айде и аз E36 320i COUPE колко струва?
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
- jasamon
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E-38 E-36
мога да вметна 320 ванус черна купе със бяла кожа мога да кажа отличен външен вид и салон като се има предвид кожа имаше малко забележки по шофьорска седалка но поправими 94 г ноември се продаде преди 2 седмици за 6600 мисля че може да седи още снимка в мобиле
- vitamincpp
- ентусиаст
-
- Кара: e46 330Ci convertible
Тая кола не е за 6600 виждал съм и знам какво представлява а и 96 не е 94 нали. А и това с дребните забележки по шофьорската седалка говори за едри работи на други места 

- turboto
- ентусиаст
-
- Кара: E39 530i Touring
- Мечтае да кара: каквато и да е ALPINA
- Детайли за колата: току що излязла от завода! :)
идеята преди половин година беше продиктувана от една обява за бартер с доплащане от моя страна за Е39 туринг. С колегата обаче не постигнахме съгласие по ценообразуването защото той правеше сметката по следната схема... смята си Е39-ката с печалбата за 12 000лв. и на мен ми иска доплащане 5000 лв, което реално оценява колата ми на 7 000лв. Предложението на което бях съгласен беше 3 000лв. от мен и колата ми. Та просто исках да се ориентирам къде стоя тогава.
Направил съм още промени и допълнеия по 1-вия ми пост (за тези които не са я чели).
Направил съм още промени и допълнеия по 1-вия ми пост (за тези които не са я чели).
- Nukem
- старши ентусиаст
-
- Кара: e36 318is M44
- Мечтае да кара: камаро.
Аве аз ли съм неорентиран(най-вероятно) или не мога да я видя тази м-броня????????
Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!
- Lacho
- ентусиаст
-
- Кара: 525XD LCI
Nukem написа:Аве аз ли съм неорентиран(най-вероятно) или не мога да я видя тази м-броня????????
Още не е монтирана бронята

0878 500 286
Chip Tuning ПРОМОЦИИ EDC15; EDC16; EDC17; Имобилайзери; FAP & DPF OFF;
POWERED BY EVC/WINOLS & Alientech Kess & K-Tag
Chip Tuning ПРОМОЦИИ EDC15; EDC16; EDC17; Имобилайзери; FAP & DPF OFF;
POWERED BY EVC/WINOLS & Alientech Kess & K-Tag
ре
Качествените неща струват скъпо! Не се съгласявай на ниска цена. Според мен 8000-9000 лв. е реално постижима цена за автомобила като такъв, а в допълнение може да си искаш разноските по регистрацията и застраховките, защото автокъщите продават аолите без номера и каско и това е търговски аргумент в твой плюс 

///M Club Member
- turboto
- ентусиаст
-
Nukem написа:Аве аз ли съм неорентиран(най-вероятно) или не мога да я видя тази м-броня????????
Ако си прочел правилно щеше да осмислиш че "допълнително към нея:"
а виж при "Геле очите" можеш да ме критикуваш

- t0sh
- старши ентусиаст
-
- Кара: m52 e36
- Мечтае да кара: е38 ;)
- Детайли за колата: е36
кво ги слушаш, всеки сравнява с мобилета, ама нито един дето си е взел за 5-6 'перфектна' не се обажда - в сервизите няма интернет.
отделно само каскотата и гумите са 1500+ над оръфляците които се продават по горубляне, да не говориме за липсата на турски части и екстри 2 и 3 в 1.. както казах има бая да я продаваш
отделно само каскотата и гумите са 1500+ над оръфляците които се продават по горубляне, да не говориме за липсата на турски части и екстри 2 и 3 в 1.. както казах има бая да я продаваш

