Ето такива лаисно от каде
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
54 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4
- vesko4114
- младши ентусиаст
-
- Кара: турбото да му се завива свят....
:)
Ами пич, аз моята кола съм я платил около 9хил. лв преди 2 години и съм пръснал още поне 5 точно за такива неща.И кво?Карам кола на 14 години за 15 бона и ако искам да я продам за 6-6500 примерно, всеки ми казва: Оооо те са по 4 бе....кви 6...., че даже и нов внос, без значение, че е някой милионник.....
Пример:Тампони на носачи от Ауто+, омекнаха за 3 месеца, разклопа се.От Камор BOGE, и те омекнаха за ...4 месеца.Сложих М-кови за 100лв и се оправи ама....
Нямам нищо против да си купуваш оригинални части, но не оправдано за автомобили на толкова години....
Пример:Тампони на носачи от Ауто+, омекнаха за 3 месеца, разклопа се.От Камор BOGE, и те омекнаха за ...4 месеца.Сложих М-кови за 100лв и се оправи ама....
Нямам нищо против да си купуваш оригинални части, но не оправдано за автомобили на толкова години....
...............................
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Re: :)
vesko4114 написа:Нямам нищо против да си купуваш оригинални части, но не оправдано за автомобили на толкова години....
ЩО? Ей точно това не разбирам... кво ти дреме на теб на колко години е колата? Мен Е36-цата ми ме кефи яко и си й сменям разни елементи за собствен кеф.... до сега да съм вкарал сумарно около 5 бона... и аз я купих за 9к.... демек 14к вече.... наясно съм, че не мога да й ги взема, ма тва изобщо не ме интересува... дай сега щото не можем да им избием парите за в бъдеще да ги оставим stock и карай колко може и хвърляй... аз мойта си я тунинговам за личен кеф и удоволствие, а това, че използвам само оригинални елементи дето се вика си е мой проблем... както казваше един пич - имаш пари, дал си ги...
- civic
- младши ентусиаст
-
мойте са със доста добро качество, със оригиналните щипки
и цената си е под 200лв, което смятам е нормално

- bobreti
- младши ентусиаст
-
- Кара: 320д
- Мечтае да кара: M550d
Re: Лаисни
няма смисъл да го търсиш днес се обаждах по тела и ми казаха по 50-60лв.ройката казват за малките а тия за вратите били по скъпиmisho1979 написа:Колеги къде се намира магазина на auto plus с тези лаисни

- Deadgame
- младши ентусиаст
-
- Кара: м50б20
civic написа:мойте са със доста добро качество, със оригиналните щипки
прикрепи някоя снимка да ги видим тези под 200 лева че ми стана интересно
54 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4