Накъде отива тоя свят...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Накъде отива тоя свят...

Мнение от Acoto® » 06 Дек 2007, 18:53

Значи след толкоз много време най-после излязох от гаража, колата мога да кажа че е постегната. Излязох с приятели няколко дни по кафенце, дискотечка, бар и гледам ко стаа около мен. Впечатлението ми е ужасно, ма направо ужасяващо. Кажете вие може ли 14-15 годишни момичета да си имат сериозни приятели( то на тая възраст....), в смисъл заедно са от година и нещо, като момчетата са някъде тая възраст. Дотук добре, ма тея девойки имат по още един, двама, незнам как да ги нарека, любовници може би... и правят такива неща, че даже и по тея късните канали може да им завидят.
Поинтересувах се и ОПА, че то явлението било масово, не е единичен случай, ма то най-гадното е че тея хора, приятелите на момичетата - изненада, не знаят. Е кажете ми какви ще станат тези момичета на 20-25 години, за какви бракове, семейства можем да говорим...
Та такива мисли ми се въртят из главата и намерих решение :ok: -
някъде колата ми губи антифриз и се разрових - там където влиза един двойник в радиаторчето на парното - айде пак в гаража далече от света.
Пък после нека някой ми каже че колата не била най-значимото за българина, няква ценност издигната в култ. То май само колите не предават хората по някъв гаден начин( :mhihi: зависи)..................
AcoTo®

клавиатурен мунингист
Аватар
Кара: E39 520i 1997
Мечтае да кара: E36 323ti

Мнение от amd » 06 Дек 2007, 19:05

Светът на къде отивал...България накъде отива. Пък и кво ти дреме :driving: :mhihi:
BMW only!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Bmw x5 4.4
Мечтае да кара: Муха

Мнение от ditko1 » 06 Дек 2007, 19:09

Всеки вече търси читаво(стегнато) девойче и секи се мята на малко :mhihi: а по думите ти долавям, че си търсл момиче ама никоя не е била свободна :mhihi: некой път трябва да направиме една хайка с баварците по училищата :mhihi:
Изображение

клавиатурен мунингист
Аватар

Мнение от amd » 06 Дек 2007, 19:13

ditko1 написа:Всеки вече търси читаво(стегнато) девойче и секи се мята на малко :mhihi: а по думите ти долавям, че си търсл момиче ама никоя не е била свободна :mhihi: некой път трябва да направиме една хайка с баварците по училищата :mhihi:

Ето това е мнинието :) Подкрепям...В студенстки да пообикаляме някоя нощ. Като Любо с оная лепенка отзад дето беще лепнал на купето :mhihi:
BMW only!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo

Мнение от VesoPesa » 06 Дек 2007, 19:14

така е американизираме се :!: :help:
а иначе аз одавна съм казал че ние последния набор(88-89) хубави свестни мъже няма да си намериме хубави свестни жени :evil: :help:
сега ще ти кажа и защо,щото тия дето са колко нас са с батковците а тия дето ние сме йм батковци,са такива боклуци че не ми се говори :evil: :confused:
за тва кой се уредил се уредил,на другите дупе да ни е яко :!:

п.с.:или по-скоро да ходиме да си правиме па*ките по 40 санта дълго и 20 дебели,земе някоя да остане с нас ако не за друго поне за тва :confused:

ditko1 написа:Всеки вече търси читаво(стегнато) девойче и секи се мята на малко :mhihi: а по думите ти долавям, че си търсл момиче ама никоя не е била свободна :mhihi: некой път трябва да направиме една хайка с баварците по училищата :mhihi:

дам от малки да си ги обучиме :confused: ама проблема е че за да си я хванеш да си я обучаваш ти трябва да е на не повече от 14(даже ве че и това е много :help: )
а иначе с хайката от даскалото ква ше си хванеш :?:
може би такава дето казва "Ако не си с БМВ или Мерцедес не ставаш!" :?:
нема начин обречени сме си ние изостаналите :(

ЕДИТ: Къде са космо мацките??? :mhihi:
Последна промяна VesoPesa на 06 Дек 2007, 19:32, променена общо 1 път

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 06 Дек 2007, 19:18

имах една приятелка, когато бях в 11-сти клас, тя милата беше 8-ми тогава и в градчето имаше една мноого изпъната е36-ца - червено купе - пичеловка и тя "еееех, какво ли не бих направила да се повозя в тази кола", казах и да направи на пича една свирка и може да я огрее

та в тоя ред на мисли, внимавайте като обикаляте по училищата, че може да Ви огрее :mhihi: :mhihi: :mhihi:
You said: "Time will change!" What if it changes you?

