ВСВ

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от D3BEP » 05 Дек 2007, 17:49

С това което написа не разбрах,кво точно твърдиш.Че има 2-ма убити еврей през ВСВ ли?
Или че има 2-ма кремирани единия от които се самозапалил пиян ???

Ти сигурен ли си че четеш въпросите или само коментираш заварки?
Или разбираш, че има въпрос по надлежно поставена питанка на подходящо за зрението ти място?
Чакай, ще се самоцитирам.
И колко евреи минават през .... крематориумите

Колко евреи са прекарани през пещите, горе - долу. Дай бройка и да говорим.

В 5 реда три пъти съм ти поставил въпрос. Ти мен ме питаш колко са.
И какво точно твърдя. Ще го твърдя като видя бройката ти. Двама ли казваш, че са общо убитите?

Сигурно и сам се сещаш, че като те питам за конкретна цифра за изгорени и избити в концлагерите евреи, твоят отговор не върши работа и никого не задоволява. Превеждам го на ясен български:
"Във ВСВ има общо загинали около 6 млн. евреи, ама тва никой не може да го докаже"
Е, бате. Ама те може да са били и 60 милиона тогава? Дай да ги сметнем и да им отдадем дължимото!

И молбата ми е ако може, като ми изсипеш тук някаква бройка, това все пак ще да е конкретен факт. Позови се на нещо си там. На автор, книга.

А иначе правилно си забелязал. Само че не е логиката както си я видял
Поясни коя теза защитаваш,щото имам чувството,че е тезата обратна на последния писал преди теб.

По - точно като видя глупост в интересна или опасна и обидна тема, стремително се намесвам. Затова се получава фектът на "предходния пост". Както виждаш даже често не използвам обръщение ил цитати.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Mr.White » 05 Дек 2007, 18:19

Абе аз ти чета върпосите ама не ти разбирам тезата,и за това те питах дали имаш такава или си пишеш по принцип.6-те милиона са официалната цифра,чакам ти да ми кажеш колко са според теб,щото явно имаш друга информация.
Не знам колко са минали през крематориумите...смятам,че и за това има официална статистика.Намери я и я прочети..

По - точно като видя глупост в интересна или опасна и обидна тема, стремително се намесвам. Затова се получава фектът на "предходния пост". Както виждаш даже често не използвам обръщение ил цитати.

Твърденията за холокоста ли са глупост или броя убити еврей,и от каква позиция го обявяваш за глупост.
Не знам що реши,че само ти задаваш въпроси,та не ми отговори на нито един от мойте.
Са за да не ме залееш пак с някви остроумия,кажи просто какво мислиш по въпроса с броя убити еврей през войната и да спорим.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от D3BEP » 05 Дек 2007, 18:26

Чакай да припомня ситуацията. Тука с момчетата за пръв път бяхме единодушни, че холокоста, масовите горения и целенасоченото избиване на евреи е мит и че евентуално, доколкото има избиване на евреите то е на база на предубежденията на конкретните армейци или пък при военни действия, бомбардировки и т.н.

Изведнъж нахлу ти.
И написа следното нещо:
По въпроса за еврейте,знам ги тия книжки със сметките за газовите камери и за това,че холокоста е измислица.За мен те търсят сензация,а и никой не е казал че всички еврей са минали през крематориумите.

Аз автоматически, вече трети пост те питам след като казваш че не са всички евреи са минали камери и крематориуми, колко точно са според теб и как си стигнал до тази информация.

Ти ми отговаряш:
Не знам що реши,че само ти задаваш въпроси

А... Значи немам право и да те питам тогава, като ме поправяш, как точно ме поправяш. Явно просто съм грешен, трябва да го приема както си е.
Звинете, чичко. Без да го поисках! Няма да попитвам повече!

Според мен дискусията с теб по тоя начин е безмислена.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Mr.White » 05 Дек 2007, 18:53

Според мен с теб дискусията изобшо е безмислена чичко,щото имаш по 15 поста на ден и така или иначе няма кой да ти насмогне.А и щом казваш,че холокоста не е имало кво да спорим, задраскваме я и край.
Ако имаш още някви сензационни открития по история кажи ги, да не съм в грешка.

Тука с момчетата за пръв път бяхме единодушни, че холокоста, масовите горения и целенасоченото избиване на евреи е мит

Еми не съобразих,че е този форум се ражда истината за холокоста..
сори

доколкото има избиване на евреите то е на база на предубежденията на конкретните армейци или пък при военни действия, бомбардировки и т.н.

