От 3 дни имам BMW 525tds и имам нужда от ПОМОЩ
Модератор: Технически модератори
маи тежки обувки имашZubcho написа:dinozab написа:Wenzy написа:Оставете ракията за малко,че имам един лесен въпрос към вас.
Младежи моята биба ми даде 13,6/100 разход![]()
Нормално ли е при положение,че е само градско и я чакам да се позатопли поне до средата на синиото?
А да и при положение,че не и стига кислород,защото куулера е пълен с мизерия?
Засякох я пълно - пълно
Много гладна ми се струва
![]()
![]()
улелеее ми наго слаба ранъ и даваш.
По католог градско дават 9.7 на ръчка и 10.2 на автомата на 100 ама от градско до градско има разлика
Тва градско е на магистралата само май
Моята ако слезне на 10 ще почерпя целия форум.

- Wenzy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е34 М51Д25
Ванка, карах я само бабешката - чуя ли че турбота надува и хоп следващата предавка
Иначе чак да е тежък - 113кг. тежа и на работа нося кубинки - хахаха
Намерих си гараж с канал при един познат и утре в 8 и 30 ще снимаме поредния епизод на предаването "направи си сам"

Иначе чак да е тежък - 113кг. тежа и на работа нося кубинки - хахаха
Намерих си гараж с канал при един познат и утре в 8 и 30 ще снимаме поредния епизод на предаването "направи си сам"

- Bullet_1
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 530dA E39 M-pack
- Мечтае да кара: E30 S50 на широко
Да Галаб теб имам в предвид щом си с електонна помпа значи имаш и дебитомер и би трябвало да се намира точно след ваздушния филтър
О даааа миенето с бензин помага

О даааа миенето с бензин помага

- Wenzy
- старши ентусиаст
-
Познавате ли момчете,което си изми куулера без да си сваля радиатора
.За целта трябват двама,но поне не съм точил антифриза
Това с претрисането остава - или дебитомер или тампон на двигателя

Това с претрисането остава - или дебитомер или тампон на двигателя

- Bullet_1
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 530dA E39 M-pack
- Мечтае да кара: E30 S50 на широко
Моята от дебитомера не притрисаше а само не вървеше 60к.с. форд ме правеше смешен
Ма на мен и генерацията ми беше от калибра 2.0 бензин

Ма на мен и генерацията ми беше от калибра 2.0 бензин

- GALAB_DAIWA
- кандидат ентусиаст
-
Нищо не стана днес момчета, колегата от Бургас не донесе ел.плочка. Но като видя как работи моята и той ме убеди че е за смяна- и страшно хареса решението ми да иди до Димитровград за да сложа механична. И той е твърдо ЗА механичната. Обаче парадокса е че ВЕЧЕ имам парите, но сега пък НЕ МОЖЕМ да намерим читаво ГНП от Е28. Защото колегата който ще направи смяната ми каза че ЗАДЪЛЖИТЕЛНО трябва да е от Е28 - старата петица. ГОЛЯМ СЪМ КЪСМЕТЛЙЧО - НАЛИ. Да не знаете някой да има за продаване ГНП от Е28
НАСЛУКА
- bmwfena
- БМВманиачения
-
- Кара: ПЕЧКА понавървяваща
- Мечтае да кара: на ядене и пиене
ще се намери-спокоGALAB_DAIWA написа:Нищо не стана днес момчета, колегата от Бургас не донесе ел.плочка. Но като видя как работи моята и той ме убеди че е за смяна- и страшно хареса решението ми да иди до Димитровград за да сложа механична. И той е твърдо ЗА механичната. Обаче парадокса е че ВЕЧЕ имам парите, но сега пък НЕ МОЖЕМ да намерим читаво ГНП от Е28. Защото колегата който ще направи смяната ми каза че ЗАДЪЛЖИТЕЛНО трябва да е от Е28 - старата петица. ГОЛЯМ СЪМ КЪСМЕТЛЙЧО - НАЛИ. Да не знаете някой да има за продаване ГНП от Е28

