е...ок. майната му ше го видим др седмица.
Карам към Владая, един голфист пъпри с 20, викам ше го мина, лека газ и опааааа земи тия метли по тея заледени павета....опраих се ....
излизам на Владая и ко да видя ? задръстване до ПеЛник. 1 час чакане....минах...... леко шофиране по леда със само 3-ма дето се опитаха да изпреваряд през мен.....
стигнах Банско (м....ка им селска). Тате да е жив и здрав напраи къща там. Отивам с цел да пусна топлото и да се отдам на почивка и пиене...стигам пред къщата и :shock: :shock: :shock: к....р тате баница .....

Изображение

пред входната врата и портата за колата ров 2 на 2 :shock: а на улицата купчина камъни и пръст, некой хуи решил да изкопа за някви тръби и не заровил и аз не мога да влезна :shock: :shock: :shock: викам си ше скачам....скочих..... в дупката .......
как и да е влезнах някак...отключвам къщата и пускам тока, пускам реотаните на подовото и :idea: тока спира :shock: :shock: :shock: изключвам ги , лампите светват. пускам пак.... лампите едва присветват ....тока слаб.....нема топло ....

повъртях се почудих се ..... :roll: и след 1ч и 20 мин си бех дома у София.....

тъпи прости Бански селяни... е....ха ми майката ....
дано поне вие дето отидахте там сте изкарали добре ....
Последна промяна Burningparis на 08 Дек 2007, 13:31, променена общо 1 път

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от SHVEDA » 08 Дек 2007, 6:43

Ц е Н з У р Р А

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E70

Мнение от El Diablo » 08 Дек 2007, 8:39

ех колега :mhihi: то твоито да се смееш ли да плачеш ли :mhihi:
вчера и аз кам 6-7 вечерта и си идвам от Кюстендил посодка София че имах работа и кфо става след перник ... посока софия горе доло спокоино ,, ама посока Перник .. колона от бавно-лазещи чак от тоя новия Лукоил дето се пада от лево и като почнееееееш да се спууууууускаш чааак до драгичево на ШЕЛ на сфетофара :mhihi: са тръгвам да ходиме да видиме как е хавата у банско ма и на мене не ми се ходи ма тия пустииии жени :mhihi: пуу да и неква магла е падналооо :confused:

ентусиаст
Аватар

Мнение от Burningparis » 08 Дек 2007, 13:33

SHVEDA написа:Ц е Н з У р Р А

:mhihi: :mhihi: :mhihi: да беше на мое място :evil: ше видиш цензура ...

ентусиаст
Аватар

Мнение от Space » 08 Дек 2007, 13:35

Burningparis написа:

Голям карък на последък! :(

П.С. Какво стана с момичето? Добре ли е? :roll:
_!_

ентусиаст
Аватар

Мнение от Burningparis » 08 Дек 2007, 13:39

Space написа:
Burningparis написа:

Голям карък на последък! :(

П.С. Какво стана с момичето? Добре ли е? :roll:

Здрасти Брат,
ами уж е по-добре но я боли врата и гърба ...

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 08 Дек 2007, 21:11

Tова тук не прилича на нищо :evil: От 1990 година всяка година съм на ски,лятото малко на туризъм, от 4 години и по работа често ,но сега в момента съм потресен от изрудщина в това Банско :puke: Всичко е кал,но не просто кал а тиня ! Копаят на всякъде, навсякъде летят камиони и всякаква тежка техника ... Това което си изпитал ,просто ми стана жал,като разказа и постна снимката пред вас :help:

Тук сега властва пълно беззаконие.Кмета Хлебаров, преизбраха го ,но в какво точно се изразяват заслугите му, незнам :dunno:
Само знам ,че всичко е тотално разсипано,няма го онова Банско, за което като чуех и се преселвах духом в един друг ,уникален свят ...
Буквална пропаганда около това име - по телевизията до миналата седмица даваха всяка вечер и сутрин в новините за времето,как тук има 100 см сняг а на Боровец 10 :shock: Мама ви д**а откачена ,къде ги видяхте тия 100 см в Банско бе ,аз съм тук 2 седмици,само 3 дена имаше и то до вчера - 2,3 сантима :evil: В Банско нямаше никакъв сняг,горе на Шилигарника може да имаше сняг ,но тук долу никакъв :!: Боровец - да на стария център,може да няма ,но на пистите Маркуджик 1,2 и 3 е 100 см :idea: Но не-е-е-е, на Банско има,на Боровец не ,д**ба е мафиотщината д**ба :evil:

И като на морето и тук ще идват най-големите изпосняци - хората ,които искат да си отпочинат и да се радват на истинска ски обстановка през зимната си ваканция ще изберат Алпийските държави и не случайно :!: Аз съм видял зимни курорти натам,но тази гадост тука,няма никакъв аналог ...