Кво викаш Химлер е отговарял за социалната политика нали...

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от D3BEP » 05 Дек 2007, 19:08

WOW!
:shock:
Спокойно, Исайчо, спокойно!
Сега ще дойде чичко доктор и ще ти сложи ризката да се стоплиш. От онези с дългите ръкавки. На гърба.... :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Чудно ми е само едно: отказът ти от смислени отговори. Изводът какъв е:
Холокостът не е нещо, което е подкрепено с факти, а нещо в което да ВЯРВАМЕ, така ли?
Щото така излиза. Има загинали евреи, ама колко са - един господ ги знае. В концлагерите са загинали ужасно много, примерно около половината на неизвестна нам цифра, като повечето от тях са били изгорени. Доказателства за холокоста... Бе що не си гледате работата? Химлер да не е социалист?
Хубава дискусия, няма що.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e39 520i

Мнение от Dozo » 05 Дек 2007, 19:34

Интересна темичка се заформи,но мисля,че се отклонихме от темата мъничко.Във Втората световна воина са избити и умряли доста повече хора от тези 6 милиона евреи.Жалко е за всички, но това е живота,които уви е една спирала и тези катаклизми ще се повтарят неминуемо.М/у другото и на мен ми се струва спекулация цифрата 6 милиона,но колкото повече се отдалечаваме от реалните събития във времето ще има спекулации и с цифри и с факти.А относно това,че Хитлер напада СССР,соред мен е било неизбежно.Две ВЕЛИКИ сили на един континент неможе да има.Или 1 или повече от 2.Просто Хитлер е бил Пръв.Германия просто не е имала избор.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Nightmare » 05 Дек 2007, 19:43

Не съм чел цялата тема но както видях става въпрос за това как започва ВСВ.
Някой каза ли за (по спомен)30 000 полски войници пленени и разстреляни от руснаците?
Историята гласи,че поляците събират армия,а Русия ги заставя да нападнат Германия.
Армията на Полша събрана от полски революционери и дейци отказват да предприемат атака срещу Германия.(тука малко историята ми се губи)ама в крайна сметка руснаците пленяват и разстрелват всичките 30 000 войника с куршум в тила!Поляците после се съгласяват да атакуват Германия и казват на Русия да им освободи войската...но нея вече я е нямало :evil:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от D3BEP » 05 Дек 2007, 20:07

Nightmare , кой е източниока на това?
За Русия и Полша.
Масовият гроб на полски офицери датира от времето подир "четвъртото деление". Историята, която аз знам, е че по - скоро англо - френската коалиция насъсква Полша и й обещава помощ, която се оказва неспособна да й даде.

Ама... Тва за избитата армия не го казвай пред колегата the White.
Как ше е вярно. Ти не знаеш ли че още първият месец след завземането германците в концлагерите са изклали 100 000 полски войници, като това е била първата партида?
После назначават производствен процес, в който планомерно и по график за няколк огодини окупация претопяват около 2 милиона полски евреи и около 1 милион поляци, защото поляците не са арийци, а на германците им трябва лебенсраум.
Имаше тука някъде даже описание. Как копали улеи около кладите а в улеите се стичала човешка мас...

ентусиаст
Аватар
Кара: Е 30

Мнение от t_andonov » 05 Дек 2007, 20:25

Nightmare написа:Не съм чел цялата тема но както видях става въпрос за това как започва ВСВ.
Някой каза ли за (по спомен)30 000 полски войници пленени и разстреляни от руснаците?
Историята гласи,че поляците събират армия,а Русия ги заставя да нападнат Германия.
Армията на Полша събрана от полски революционери и дейци отказват да предприемат атака срещу Германия.(тука малко историята ми се губи)ама в крайна сметка руснаците пленяват и разстрелват всичките 30 000 войника с куршум в тила!Поляците после се съгласяват да атакуват Германия и казват на Русия да им освободи войската...но нея вече я е нямало :evil:

наистина са около 30 000 обаче са само офицери и са избити от сталин и до колкото знам германците го откриват случайно въпросния гроб

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 05 Дек 2007, 21:51

охооооо тук се заформи доста добър спор, така ва аресвам :D
така, до тук съм абсолютно на мнението на ДЗВЕР!
замислете се, в Аушвитз е имало хора, не машини, и не са били "бесни психопати и мракобесни личности" като Хитлер и Химлер, там са били хора като мен и Вас, Вие как ще се почуствате ако виждате как измират на ден хиляди, и то от вашата рака? Забравяте едно - човешкият фактор...

