Леле к"во стана ??????????
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
15 мнения
• Страница 1 от 1
Леле к"во стана ??????????
Около преди 20 минути бях се засилил по една права и нацелих няква неравност с много вода направих цунами без да искам след 1 км спрях колата и я изгасих.След около 10 мин се опитах да я запаля обаче нямаше капка ток абс ми светеше а плеара едва едва се вкл. (нямам усилватели и тем подобни да ми пада барзо от тях) бутнахме я с едни пичове и запали пребрах се и я оставих да по-работи малко пред нас единият фар изгасна после пак трагна явно нямаше ток поработи кам 5 10 минути и я изгасих сега се моля утре да и няма нищо ако някой знае ккаво е станало да ми каже и да ме успокои 

- Joro_Paveto
- ентусиаст
-
- Кара: '99 E46 318i; '01 E53 3.0i
Винаги съм се чудел на такива с "цунамита"...Аз като видя голяма локва и обръщам колата...
Радвай се, че нямаш само ток, щот Е36 са склонни да засмукват вода и да правят "водни удари". Виж си бушоните и премери дали алтернатора зарежда...и по-кротко с "цунамитата"...
Дано не е нещо сериозно.
Радвай се, че нямаш само ток, щот Е36 са склонни да засмукват вода и да правят "водни удари". Виж си бушоните и премери дали алтернатора зарежда...и по-кротко с "цунамитата"...

Дано не е нещо сериозно.
Лека нощ, добър ден, пак съм с моя...
- amd
- клавиатурен мунингист
-
- Кара: E39 520i 1997
- Мечтае да кара: E36 323ti
- amd
- клавиатурен мунингист
-
- Кара: E39 520i 1997
- Мечтае да кара: E36 323ti
Браво за колата, дано те вози още дълго! Все пак имаш някакво понятие от законите за движение по пътищата, нали? Или като те срещна на пътя да отбивам в дясно 

BMW only!
- ceno83
- младши ентусиаст
-
- Кара: БМВ 320D 2001
- Мечтае да кара: M Power
Цунамитата са ми любимите. Само като видя локва и се едно виждам гола жена на спалня
газ и вълна 2 метра
Разбира се ако няма хора

,,Болката от сполетялото ни нещастие се дължи не на самото събитие,а на нашата оценка за него.А тъкмо нея ние можем да променим във всеки един момент."
- naceti
- Потребител
-
- Кара: E 46 330D automat
- Мечтае да кара: Нимбус 2012
Ми приличният шофьор знае как да кара на мокро! А това че караш без книжка хич и не е за хвалене, независимо къде и колко. Самото кормуване би те научило на някои неща, инструктора също, как да се предпазиш от подобни ситуации. От водата която е влезнала под капака на двигателя се получават подобни проблеми, за това я дръж на сухо известно време. Изкарай книжка и внимавай.....всеки ден четем за шофьори, макар и с голям стаж какви бели става. Успех и умната, русата или розовата!
- _BoBI_
- ентусиаст
-
- Кара: 330Ci SMG, Suzuki GSX-R 750cc
- Engi
-
Нощния ездач
-
- Кара: дългия по таван
_BoBI_ написа:go4et0o харесва ми снимката с подробната информация за теб в галерията![]()
това какво точно има общо с темата ?

- _BoBI_
- ентусиаст
-
- Кара: 330Ci SMG, Suzuki GSX-R 750cc
Engi написа:това какво точно има общо с темата ?
В темата момчето спомена че нямал книжка и тн а снимката която визирам е свързана с това и информацията кам нея.
+ това каза, че колата е запалила вече и темата малко или много е изчерпана според мен

П.П
Извинявам се за

Пуснато на: 05 Дек 2007, 11:09 Заглавие:
--------------------------------------------------------------------------------
Браво за колата, дано те вози още дълго! Все пак имаш някакво понятие от законите за движение по пътищата, нали? Или като те срещна на пътя да отбивам в дясно
Закано го знам идеално ходих на опит за м категория само листовки скасаха ме за 2 грешки щото не бях учил бях на море и според мен карам мн добре спазвайки всички изисквания и правила.Сори за това че преварнах темата си в чат но по-добре от колкото да пусна тема че нямам книжка

--------------------------------------------------------------------------------
Закано го знам идеално ходих на опит за м категория само листовки скасаха ме за 2 грешки щото не бях учил бях на море и според мен карам мн добре спазвайки всички изисквания и правила.Сори за това че преварнах темата си в чат но по-добре от колкото да пусна тема че нямам книжка

- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
ceno83 написа:Цунамитата са ми любимите. Само като видя локва и се едно виждам гола жена на спалнягаз и вълна 2 метра
Разбира се ако няма хора
И така докато не смукне някой път водица

Бате недей така щото ще ревеш на умрело Водния Удър е едно от най неприятните неща

15 мнения
• Страница 1 от 1