Angel Eyes + Xenon = Проблем..
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
52 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
- Andronoff
- триногата
-
- RAFF
- младши ентусиаст
-
euroto написа:Според мен "майстора" нещо е прецакал тоците - вземал е ток за ксенона и очите не от където трябва или най-малко не както трябва
ти изкара мнение ве лек. що не се грабнеш и не отидеш да му ги вържеш правилно на човека? изказването ти е все едно никога не си виждал кола , а фар въобще не знаеш какво и има ли той почва в колите.
- RAFF
- младши ентусиаст
-
SuPeR_FLY написа:Предполагам, че е взел тока директно от плюса на акумулатора дето е изкаран при двигателя и затова така става с пищенето и другите работа... Аз като си слагах от онея мегафони (приспособленията за простотия) и взех ток от там и като отворя вратата примерно и писука леко сирената
айде и другия специалист се изказа. не позна.
- RAFF
- младши ентусиаст
-
///MapTo написа:И аз така си го обяснявам...имам и аз такъв мегафон,но си го вързах както си трябва и нямам ядове...но като се замисля,след като се запали колата,ток не се дърпа от акомулатора,така че...смени жичкаджията на първо време
ми да вземе да дойде направо при теб специалиста а?
- RAFF
- младши ентусиаст
-
и къде да отиде като избяга, можеби направо при теб да дойде че много си отворен ли?na4o1978 написа:колега бегай на далеч от тоз майстор
- Andronoff
- триногата
-
Гледайки ник-а, местожителството и колата, която кара, май RAFF е моя майстор
Както и да е де
Проблема си остава нерешен..
Очаквам идеи, за да знам кво да сменям
Сега и RAFF като се включи в дискусията, да се надяваме, че проблема ще се реши по-бързо

Както и да е де

Проблема си остава нерешен..
Очаквам идеи, за да знам кво да сменям

Сега и RAFF като се включи в дискусията, да се надяваме, че проблема ще се реши по-бързо

