Препоръка за кандитастване в чужбина

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ...

Препоръка за кандитастване в чужбина

Мнение от 520i » 05 Дек 2007, 15:48

Здравейте,тъй като ще кандидатствам да уча в чужбина ми трябва препоръка.Някой може ли да ми даде някаква примерна да видя горе долу за какво става въпрос,как трябва да бъде оформена и т.н. Мотивационно писмо и такива работи се оправих,но тази препоръка се оказа проблем.Благодаря предварително

младши ентусиаст
Аватар
Кара: '97 520i - продадена
Мечтае да кара: M5

Мнение от M5 » 05 Дек 2007, 16:21

За това май ще трябва да помолиш някой от учителите ти. Някой от тях може и да знае как се пише препоръка. Питай учебното заведение, в което кандидатстваш дали нямат готови бланки за попълване.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от NStorm » 05 Дек 2007, 17:01

Ей, и аз тъкмо това ми е на главата - кандидатстване за чужбина...Ако някой знае полезен линк или някакво друго инфо- и аз ще съм много благодарен!
:bchug:
21/02/08...speechless

Денис-Белята!!!
Аватар

Мнение от 00Cool » 05 Дек 2007, 18:02

За да не отварям нова тема някой колега ако учи в Испания моля нека каже как е там .Всякакво инфо би ми помогнало .А пък ако някой учи и в Сан Себастиан чудо. :help:
“All the power in the world won't make you fast at the Ring.“

ентусиаст
Аватар

Мнение от evans » 06 Дек 2007, 0:13

Отиваш в фондация Кирил и Методий,тя май се финансира от СУ(ама не съм сигорен)и казваш да ти дадат инмформация за кандидастване в чужбина,и ти една огромна папка с всички университети в Европа,Америка,Австралия и т.н

Назад към Извън Темата