- turboto
- ентусиаст
-
t0sh написа:кво ги слушаш, всеки сравнява с мобилета, ама нито един дето си е взел за 5-6 'перфектна' не се обажда - в сервизите няма интернет.
само се ориентирам бре... Ето Ви примерна обява как би ми звучала
Данни: VIN... EP10053
Дата на производство - 09. февруари 1996 г.
Дата на 1-ва регистрация 22 юни 1996 г.
Тип двигател - Бензинов М52В20
Мощност KW (к.с.) – 110 (150)
Скоростна кутия - Ръчна
Категория - Лимузина
Пробег - 173000 км
Цвят – син металик
Особености:
2(3) Врати
ABS
Airbag
Аларма
Бордови компютър
Ел. Огледала
Ел. Стъкла
Застраховка
Имобилайзер
Климатроник
Кожен салон
Лети джанти
Металик
Серво управление
Стерео уредба
Халогенни фарове
Центр. заключване
Комфорт модул
Темпомат
Допълнителна информация:
ANGEL EYES ; рекаро салона и огледалата са с подгряване; джантите са с гуми GOODYEAR EAGLE F1 205/60/15 5бр. в перфектно състояние; подлакътник; задна щора; ///М перфектен волан; електрохроматично огледало; оригинални държачи за коланите;
Платени ГО, годишна винетка и пълно каско до 04. 2008г.
Напълно обслужена (само с оригинални части и консумативи) преди 500км. (двигателно масло; хидравлична течност; ремъци; маслен, на климатика, въздушен и хидравличен (казанче) филтри. В момента предстои влизане в бокса за смяна на съединителя (SACHS) и основен ремонт на хидр. рейка и помпа (орг. ремонтни комплекти)
Перфектно техническо, външно и вътрешно състояние. Много сервизни документи, фактури и т. на т.
Може бартер за БМВ Е39, Е46 за предпочитане комби след 98-99 (с доплащане от моя страна).
Като допълнение към нея:
- предна ///М броня (напълно оборудвана оригинална - зимата не карам с нея);
- задна ///М броня (напълно оборудвана оригинална - зимата не карам с нея);
- ///М 17' джанти style 68
- ///М странични лайсни оригинални пълен комплект с чисто нови щипки
- ///М ласните на степенките на вратите - оригинални + чисто нови щипки
- стоманени джанти с гуми MALATESTA IceGRIP 195/65/15 с 1см. грайфер + 6бр. тасове
(гумите са в перфектно състояние като след всеки сезон са почиствани перфектно, обслужвани и съхранявани като по учебник)
- комплект оригинални зимни и летни стелки съответно гумени и мокет със щипките - като нови)
- пълен набор от инструменти в багажника
- оригинални аптечка и триъгълник
- оригиналния комплект музика, който включва BMW BAVARIA C BUSINESS RDS, 6CD Changer и ALPINE усивател с окабеляването и всички букси
- комплект чисто нови черни бъбреци
- четирилъчевия волан с airbag-а перфектен
- пластмасови прагове
- ляв калник с лайсна и мигач
- вътрешно огледало перфектно
и още
СПРАВКА от BMW AG - Vehicle information:
VIN long WBABF51040EP10053
Type code BF51
Type 320I (EUR)
Dev.series E36 (2)
Line 3
Body type COUPE
Steering LL
Door count 2
Engine M52
Cubical capacity 2.00
Power 110
Transmision HECK
Gearbox MECH
Colour MONTREALBLAU METALLIC (297)
Upholstery STOFF KLEE/ANTHRAZIT (D6AT)
Prod. date 1996-02-09
Order optionsNo.Description
243 AIRBAG FOR FRONT PASSENGER - airbag за пасажера отпред
255 SPORTS LEATHER STEERING WHEEL - кожения трилъчев волан
354 GREEN STRIPE WINDSCREEN - зелена ивица на предното стъкло
498 HEADRESTS IN REAR,MECHANIC. ADJUSTABLE - подглавници отзад
510 HEADLIGHT BEAM-THROW CONTR. F LOW BEAM - електрическо регулиране на късите
520 FOGLIGHTS - халогени
534 AUTOMATIC AIR CONDITIONING - климатроник
556 EXTERIOR TEMPERATURE DISPLAY - малък OBC
570 STRONGER ELECTRICITY SUPPLY - по силно електрическо захранване
687 RADIO PREPARATION - подготовка за радио
690 CASSETTE HOLDER - кутия за касетки
806 3RD STOP LIGHT - 3-ти стоп
814 ITALY VERSION - версия за Италия
818 MAIN BATTERY SWITCH - прекъсвач на захранването.
855 LANGUAGE VERSION ITALIAN - версия на документите на италиянски
915 BODY SKIN CONSERVATION, DELETION - покрите върху боята, с което е третиран автомобила при излизане от завода.
928 TYIRE CONTROL - това е фабрична опция, чрез която работника на монтажната линия да знае
“какво да прави” - тоест колата с какви екстри е поръчана.
Последна промяна turboto на 13 Окт 2008, 13:53, променена общо 4 пъти
- t0sh
- старши ентусиаст
-
- kriso85
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
- Мечтае да кара: BMW M
Колата наистина е страхотна
Поздравления
Но тези пари (9+к лв.) , ще ти плати само някой отявлен БМВ ценител. Масовият купувач - никога
Това е лошото на хубавите и гледаните Е36ци
стават непродаваеми
И не обвинявайте, че само "тъпаците" и "селяните" си купуват Е36 за по 5-6 бона. Всеки един, който поне малко е виждал кола , няма да се мине да купи кола за 5 бона , по която да има 3-4 бона за ремонт
И най-простата сметка - за 6 бона ще си кара обслужено БМВ. Защо да дава 9 или недай си боже 5-цифрена сума
Успех с продажбата