Колегата Бял, колега имаш ли идея защо цифрата на паметната плоча така варира, от 2 на 6 мил.??? А доказателствата какви са?
пепелта от изгорените трупове? или може би труповете? НЕ! доказателствата са една купчина ботуши... да добре прочете БОТУШИ и то не 12милиона на брой, а няма и 200!
В същото време до сградата с ботушите, седят портрети на "осъдените на смърт", както и трофей от футболни състезания между, "скелетите" чакащи смъртта си.. Ето за това ми се иска да се запася с много памет и да снимам Аушвитз Аз!
Ето една много интересна снимка като сме я подкарали по тази тема:
Изображение

Това е вероятно басейна на офицерите, хората да поплуват малко след като днес са изгорили 1000 бройки ;)

И знаеш ли, че загубите на немската армия възлизат пряко сили на тези на "избитите" евреи :mhihi: А относно темата, всичко казано за ВСВ е по темата :) все пак е големия чешалник на езици :)

старши ентусиаст
Аватар
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 05 Дек 2007, 21:53

още малко по темата:

http://www.adelaideinstitute.org/Auschwitz/truth.htm

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Mr.White » 05 Дек 2007, 22:08

Сега ще дойде чичко доктор и ще ти сложи ризката да се стоплиш. От онези с дългите ръкавки. На гърба....

Хахахах, абе тва ок ама теб защо ти я свали не знам само...

Петер това с човешкият фактор не го приемам защото има достатъчно примери на хора избили хори и то в огромни количества.Снимки мога да ти постна и аз има колото искаш в нета,на масови гробове,на лагерите и тн.
Съгласен съм с теб,че цифрата може и да е преувеличена,но в крайна сметка има ли значение дали са 6 или 2 милиона.Не смяташ ли,че е малко вероятно някой да измисли такава теория,и да няма кой да я опровергае след като доста хора са преживяли войната,и не само еврей.Това някак не ми се вижда сериозно,а иначи и двете тези почиват на неща писани от историци,никой от нас не е бил там да знае истината на 100%
Между другото отричането на холокоста в самата Германия е престъпление,не смяташ ли,че самите немци едва ли щяха да приемат тази "лъжа" така с лека ръка.

старши ентусиаст
Аватар
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 05 Дек 2007, 22:11

по-скоро бих те попитал, защо е забранено със закон да мислиш друго яче?

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Mr.White » 05 Дек 2007, 22:19

Да бе разбирам кво намекваш,но помисли дали немеца ще позволи тези лъжи да се разпространяват ако грам не са истина.Бил съм там 1 година и съм говорил с немци,верно млади хора,но все пак имат бащи дядовци и тн...и да ти кажа чувствителна тема им е,и все пак ако поприказваш с тях ще видиш,че не чувстват вина за самата война дори се гордеят с постиженията на немската машина,но за еврейте не им се говори много.
Всеки си има мнение,но аз съм доста скептично настроен към световните конспирации,щото иначе и теорията на колегата с извънземните може да я обсъдим...
Абе темата е само за :bchug:
Не съм голям фен на еврейте,та ако искаш дай по добре за танковете да си спорим :lol:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от D3BEP » 05 Дек 2007, 22:43

Петер, тва дет го публикува знаиш кво е?
Басейн за водна топка. Отбора на евреите води с 2 на 0 срещу отбора на крокодилите :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Да, то 6 или 2 милиона погубени евреи мр. Уайт нема голямо значение. А може и нула, а защо не и 100 милиона. Така де, важното е да има патаклама.
И 2 милиона да са, какъв е технологичния процес? Какво точно ги правят и най вече защо? Че има загинали евреи във войната никой не спори. Спорим за изгарянията и други щуротии.

Немеца кво щял да направи. Кой го пита немеца? Те са му разделили държавата, ти ми говориш че германците щели да спрат пропагандата

Снимки си казал че ше дадеш? Дай. Че аз това чакам. Потърси снимки с автор на снимката. Да видим що за чудо. Аз точно за снимките ти намекнах в първия пост.

Гледай само да не дойда да споря и за танкове, че може и да не съм вещ в механиката, но все си имам понятие. И там не моеш избяга от Дзвера :)

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата