Накъде отива тоя свят...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: или поне се учи ежедневно
Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М

Мнение от Sharo » 08 Дек 2007, 0:12

Penchev написа:
D3BEP написа:Честито на всички студенти и весел празник. И да не развращавате студентките, ей! Че мама за това ли ги е пратила да са изучат!

Честито ,да са живи и здрави ... да не настиват ,така както видях удеве тук в Банско една студентка ,по улицата като за стриптийз :shock: Много на групички мацки, бяха се насъскали до ушите,то не бяха токчета, панталончета и полички,прически и очила ... а по Банските улици летят бетоновози,кал ... Те душичките се държат за ръчичка по две по три и незнаят къде да стъпят ,че да не затънат :mhihi: :mhihi: :mhihi: Но важното е че днес и утре разврата ще удари своят абсолютен максимум в селището на глава от населението :twisted:

Абе няма какво да разсъдавате по този въпрос, ще става още по-зле :help: Мъжете са доста по-малко в световен мащаб от жените,постоянно го казват :idea: Мъже трябва да се раждат !

Георги Пенчев

е ти па не им ли предлагаш да ги преведеш през града с комбито .... :mhihi:
иначе най пресния ми пример е в селото на морето некви токчета некви рокли гримове ... аз напрао питах аве така ли се ходи вече на село и те взеха, че ме чуха и такъв мръсен поглед ми метнаха, че замалко да умра на атв-то хаха
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Fenka85 » 08 Дек 2007, 0:14

Penchev написа:Мъже трябва да се раждат !

Е,да се раждат,няма лошо.Колкото повече,толкова повече :mhihi: :mhihi: :mhihi:
"Бейби кажи ми къде ти е сърцето? ... Да не го забрави в на ония BMW-то?"

старши ентусиаст
Аватар

Re: ..

Мнение от D3BEP » 08 Дек 2007, 0:14

bavareca_86 написа:ТЪРСЯ ПАРТНИОРКА ЗА ОПИТИ ЗА ПРАВЕНЕ НА МЪЖЕ :mhihi: :mhihi:

Бааааааааатеееее...
Това е за отделна тема.

Ох, на баба!
Аватар
Кара: селскостопанска машина
Мечтае да кара: 4етириосен самосвал

Re: ..

Мнение от bavareca_86 » 08 Дек 2007, 0:16

D3BEP написа:
bavareca_86 написа:ТЪРСЯ ПАРТНИОРКА ЗА ОПИТИ ЗА ПРАВЕНЕ НА МЪЖЕ :mhihi: :mhihi:

Бааааааааатеееее...
Това е за отделна тема.

искаш пак ли да ме накажат модераторите :mhihi: :mhihi:
БМВ фен с Е30-ска и малко акъл си е неочаквано добра комбинация
БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 08 Дек 2007, 0:19

Шаро :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Е ти си ги смазал с една реплика, те тамън са били толкова горди :mhihi:

А мойто комби е старо, мръщят се, гледам ги с разни Кайени,лимузини разни последна мода. Но незнаят така както са се надули от тях ,как ще бъдат изрязани точно в завоите :mhihi:

За съжаление подрастващите момичета са абсолютно безкруполни и освободени от всякакви задръжки.Това сега може да се харесва на момчетата,но в утрешния ден ,тежко и горко и на тях и на тези дето ще се излъжат :!:

Пък аз, хем красив ,хем скромен :mhihi: ще се подвозвам по Ривиерата с голямата машина а ТЕ ще реват повече от бебетата си,защото трябва да ги кърмят, но не могат повече от месец разбираш ли,защото ще си развалят фигурата :mhihi:

Георги Пенчев
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: или поне се учи ежедневно
Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М

Мнение от Sharo » 08 Дек 2007, 0:32

ми кат се мръщат на комбито да си пляскат из калта ... по улиците ... :twisted:
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 М51Д25

Мнение от Wenzy » 08 Дек 2007, 10:13

Верно да си пляскат в калта,аз ъсм си купил кола за мойте габарити не съм търсил пичеловка.Като искат да ходят да си играят със змея за едно кафе със сода деба и кифли и кроасанки :evil:
Гошка,тва за кърменето и за фигурата много ме притеснява човек -
като се върнеш години назад нашите родители и пра-родители колко са кърмили ....... пък сега гърлите - неможело повече от месец щото бюста и щял да висне и после трябвало да и давам пари за корекция майка и смотана.
После защо децата боледували всички болести + 10 нови :evil: :evil: :evil:

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 08 Дек 2007, 13:27

="Wenzy".... пък сега гърлите - неможело повече от месец щото бюста и щял да висне и после трябвало да и давам пари за корекция майка и смотана.