Сбогом, Сами! Сбогом, Писта!
Никога няма да бъдете забравени!
- RAFF
- младши ентусиаст
-
позна, аз съм тоя "некадърник"който ти сложи ксенон и ангелски очи ,както и на още 100-тина човека. и тогава ти казах и сега пак ще то го кажа-ИМАШ ПРОБЛЕМ В ИНСТАЛАЦИЯТА. имам върнали се клиенти с по един изгорял ринг след месеци светене и един с изгорял траф НА ЕДИН ЕДИНСТВЕН КЛИЕНТ. но това е нормално съотношение ,все пак е техника. но твоята совалка е единствена и неповторима в създаването на ядове. за 10 минути ми изгори два трафа и то пред теб. смятам че постъпих коректно с теб като ти върнах парите и си прибрах останките от очите. за ксенона нищо не мога да ти кажа , ти си дойде с него, видя и как е свързан.
НА ГОСПОДАТА ЗАДМОНИТОРНИ СПЕЦИАЛИСТИ НЕ МОЖЕЩИ ДА РАЗЛИЧАТ ФАР ОТ СТОП ЩЕ КАЖА САМО ДА НЕ ТЪРСЯТ ПОД ВОЛА ТЕЛЕ И ДА НЕ СЕ ИЗКАЗВАТ НЕПОДГОТВЕНИ ,ЧЕ МИ ПИСНА ОТ РАЗБИРАЧИ. КОЙТО ИМА ПРЕТЕНЦИИ ЧЕ МНОГО ВДЯВА ОТ ЕЛ. ОБОРУДВАНЕ И СВЪРЗВАНЕ НА КСЕНОНИ И ОЧИ ДА ЗАПОВЯДА В ГАРАЖА ДА МИ ПОКАЖЕ КАК СТАВАТ РАБОТИТЕ. ТАКА ОТ КЛАВИАТУРАТА ВСЕКИ МНОГО РАЗБИРА И МОЖЕ. КСЕНОНОВИТЕ СИСТЕМИ СА НАПРАВЕНИ В СТИЛ "ПЛЪГ ИН ПЛЕЙ" КАТО САМО ЗАКАЧАТ ОРИГИНАЛНИТЕ БУКСИ КЪМ БАЛАСТИТЕ. ОЧИТЕ СЕ ВРЪЗВАТ НА МЯСТОТО НА ГАБАРИТИТЕ БЕЗ ДА СЕ ПРОМЕНЯ НИЩО ПО ИНСТАЛАЦИЯТА И В ДВАТА СЛУЧАЯ. ТАКА ЧЕ СПРЕТЕ С ГЛУПАВИТЕ СИ И БЕЗПОЧВЕНИ ИЗКАЗВАНИЯ.
НА ГОСПОДАТА ЗАДМОНИТОРНИ СПЕЦИАЛИСТИ НЕ МОЖЕЩИ ДА РАЗЛИЧАТ ФАР ОТ СТОП ЩЕ КАЖА САМО ДА НЕ ТЪРСЯТ ПОД ВОЛА ТЕЛЕ И ДА НЕ СЕ ИЗКАЗВАТ НЕПОДГОТВЕНИ ,ЧЕ МИ ПИСНА ОТ РАЗБИРАЧИ. КОЙТО ИМА ПРЕТЕНЦИИ ЧЕ МНОГО ВДЯВА ОТ ЕЛ. ОБОРУДВАНЕ И СВЪРЗВАНЕ НА КСЕНОНИ И ОЧИ ДА ЗАПОВЯДА В ГАРАЖА ДА МИ ПОКАЖЕ КАК СТАВАТ РАБОТИТЕ. ТАКА ОТ КЛАВИАТУРАТА ВСЕКИ МНОГО РАЗБИРА И МОЖЕ. КСЕНОНОВИТЕ СИСТЕМИ СА НАПРАВЕНИ В СТИЛ "ПЛЪГ ИН ПЛЕЙ" КАТО САМО ЗАКАЧАТ ОРИГИНАЛНИТЕ БУКСИ КЪМ БАЛАСТИТЕ. ОЧИТЕ СЕ ВРЪЗВАТ НА МЯСТОТО НА ГАБАРИТИТЕ БЕЗ ДА СЕ ПРОМЕНЯ НИЩО ПО ИНСТАЛАЦИЯТА И В ДВАТА СЛУЧАЯ. ТАКА ЧЕ СПРЕТЕ С ГЛУПАВИТЕ СИ И БЕЗПОЧВЕНИ ИЗКАЗВАНИЯ.
- bate raiko
- кандидат ентусиаст
-
Колега, ако всичко това го беше обяснил с по-спокоен тон и без квалификации за изказалите се по темата....най-малкото щеше да си спечелиш още клиенти. Поздрави!!
- RAFF
- младши ентусиаст
-
сигурно е така колега, но направо побеснях като прочетох милите изказвания на спецовете по мой адрес. не бях влизал в е36 отдавна.днес съвсем случайно един френд ми спомена какъв диспут се е заформил тук за моя сметка .....та така.сега очаквам да прочета следващите бисери.
- bate raiko
- кандидат ентусиаст
-
Рафф, здрасти!! По-добре да няма повече бисери, никой няма полза от късане на нервите. Ще е по-добре ако успеете да откриете причината за ядовете на Андроноф, че с тия темпове на слагане на "очи" и ксенони сигурно такива проблеми ще зачестят. Поздрави на всички!!!
- Andronoff
- триногата
-
RAFF, надявам се, че не си ме разбрал грешно, не съм те мислил за "некадърник" и т.н. , дори напротив - много съм доволен от работата ти, най-малкото понеже видях, че всичко беше изпипано и направено както трябва. Вече знам, че проблема е в совалката, ама не е ясно какъв е точно, затуй съм я пуснал тая тема..
Аз проблем с теб нямам, дано и ти с мен да нямаш.
Сега по темата - бордкомпа замина тая вечер, само копчетата му светят
Закотвих я в гаража до решаване на проблема, че не се знае след бордкомпа кое ще последва

Аз проблем с теб нямам, дано и ти с мен да нямаш.
Сега по темата - бордкомпа замина тая вечер, само копчетата му светят

Закотвих я в гаража до решаване на проблема, че не се знае след бордкомпа кое ще последва

- RAFF
- младши ентусиаст
-
това което мога да ти предложа е да ми я докараш за един ден да и замеря инсталацията и евентуално да ти пусна нова към фаровете.
- Andronoff
- триногата
-
Мен ме интересува кое е нещото, което не е в час, дали е алтернатор, дали нещо друго? Щото квото и да е, трябва да се смени с изправно такова...
- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
виж буксите на километража отзад, аз като сменях крушка на таблото и нещо не бех наместил буксата после и борда само светеше
наместих всички букси хубаво и всичко се оправи

наместих всички букси хубаво и всичко се оправи

52 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4