Но тези пари (9+к лв.) , ще ти плати само някой отявлен БМВ ценител. Масовият купувач - никога

Това е лошото на хубавите и гледаните Е36ци

И не обвинявайте, че само "тъпаците" и "селяните" си купуват Е36 за по 5-6 бона. Всеки един, който поне малко е виждал кола , няма да се мине да купи кола за 5 бона , по която да има 3-4 бона за ремонт

Успех с продажбата

"Try not. Do or do not. There is no try" Yoda

- turboto
- ентусиаст
-
kriso85 написа:Колата наистина е страхотнаПоздравления
![]()
Но тези пари (9+к лв.) , ще ти плати само някой отявлен БМВ ценител. Масовият купувач - никога![]()
Това е лошото на хубавите и гледаните Е36цистават непродаваеми
![]()
И не обвинявайте, че само "тъпаците" и "селяните" си купуват Е36 за по 5-6 бона. Всеки един, който поне малко е виждал кола , няма да се мине да купи кола за 5 бона , по която да има 3-4 бона за ремонтИ най-простата сметка - за 6 бона ще си кара обслужено БМВ. Защо да дава 9 или недай си боже 5-цифрена сума
![]()
Успех с продажбата
Само се допитвам бре... не съм тръгнал да я продавам...

- Joro17
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: м си.
Не разбирам от търговия с автомобили ама и при колите на по 10+ г. ситуацията е като при новите. На много хора им се кара Е90, ама си купуват Дачия Логан, не защото им харесва повече, а заради $$$. Колата на turboto си е екстра, ама като има разни коли на същите години на 50% от цената на тая кола и основно определящо за потреблението в БГ са цените според мен и за 8к трудно ще я продадеш колега.(Дано не съм прав
)

- t0sh
- старши ентусиаст
-
Joro17 написа:Не разбирам от търговия с автомобили ама и при колите на по 10+ г. ситуацията е като при новите. На много хора им се кара Е90, ама си купуват Дачия Логан, не защото им харесва повече, а заради $$$. Колата на turboto си е екстра, ама като има разни коли на същите години на 50% от цената на тая кола и основно определящо за потреблението в БГ са цените според мен и за 8к трудно ще я продадеш колега.(Дано не съм прав)
именно затова са масово трошки по улиците и на Горубляне. на 50% цената е ясно каква е, ма важното е да те тресе гъзария щото си в бмв. пък нека има по-малко екстри от лада и разход 20/100 докато тресе цялата, нали се гледа кисело от джама...
а за трудното продаване е ясно, но 9к и нагоре е реална цена на тази кола в добро състояние
- Joro17
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: м си.
t0sh написа:Joro17 написа:Не разбирам от търговия с автомобили ама и при колите на по 10+ г. ситуацията е като при новите. На много хора им се кара Е90, ама си купуват Дачия Логан, не защото им харесва повече, а заради $$$. Колата на turboto си е екстра, ама като има разни коли на същите години на 50% от цената на тая кола и основно определящо за потреблението в БГ са цените според мен и за 8к трудно ще я продадеш колега.(Дано не съм прав)
именно затова са масово трошки по улиците и на Горубляне. на 50% цената е ясно каква е, ма важното е да те тресе гъзария щото си в бмв. пък нека има по-малко екстри от лада и разход 20/100 докато тресе цялата, нали се гледа кисело от джама...
а за трудното продаване е ясно, но 9к и нагоре е реална цена на тази кола в добро състояние
t0sh, 9к+ може да е реалната стойност на колата, ама цената - това са парите, които някой ще даде за нея - в това ми е интимната мисъл