От 3 дни имам BMW 525tds и имам нужда от ПОМОЩ

5-та серия ('88-'95)

Модератор: Технически модератори

Аватар
Кара: E34

Мнение от ivan. » 07 Дек 2007, 0:43

Zubcho написа:
dinozab написа:
Wenzy написа:Оставете ракията за малко,че имам един лесен въпрос към вас.
Младежи моята биба ми даде 13,6/100 разход :shock:
Нормално ли е при положение,че е само градско и я чакам да се позатопли поне до средата на синиото?
А да и при положение,че не и стига кислород,защото куулера е пълен с мизерия?
Засякох я пълно - пълно
Много гладна ми се струва :confused:

:mhihi: :mhihi: :mhihi: улелеее ми наго слаба ранъ и даваш.
По католог градско дават 9.7 на ръчка и 10.2 на автомата на 100 ама от градско до градско има разлика ;)

Тва градско е на магистралата само май :)
Моята ако слезне на 10 ще почерпя целия форум.
маи тежки обувки имаш :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 М51Д25

Мнение от Wenzy » 07 Дек 2007, 1:01

Ванка, карах я само бабешката - чуя ли че турбота надува и хоп следващата предавка :mhihi:
Иначе чак да е тежък - 113кг. тежа и на работа нося кубинки - хахаха
Намерих си гараж с канал при един познат и утре в 8 и 30 ще снимаме поредния епизод на предаването "направи си сам" :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 530dA E39 M-pack
Мечтае да кара: E30 S50 на широко

Мнение от Bullet_1 » 07 Дек 2007, 10:17

Да Галаб теб имам в предвид щом си с електонна помпа значи имаш и дебитомер и би трябвало да се намира точно след ваздушния филтър :D
О даааа миенето с бензин помага ;)

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Wenzy » 07 Дек 2007, 14:20

Познавате ли момчете,което си изми куулера без да си сваля радиатора
;) .За целта трябват двама,но поне не съм точил антифриза
Това с претрисането остава - или дебитомер или тампон на двигателя :(

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 530dA E39 M-pack
Мечтае да кара: E30 S50 на широко

Мнение от Bullet_1 » 07 Дек 2007, 14:27

Моята от дебитомера не притрисаше а само не вървеше 60к.с. форд ме правеше смешен :evil:
Ма на мен и генерацията ми беше от калибра 2.0 бензин :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от GALAB_DAIWA » 07 Дек 2007, 23:11

Нищо не стана днес момчета, колегата от Бургас не донесе ел.плочка. Но като видя как работи моята и той ме убеди че е за смяна- и страшно хареса решението ми да иди до Димитровград за да сложа механична. И той е твърдо ЗА механичната. Обаче парадокса е че ВЕЧЕ имам парите, но сега пък НЕ МОЖЕМ да намерим читаво ГНП от Е28. Защото колегата който ще направи смяната ми каза че ЗАДЪЛЖИТЕЛНО трябва да е от Е28 - старата петица. ГОЛЯМ СЪМ КЪСМЕТЛЙЧО - НАЛИ. Да не знаете някой да има за продаване ГНП от Е28
НАСЛУКА

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от tsb_bg » 07 Дек 2007, 23:23

GALAB_DAIWA написа:.... Да не знаете някой да има за продаване ГНП от Е28

Колега пусни едно питане в "купува" може пък да си късметлия :yes:

БМВманиачения
Аватар
Кара: ПЕЧКА понавървяваща
Мечтае да кара: на ядене и пиене

Мнение от bmwfena » 07 Дек 2007, 23:26

GALAB_DAIWA написа:Нищо не стана днес момчета, колегата от Бургас не донесе ел.плочка. Но като видя как работи моята и той ме убеди че е за смяна- и страшно хареса решението ми да иди до Димитровград за да сложа механична. И той е твърдо ЗА механичната. Обаче парадокса е че ВЕЧЕ имам парите, но сега пък НЕ МОЖЕМ да намерим читаво ГНП от Е28. Защото колегата който ще направи смяната ми каза че ЗАДЪЛЖИТЕЛНО трябва да е от Е28 - старата петица. ГОЛЯМ СЪМ КЪСМЕТЛЙЧО - НАЛИ. Да не знаете някой да има за продаване ГНП от Е28
ще се намери-споко
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Х5

Мнение от stambo_81dg » 07 Дек 2007, 23:33

bmwfena написа:
GALAB_DAIWA написа:Нищо не стана днес момчета, колегата от Бургас не донесе ел.плочка. Но като видя как работи моята и той ме убеди че е за смяна- и страшно хареса решението ми да иди до Димитровград за да сложа механична. И той е твърдо ЗА механичната. Обаче парадокса е че ВЕЧЕ имам парите, но сега пък НЕ МОЖЕМ да намерим читаво ГНП от Е28. Защото колегата който ще направи смяната ми каза че ЗАДЪЛЖИТЕЛНО трябва да е от Е28 - старата петица. ГОЛЯМ СЪМ КЪСМЕТЛЙЧО - НАЛИ. Да не знаете някой да има за продаване ГНП от Е28
ще се намери-споко

като имаше никои не търсеше по едно време кво стана знаех 2-3 всички се изкупиха и аз имах :roll:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39М54В30

Мнение от zvetiko » 08 Дек 2007, 0:11

А,защо не си купиш оргинална-в линка ,който ти дадох човека я продава за 450. :?:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Wenzy » 08 Дек 2007, 8:28

И аз мисля,че оригиналната стига да е читава, е най-доброто решение
А познайте кой за втори път за посления месец ми се счупи БОШ-а :(
Някрая ще ме ядоса тая кола и ще я направя като селските каруци - със старт бутон.Супер съм карък последно време
Вчера като давах назад и се набодъх на един стърчащ винкел и сега имам отпечатък с размер 5х1 см на лайсната на бронята
Бе изобщо нямам думи
Аверите ме врънкат да я продавам,незнам колко още ще я изтрая,не ще направя всичко възможно ако евентуално я сменя пак да съм в клуба :D

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Wenzy » 08 Дек 2007, 8:29

И аз мисля,че оригиналната стига да е читава, е най-доброто решение
А познайте кой за втори път за посления месец ми се счупи БОШ-а :(
Някрая ще ме ядоса тая кола и ще я направя като селските каруци - със старт бутон.Супер съм карък последно време
Вчера като давах назад и се набодъх на един стърчащ винкел и сега имам отпечатък с размер 5х1 см на лайсната на бронята
Бе изобщо нямам думи
Аверите ме врънкат да я продавам,незнам колко още ще я изтрая,не ще направя всичко възможно ако евентуално я сменя пак да съм в клуба :D
А да и това с оборотите вече почти на 100% съм убеден, че е тампон

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от zvetiko » 08 Дек 2007, 10:31

Какво значи да се счупи БОШ-а :?:

БМВманиачения
Аватар
Кара: ПЕЧКА понавървяваща
Мечтае да кара: на ядене и пиене

Мнение от bmwfena » 08 Дек 2007, 10:53

stambo_81dg написа:
bmwfena написа:
ще се намери-споко

като имаше никои не търсеше по едно време кво стана знаех 2-3 всички се изкупиха и аз имах :roll:
Последна промяна bmwfena на 08 Дек 2007, 14:04, променена общо 1 път
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от zvetiko » 08 Дек 2007, 11:00

Кожодер :!: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Той ще додаде още малко и ще купи цял двигател. :mhihi:

ПредишнаСледваща

Назад към E34