ГУБЕНЕ НА ВОДА Е36
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
18 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- igra4a_bmw
- младши ентусиаст
-
ГУБЕНЕ НА ВОДА Е36
Здравеие колеги ,ми проблема мие такьв 4е при каране около 10 дена колата ми губи около един литьр вода ,радиятора ми е 4исто нов сменян преди 2 месеца ,и немога да си го обесня от кьде се губи тази вода няма те4ове ни6ту
не бьрка маслото с водата ниту пьк надува когато отвори6 капа4ката на радиятора .и вьпроса мие има ли някои идея от кьде мойе да се полу4ава този феномен-пригледах и видимите марку4и и сьединения

- kriso85
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
- Мечтае да кара: BMW M
Да не би да ти е протелкла водната помпа
Сменял ли си я

Сменял ли си я

"Try not. Do or do not. There is no try" Yoda

- igra4a_bmw
- младши ентусиаст
-
kriso85 написа:Да не би да ти е протелкла водната помпа![]()
Сменял ли си я
mi gledah e i neq nqma te4 nqma ni6tu ,4uda se i nemoga da namerq re6enie

- igra4a_bmw
- младши ентусиаст
-
Re: ГУБЕНЕ НА ВОДА Е36
igra4a_bmw написа:Здравеие колеги ,ми проблема мие такьв 4е при каране около 10 дена колата ми губи около един литьр вода ,радиятора ми е 4исто нов сменян преди 2 месеца ,и немога да си го обесня от кьде се губи тази вода няма те4ове ни6туне бьрка маслото с водата ниту пьк надува когато отвори6 капа4ката на радиятора .и вьпроса мие има ли някои идея от кьде мойе да се полу4ава този феномен-пригледах и видимите марку4и и сьединения
има ли хора които гат да си дадат компетентното мнение
Не е ясно какъв ти е двигателя, но на 318iS има два щуцера под смукателния колектор и при мен единия беше изгнил точно на края на маркуча, който е нанизан на него. Тъй като е назад и високо теч не се забелязваше, защото при горещ двигател изтеклия антифриз са изпарява веднага, а при изключен двигател няма налягане и съответно теч.
И двата щуцера се набити и се сменят (няма ги като резервна част и трябва стругар)
Видях го чак като свалих смукателния колектор и се бях приготвил за гарнитра или по-лошо - глава
И двата щуцера се набити и се сменят (няма ги като резервна част и трябва стругар)
Видях го чак като свалих смукателния колектор и се бях приготвил за гарнитра или по-лошо - глава
- igra4a_bmw
- младши ентусиаст
-
[quote="igra4a_bmw"]Здравеие колеги ,ми проблема мие такьв 4е при каране около 10 дена колата ми губи около един литьр вода ,радиятора ми е 4исто нов сменян преди 2 месеца ,и немога да си го обесня от кьде се губи тази вода няма те4ове ни6ту
не бьрка маслото с водата ниту пьк надува когато отвори6 капа4ката на радиятора .и вьпроса мие има ли някои идея от кьде мойе да се полу4ава този феномен-пригледах и видимите марку4и и сьединения[/quote
зна4и двигателя ми е 318 i ,и си мисля 4е акое гарнитура 6те надува като отвори6 капа4ката на радиятора или 6те меси маслото не става нито едното нито другото .интересно нали

зна4и двигателя ми е 318 i ,и си мисля 4е акое гарнитура 6те надува като отвори6 капа4ката на радиятора или 6те меси маслото не става нито едното нито другото .интересно нали
- igra4a_bmw
- младши ентусиаст
-
igra4a_bmw написа:Здравеие колеги ,ми проблема мие такьв 4е при каране около 10 дена колата ми губи около един литьр вода ,радиятора ми е 4исто нов сменян преди 2 месеца ,и немога да си го обесня от кьде се губи тази вода няма те4ове ни6туне бьрка маслото с водата ниту пьк надува когато отвори6 капа4ката на радиятора .и вьпроса мие има ли някои идея от кьде мойе да се полу4ава този феномен-пригледах и видимите марку4и и сьединения
- igra4a_bmw
- младши ентусиаст
-
- igra4a_bmw
- младши ентусиаст
-
има ли о6те някои да си кайе мнението
или да запо4вам да разглобявам

- bobreti
- младши ентусиаст
-
- Кара: 320д
- Мечтае да кара: M550d
като загасиш колата я изчакай да истине и си погледни водната помпа да нее избил фибъра и от него да тече ако има и малка вадичка да знаеш това мисля аз
с
абе виж си радиатора на парното,сигурно тече вътре в купето и не виждаш,погледни под стелките има ли влага.И още нещо да не я гори тази вода от гарнитура -недай боже,виж дали пуши бяло.Възможно е когато колата е загряла да излезе вода от капачката под налягане ,това нее признак на скапана гарнитура.,а е нормално.............ПО-добре иди на майстор да я види но познат иначе рискуваш за диагнозата .
- igra4a_bmw
- младши ентусиаст
-
и аз си мисля 4е може да губи антифриз от радиятора на парното ,за6тото ако е гарнитура при подаване на газ на отворена капа4ка 6те надува ,макар и малко
лесно ли се сваля този радиятор на парното
- PIPERKOV
- ентусиаст
-
- Кара: BMW e60 530i SMG
Пробвай да махне6 лайсната на прага и колкото може6 си пъхни ръката и опипай как е под мокета,6тото при мен отдолу бе6е пълно с антифриз,направо езеро си бе6е.Но като се сята какво трябва да разглобя за да извадя радиатора и да го проверя пурво сложих една добавка(някаква руска бе6е)към антифриза и спря да го губи.Да 4укна за сега е добре не ми пада нивото
18 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2