нормално ли е
Модератор: Общи модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
- turieca
- кандидат ентусиаст
-
нормално ли е
преди време ме удариха колата де
нямам каско по гражданска ми дават 380лв
описаните щети са
заден калник за нов
джанта 17цола алумин за нова
лаисни на врата и калник за нови
броня за ремонт
врата за ремонт
ква ще кажете има ли смисъл да се занимавам с съд или да вземам тея 380 и да не се товаря излишно
нямам каско по гражданска ми дават 380лв

описаните щети са
заден калник за нов
джанта 17цола алумин за нова
лаисни на врата и калник за нови
броня за ремонт
врата за ремонт
ква ще кажете има ли смисъл да се занимавам с съд или да вземам тея 380 и да не се товаря излишно
- Lucky
- Старши ентусиаст
-
- Кара: E39 520 '97, E3 2500 '69
- Мечтае да кара: 5GT 535i
Мачкай до дупка иначе няма оправия в скапаната държава.
Пиши жалба до Комисия по финансов надзор, отдел Надзор на застрахователната дейност.
www.fsc.bg
Нищо няма да загубиш а на този застраховател като му се съберат три такива жалби и влиза в празници.
А парите си ги вземи, може да изпратиш и копие от жалбата на застрахователя. Вземи си входящ номер върху твое копие от Комисията.
Пиши жалба до Комисия по финансов надзор, отдел Надзор на застрахователната дейност.
www.fsc.bg
Нищо няма да загубиш а на този застраховател като му се съберат три такива жалби и влиза в празници.
А парите си ги вземи, може да изпратиш и копие от жалбата на застрахователя. Вземи си входящ номер върху твое копие от Комисията.
Последна промяна Lucky на 06 Дек 2007, 10:40, променена общо 1 път
- logout
- старши ентусиаст
-
- Кара: KiA, Volvo, Ford
- Мечтае да кара: Болид от F1
- Детайли за колата: Picanto 2008, V70 2001, Puma 2021
Дърта е колата, нали? Забрави за повече кинти... Има си там овехтяване, ала бала... На мен задната броня ми беше за нова, която в Дару с лайсните идва към 1300 лева, но като сложиш овехтяването, за нея реално са ми дали сигурно 65 лева (5%). Със стара кола в БГ и само с гражданска почти винаги си набутан. Не знам с каско-то как стоят нещата...
It's not who You are, it's who You know...
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
- Dozo
- младши ентусиаст
-
- Кара: e39 520i
Не подписвай нищо,а направо пусни жалба застрахователя да преразгледа решението си.И аз си изпатих така въпреки,че бях с каско.За заден калник и задна врата ми изплатиха цели 65 лв. За е30 става въпрос.Колкото и стара да е 65 лв са си егати гаврата.
Колега и да имаш каско щом не си виновен разликата е никаква, и в двата случаи ти плащат по гражданската отговорност на виновния. Каското е за щети при които ти си си виновен или неизвестен извършител и т.н.
Съветвам те да провериш каква е оценката на колата ти и какво е овехтяването.
За частите взимаш проформа-фактура на нови от оторизиран дилър и ги намаляваш с % на овехтяването.
За ремонта взимаш проформа-фактура от оторизита сервиз и от 2-3 други сервиза и взимаш средната цена
Сумираш цените на частите и ремонта и правиш обосновано възражение към застрахователя, като прилагаш копие от документите които си събрал
Съветвам те да провериш каква е оценката на колата ти и какво е овехтяването.
За частите взимаш проформа-фактура на нови от оторизиран дилър и ги намаляваш с % на овехтяването.
За ремонта взимаш проформа-фактура от оторизита сервиз и от 2-3 други сервиза и взимаш средната цена
Сумираш цените на частите и ремонта и правиш обосновано възражение към застрахователя, като прилагаш копие от документите които си събрал
8 мнения
• Страница 1 от 1