Верно е тва ,а ми и доста от тях си пушат докато са бременни :evil: ,е тфа е за бой ве4е...
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

Ох, на баба!
Аватар
Кара: селскостопанска машина
Мечтае да кара: 4етириосен самосвал

..

Мнение от bavareca_86 » 08 Дек 2007, 13:40

Bogat-Beden написа:
="Wenzy".... пък сега гърлите - неможело повече от месец щото бюста и щял да висне и после трябвало да и давам пари за корекция майка и смотана.

Верно е тва ,а ми и доста от тях си пушат докато са бременни :evil: ,е тфа е за бой ве4е...

пълна безотговорност
БМВ фен с Е30-ска и малко акъл си е неочаквано добра комбинация
БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

ентусиаст
Аватар
Кара: харабийската
Мечтае да кара: Е36 М3 Cabrio, E93 M3
Детайли за колата: Пълно шукаритети!

Мнение от Richmond » 08 Дек 2007, 15:17

:mhihi: :mhihi: :mhihi:

То са цела България в Банско, еба селото ще се напълни с кисели дупета и сливи :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

Старши Алкохолик
Аватар
Кара: E60 LCI 535d
Мечтае да кара: E24 635CSi
Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D

Мнение от zAcK » 08 Дек 2007, 15:29

Хич не мъ брига тая работа :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Важното е да има пари за бензин и за бира. Тия к**ва моат ме фанат за кардана
и да си го сложат м/у полуоските :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: Е38, понякога Е61, Е34 и Е65
Мечтае да кара: КА-50

Мнение от predel » 08 Дек 2007, 15:50

Wenzy написа:Гошка,тва за кърменето и за фигурата много ме притеснява човек -
като се върнеш години назад нашите родители и пра-родители колко са кърмили ....... пък сега гърлите - неможело повече от месец щото бюста и щял да висне и после трябвало да и давам пари за корекция майка и смотана.

До физика е и до желание - моята ги кърми и двете по година пък бюста и е като на 18 годишна :) Ама ходи и на фитнес и е 55 кг. :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Съвет от по-възрастен - гледайте майките.... от тях ще разберете какво ще стане в последствие :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Ако няма повреда в компютъра - бийте провайдера :)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 М51Д25

Мнение от Wenzy » 08 Дек 2007, 19:53

Предел, верно чувал съм го това да гледаш майката и ще видиш какво ще те сполети ;) .Браво на теб човече добра си я избрал,явно жена ти найстина има желание

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 08 Дек 2007, 20:54

Дааа , даже един мой възрастен колега казва една малко парлива приказка за майките , казва така : "Виж сега-а-а, първото нещо като се ожениш е да удариш бабата, ти се смееш ,но това си е житейската истина" :mhihi: После и двете са мили и ти си зет като мед :shock: :mhihi: Дано да ми се падне готина баба,па и в движение да е :twisted:

Удеве спирам пред един голям хотел, навсякъде гъмжи от народ и последни модели коли.Случайно спрях до 3 момичета,но коя от коя по-красива :shock: Загледах ги,те съответно фиу-у-у носовете нагоре.
Даже нищо не си помислих, един бетоновоз на "Балканстрой" мина на метла пред тях - пльос една кална локва ,аз в колата на чисто ,но те с половината кал по себе си :mhihi: :mhihi: Ох ,че като ми стана едно хубаво, свалих прозореца и им викам "момичета,тамън щях да ви кажа ,че не е това мястото,но вие ..." хахахахаха

Георги Пенчев
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ги да пият мента
Мечтае да кара: за 6лв/100км
Детайли за колата: не върви и не гори

Мнение от павката » 09 Дек 2007, 18:56

ай ся да видим:
отиваш на клубче,веселиш се,вкарваш 1,3,5...пиене,някви мисли те връхлитат,почваш да се оглеждаш..изведнъж се появява ТЯ(к**ва някаква),запознанство,приказки,ала-бала,танци-манци..а иначе външния вид-изрууууууд:прическа,грим,дрехи,тялото само за грех,красива до безкрай(че само я използват и се хаби за нищо не й пука,живее ей тъй..),направо е размазваща пичката,пийва си с теб,после някъде отивате,секс на поразия,раздава се отвсякъде,не се мръщи като й искаш дупето и накрая те свършва в устата си...а ти се чувстваш като бог!
е ако ги няма,кво ще прайш,ще идеш да те изпраска някое педалче ли...имало ги е отдавна и занапред ще е така(без значение от възрастта..
кое е по-лошо:дъщеря к**ва или син педеруга?каквото и да стане от тях си виновен ти...
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче

Предишна

Назад към Извън Темата