Наистина съжалявам за случилото се, надявам се и на мен или близките да не ни се случи това ,което на теб,както и на всички,които са се запътили нанякъде за малко отдих а "срещнат" стената внезапно ...

Георги Пенчев
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: '99 E46 318i; '01 E53 3.0i

Мнение от Joro_Paveto » 08 Дек 2007, 22:27

Да не отваряме тема за Банско или по-точно за великите т.е. най-великите хора населяващи тая планета - Банскалииииии...
Банско=Хирошима и после всичко наново да се гради, а най-вече самосъсзнанието на тия там...ще се опитам да се спра, че ако ми се отвори писане....
Лека нощ, добър ден, пак съм с моя...

ентусиаст
Аватар

Мнение от [Georgi] » 08 Дек 2007, 23:25

Аре и аз като адаша да не отварям дума, ама Банско е заприличало на място където никога не бих да почивам...

Хилядите табели "FOR SALE" ако и напролет са там очаквам финансов катаклизъм...

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от drift » 09 Дек 2007, 12:04

Просто е ужасяваща ситуацията!!А преди години и аз тръгвах натам с усмивка! :confused:

Старши ентусиаст
Аватар
Кара: F11 535d, E84 2.3d

Мнение от vld » 09 Дек 2007, 13:12

Продавай докато е време!
Има къде къде по добри места да си купиш къща за отдих :idea:
А там след някоя друга година такова лайно ще стане,че цените ще се сринат и курорта ще запустее.
Ма така е в България стадното чувство е голяма работа.
Един казва а на Банско е страшно кръчми писти пичетата връзват с поглед като ги заведеш там и айде юруш на маслините всички там щото са дупета :mhihi:
За накои морски курорти лятото се отнася същото с пълна сила.
За съжаление това е жестоката истина.
До преди 7-8 години беше приятно и на Банско и на Добринище и пр.
но на последък,както обича да казва един мой приятел "абе тия тука не познават парите"
Репликата беше казана ,след като за обяд за 4-ма души без алкохол
Платихме 150лв. преди две години :shock:
От тогава не съм ходил ма предполагам ,че сега е още по трагично,
в смисъл една торба пари за нищо!
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от euroto » 09 Дек 2007, 13:26

vld написа:в смисъл една торба пари за нищо!

Баш си е така, повече на Баснко НЕ. И то не само заради това, че не познават парите ами затова, че там все едно е Хирушима както някой каза по-горе :evil: Кал, говна, тиня и т.н. Е те това ми рови у мозъка :evil:
Изображение

Старши ентусиаст
Аватар
Кара: F11 535d, E84 2.3d

Мнение от vld » 09 Дек 2007, 13:29

euroto написа:
vld написа:в смисъл една торба пари за нищо!

Баш си е така, повече на Баснко НЕ. И то не само заради това, че не познават парите ами затова, че там все едно е Хирушима както някой каза по-горе :evil: Кал, говна, тиня и т.н. Е те това ми рови у мозъка :evil:

Е да де и на всичкото отгоре те карат да им плащаш :evil:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: е30, е36, e39
Мечтае да кара: ///M
Детайли за колата: Nuclear Touring

Мнение от Nucl3arDru1D » 09 Дек 2007, 20:33

миналата седмицаи аз бях там и съм разочарован :confused:
Изображение
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: звездомобил

Мнение от M2PR » 09 Дек 2007, 20:55

Като оставим настрана приятна обстановка там, купчините "дОпета" и съпровождащите ги сума недоразумения, ме потресоха и студентите в нашия х-л....ми не че нещо, ма срамота е да не знаят как се играе право хоро бе де*а. Едно е да не можеш да играеш, друго - хал хабер да си нямаш за кво става въпрос. Пукат примерно "Назад, назад моме Калино' и тея олигофрени кючеци друсат. Скапаняци. Пускат Камелия, тея същите скапаняци се пробват да играят, забележете - хоро.... Пускат след това на Eagles - Hotel California, и същите тея скапаняци седят и гледат тъпо..."натокани" девойчета, и техните връстници "тежкари", седят и зяпат като телета в железница, когато една от горе посочениете, решава, че това също може да се обърне на кючек :banghead:
Едно право хоро...срамота :!:
Наистина съ възмутих. :evil:

Снимики мога да кача, но по-късно ;)
АПНИ, БАБА, 'АПНИ

Следваща

Назад към Извън Темата