Една много добра Е36ца
Модератор: bum_bum
- shnitzera
- ентусиаст
-
- Кара: Е60 525d
- Мечтае да кара: това ,което кара
- Ogi
-
Плевен тийм
-
- Кара: 323ti
- Мечтае да кара: 332ti
- Детайли за колата: сива
Според мен колата е много хубава... няма начин просто да не ти хареса защото е уникална... но съм съгласен и със SkyWalker по хубаво бмв от оригинално М3 няма...
и аз не съм привърженик на това примерно да направиш от москвич мустанг и може би затова съм със смесени чувства към тази кола... а и съм сигурен че няма нито 1 истински бмв маняк който да не подходи със смесени чувства към тази кола...
и аз не съм привърженик на това примерно да направиш от москвич мустанг и може би затова съм със смесени чувства към тази кола... а и съм сигурен че няма нито 1 истински бмв маняк който да не подходи със смесени чувства към тази кола...
- kokoshkite
- кандидат ентусиаст
-
- Детайли за колата: E36 coupe 318is ex
E36 coupe 328i ex
E46 touring 320d ex
E90 325i
Не виждам само какво не харесват някои в колата ама всеки има право на мнение ! Според мен е повече от сполучлива и е уникално Е36 

- shnitzera
- ентусиаст
-
- Кара: Е60 525d
- Мечтае да кара: това ,което кара
kokoshkite написа:Не виждам само какво не харесват някои в колата ама всеки има право на мнение ! Според мен е повече от сполучлива и е уникално Е36
И на мен ми харесва

ре
Може ли да кажете к кой товно брой на МаксиТунинг ще има статия за нея, защото новия си го взех от ОМВ и там я нямаше, а си го купих специално заради тази статия?
///M Club Member
- kokoshkite
- кандидат ентусиаст
-
- Детайли за колата: E36 coupe 318is ex
E36 coupe 328i ex
E46 touring 320d ex
E90 325i
- 7BREYTON
- ентусиаст
-
- Кара: Entwicklung 38
- Мечтае да кара: B12
ре
bogo_7 написа:Skywalker списанието вече е излезнало!дано да ти хареса:)
Купих си списанието именно заради Е36-цата! Определено резултата е страхотен, просто това не е моя начин на тунинговане! Поздрави и пожелания за повече идеи в областта на интериора на колата