- stambo_81dg
- старши ентусиаст
-
- Кара: Х5
bmwfena написа:ще се намери-спокоGALAB_DAIWA написа:Нищо не стана днес момчета, колегата от Бургас не донесе ел.плочка. Но като видя как работи моята и той ме убеди че е за смяна- и страшно хареса решението ми да иди до Димитровград за да сложа механична. И той е твърдо ЗА механичната. Обаче парадокса е че ВЕЧЕ имам парите, но сега пък НЕ МОЖЕМ да намерим читаво ГНП от Е28. Защото колегата който ще направи смяната ми каза че ЗАДЪЛЖИТЕЛНО трябва да е от Е28 - старата петица. ГОЛЯМ СЪМ КЪСМЕТЛЙЧО - НАЛИ. Да не знаете някой да има за продаване ГНП от Е28
като имаше никои не търсеше по едно време кво стана знаех 2-3 всички се изкупиха и аз имах

- zvetiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39М54В30
GALAB_DAIWA написа:Нищо не стана днес момчета, колегата от Бургас не донесе ел.плочка. Но като видя как работи моята и той ме убеди че е за смяна- и страшно хареса решението ми да иди до Димитровград за да сложа механична. И той е твърдо ЗА механичната. Обаче парадокса е че ВЕЧЕ имам парите, но сега пък НЕ МОЖЕМ да намерим читаво ГНП от Е28. Защото колегата който ще направи смяната ми каза че ЗАДЪЛЖИТЕЛНО трябва да е от Е28 - старата петица. ГОЛЯМ СЪМ КЪСМЕТЛЙЧО - НАЛИ. Да не знаете някой да има за продаване ГНП от Е28
А,защо не си купиш оргинална-в линка ,който ти дадох човека я продава за 450.

- Wenzy
- старши ентусиаст
-
И аз мисля,че оригиналната стига да е читава, е най-доброто решение
А познайте кой за втори път за посления месец ми се счупи БОШ-а
Някрая ще ме ядоса тая кола и ще я направя като селските каруци - със старт бутон.Супер съм карък последно време
Вчера като давах назад и се набодъх на един стърчащ винкел и сега имам отпечатък с размер 5х1 см на лайсната на бронята
Бе изобщо нямам думи
Аверите ме врънкат да я продавам,незнам колко още ще я изтрая,не ще направя всичко възможно ако евентуално я сменя пак да съм в клуба

Някрая ще ме ядоса тая кола и ще я направя като селските каруци - със старт бутон.Супер съм карък последно време
Вчера като давах назад и се набодъх на един стърчащ винкел и сега имам отпечатък с размер 5х1 см на лайсната на бронята
Бе изобщо нямам думи
Аверите ме врънкат да я продавам,незнам колко още ще я изтрая,не ще направя всичко възможно ако евентуално я сменя пак да съм в клуба

- Wenzy
- старши ентусиаст
-
И аз мисля,че оригиналната стига да е читава, е най-доброто решение
Бе изобщо нямам думи
А да и това с оборотите вече почти на 100% съм убеден, че е тампон

Бе изобщо нямам думи

А да и това с оборотите вече почти на 100% съм убеден, че е тампон
- zvetiko
- старши ентусиаст
-
- bmwfena
- БМВманиачения
-
- Кара: ПЕЧКА понавървяваща
- Мечтае да кара: на ядене и пиене
stambo_81dg написа:bmwfena написа:ще се намери-спокоGALAB_DAIWA написа:Нищо не стана днес момчета, колегата от Бургас не донесе ел.плочка. Но като видя как работи моята и той ме убеди че е за смяна- и страшно хареса решението ми да иди до Димитровград за да сложа механична. И той е твърдо ЗА механичната. Обаче парадокса е че ВЕЧЕ имам парите, но сега пък НЕ МОЖЕМ да намерим читаво ГНП от Е28. Защото колегата който ще направи смяната ми каза че ЗАДЪЛЖИТЕЛНО трябва да е от Е28 - старата петица. ГОЛЯМ СЪМ КЪСМЕТЛЙЧО - НАЛИ. Да не знаете някой да има за продаване ГНП от Е28
като имаше никои не търсеше по едно време кво стана знаех 2-3 всички се изкупиха и аз имах
Последна промяна bmwfena на 08 Дек 2007, 14:04, променена общо 1 път

- zvetiko
- старши ентусиаст
-