Домуване няколко дни на паркинга на летището?
Модератор: Общи модератори
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Домуване няколко дни на паркинга на летището?
Днес заминавам за чужбина и се чудя дали е добра идея да оставя колата там за няколко дни?
- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
Няма никакви проблеми...аз съм я оставял за една седмица там,мой роднини също и досега не е имало аварии като сме се завръщали
п.п. Приятно пътуване

п.п. Приятно пътуване

- CheGevara
- Weißwurst-Fresser
-
- Кара: F40
25 EUR на ден е по европата ....
много от паркингите на летищата се ползват като каталог за авточасти:
разхождат се полски колеги с GSM-и в ръка и като има търсене на някоя скъпа част (примерно навигация или еърбег), просто си намират донор и се самообслужват
много от паркингите на летищата се ползват като каталог за авточасти:
разхождат се полски колеги с GSM-и в ръка и като има търсене на някоя скъпа част (примерно навигация или еърбег), просто си намират донор и се самообслужват

- bace_martu
- ентусиаст
-
- Кара: колело
- t0sh
- старши ентусиаст
-
- Кара: m52 e36
- Мечтае да кара: е38 ;)
- Детайли за колата: е36
Re: Домуване няколко дни на паркинга на летището?
absix написа:Днес заминавам за чужбина и се чудя дали е добра идея да оставя колата там за няколко дни?
а защо не се качиш просто на едно такси ?
t0sh написа:absix написа:Днес заминавам за чужбина и се чудя дали е добра идея да оставя колата там за няколко дни?
а защо не се качиш просто на едно такси ?
Щото таксито ми е 10 кинта на посока, демек 20 лв. Паркинга е 40 или 50, обаче си се возиш ти и разликата не толкова голяма.
http://www.sofia-airport.bg/pages/conte ... 59&lm03=74
Колата е с фул каско в Армеец, така че ако искат да им счупят ръчичките да крадат

- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
absix написа:
Щото таксито ми е 10 кинта на посока, демек 20 лв. Паркинга е 40 или 50, обаче си се возиш ти и разликата не толкова голяма.
Да, ма няма да се чудиш дали колата ше е ОК като се върнеш... и според мен с такси е по-добре и дори по-умно.. особено ако колата ти ще си седи на платен паркинг, който използваш по принцип..
- t0sh
- старши ентусиаст
-
- Кара: m52 e36
- Мечтае да кара: е38 ;)
- Детайли за колата: е36
или в гаража, вместо на някъв паркинг на летището бъзащи хора да те поодерат, или да ти тафят лайсни примерно щото пазача спи или му е далавера. не носят отговорност, а загубеното време е твое. аз никога не бих отишъл да си оставя там колата за 10 дена
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
SKISA написа:то таксито е вариант-само гледай на връщане като кацнеш хубаво по прозорците на бакшишите кво пише,че аз един път се наредих и то преди доста време от летището до горубляне за 15лв тарифа....
Плати ли му

По темата по добре хвани някой да те закара ,а като се връщаш дая те вземе съответно

- Гост
-
vld написа:SKISA написа:то таксито е вариант-само гледай на връщане като кацнеш хубаво по прозорците на бакшишите кво пише,че аз един път се наредих и то преди доста време от летището до горубляне за 15лв тарифа....
Плати ли му![]()
По темата по добре хвани някой да те закара ,а като се връщаш дая те вземе съответно
ми платих му щот на джама си пишеше 10 кинта на километър...!да съм гледал! кьорав карти не играе. ма вече внимавам мноу...!
колега,остави си колата където си я прибираш,фани едно такси натам и на прибиране си викни некой близък да те земе и чиста работа.
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2