Трампа!
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
27 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Sharo
- старши ентусиаст
-
- Кара: или поне се учи ежедневно
- Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М
направих малко синмки да си го представиш как ще изглежда
ето как е при пуснат подлакътник
при отворен наполовина може да си ползваш двете чаши и пак да се
облягаш.... ако нямаш много неща в подлакътника де
и така е при вдигнат напълно

ето как е при пуснат подлакътник

при отворен наполовина може да си ползваш двете чаши и пак да се
облягаш.... ако нямаш много неща в подлакътника де

и така е при вдигнат напълно

ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола
- Sharo
- старши ентусиаст
-
© написа:това е екстрата която най-малко използвам
за какво го купувах - не знам![]()
![]()
супер неудобно нещо, но няма как, трябва да сме гъзари с подлакътник![]()
хехе мене ме обявиха за луд като го казах това
айде сега не съм на ръчка и не ми пречи ама преди точно като включвах от 1ва 2ра и зи утрях ръката в него и полудявах ...
ама тука ставаше дума за чашките ... и дали той пречи ...
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
- Sharo
- старши ентусиаст
-
vlado666 написа:Подлакътника е супер удобен ! Аз съм малко прецакан, тъй като на мястото на двете поставки за чаши имам телефонна система, която немога да използвам, защото немога да си намеря такъв телефонАко някой има 6310 и му е за продан да се обади
Заради телефонната система няма къде да си оставя нищо
както казаха колегите срещу 80лв си имаш чашки и монетник
- ingenious
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E60 520d
- Мечтае да кара: 535xd
М, аз пък не изобщо не съм си мислел, че подлакътникът е гъзария. Даже напротив - доста удобно ми се струва да си се облегнеш на него, особено на по-дълъг път. Трампя стандартна конзола с такава за подлакътник (и доплащане от мене) тогава 

- Sharo
- старши ентусиаст
-
ingenious написа:М, аз пък не изобщо не съм си мислел, че подлакътникът е гъзария. Даже напротив - доста удобно ми се струва да си се облегнеш на него, особено на по-дълъг път. Трампя стандартна конзола с такава за подлакътник (и доплащане от мене) тогава
баш обратното ако питаш мене... в задръстванията, когато седя размазан на седалката само тогава се облягам .... на дълъг път по добре да се държи волана с две раце където трябва че с наще дупки и многото блейки може да има фатални последствия държането с 2 пръста и една ръка
ingenious написа:Колега, това, което мога да ти предложа, е да вземем заедно по един комплект от eBay, за да спестим от разходите за доставка, и аз ще ги донеса по Коледа от Германия. Поставките за чаши вървят по 20 евро, а монетниците по 22, и двете без доставка, която е около 7 евро за една бройка и намалява пропорционално за повече.
Между другото, промени заглавието на темата, ако искаш, така че повече хора да се поинтересуват и да се съберем.
аз съм навит ако има още някои да ги зимаме
само ми кажи колко ще ми е всичко до бг
- ingenious
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E60 520d
- Мечтае да кара: 535xd
16V написа:ingenious написа:Колега, това, което мога да ти предложа, е да вземем заедно по един комплект от eBay, за да спестим от разходите за доставка, и аз ще ги донеса по Коледа от Германия. Поставките за чаши вървят по 20 евро, а монетниците по 22, и двете без доставка, която е около 7 евро за една бройка и намалява пропорционално за повече.
Между другото, промени заглавието на темата, ако искаш, така че повече хора да се поинтересуват и да се съберем.
аз съм навит ако има още някои да ги зимаме
само ми кажи колко ще ми е всичко до бг
Ами виж по-горе какво съм писал - местния дилър на БМВ ги продава на същата цена, само дето не плащаш цена за доставката. Ако искаш, пиши ми ЛС да видим.
27 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2