клавиатурен мунингист
Аватар

Мнение от amd » 06 Дек 2007, 19:22

Натискайте на пиене бе :mhihi: Пък ако закачите нещо още по-добре :mhihi:
BMW only!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 330Xi
Мечтае да кара: 760

Мнение от Christoff » 06 Дек 2007, 19:26

Внимавайте, занимавайте се само с над 14, защото закона е казал, че под 14 дори и по нейно желание, от 1 до 5 год. ако бащата разбере :mhihi: :winky:
E36 316i
E30 316i
E34 520iA
E61 535d
E46 330Xi

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ditko1 » 06 Дек 2007, 19:28

това е проблем :mhihi: ама те не носят и прашки даже, ще стане смех да си объркате гащите :mhihi:
дано нямам дъщеря, че ще има яки окови. Това да ти земат дъщерята с кола е доста гадничко и особено като е малка :confused: или ти да си в хола и да се чува скръц скръц в нейната стая направо сърцето ме боли като си помисля, че може да имам дъщеря, а иначе некой син си караме бмв-тата след време си пиеме :mhihi:
Изображение

Turbo Pilot
Аватар
Кара: X5 F15 m50d,E30 TURBO
Мечтае да кара: Това което си карам

Мнение от Cobra » 06 Дек 2007, 19:55

Черна седмица си търси пътнички...."Да дадат каквото се иска да се повозят в нея" :mhihi: :mhihi:

MAX AGE 17 :twisted:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ditko1 » 06 Дек 2007, 20:00

мога да ти намеря една тая година завършила (девствена) 0 км. пробег, бартер за машинките за ел. стъкла :mhihi:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E36 320i Coupe
Мечтае да кара: M3 ,M6

Мнение от Psyxodelia » 06 Дек 2007, 20:05

За съжаление това явление вече е масово,от 12 годишни са така...какво съм правила аз на тази възраст,какво правят те сега?!Умът ми не ми го побира,тия деца нямат ли си родители,на никого ли не му пука за тях?После защо масовото мнение на подрастващите за момичетата е,че "всички са еднакви"...?Това братовчед ми на 18 години ми го каза.."нямало свестна,всички били за купона,за веднъж-два пъти..после друга" :shock: :shock: :shock:
Изображение

Too much Poison...Too much Pain...Too much Love in Vain!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo

Мнение от VesoPesa » 06 Дек 2007, 20:10

ditko1 написа:мога да ти намеря една тая година завършила (девствена) 0 км. пробег, бартер за машинките за ел. стъкла :mhihi:

давай на мене бързо,дамвам два казана ракия и едно буре червено вино :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ше e34 520
Мечтае да кара: E34 535

Мнение от TheBlame » 06 Дек 2007, 20:15

amd написа:Натискайте на пиене бе :mhihi: Пък ако закачите нещо още по-добре :mhihi:

е това е мнение :!: пиене с приятели да има пък ако нещо се закачи на кукичката закачи ако ли не здраве да е
За да станеш хищник трябва опонента ти да е хищник !
Когато има колебание,няма решение !
Няма лека война!
Целта винаги е да унищожиш врагът!
НИКОГА НЕ ЗАБРАВЯЙ

Алчността убива всички !

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e39 520i

Мнение от Dozo » 06 Дек 2007, 20:54

Отива там,където буината трева ти маха тихичко с листа и сякаш викати ЕЛА!Към пълен провал,но от определена възраст,до определена възраст.Трагедията е,че се смъкна драстично долната граница. :mhihi:

Следваща

Назад към Извън Темата