В Помощ на един съфорумец

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Аватар
Кара: със спомени

Мнение от sonny » 01 Дек 2007, 18:56

Wenzy написа:Някакъв развой на събитията,ще се звемат ли пак :?:

На кантар е работата, аз му викам да земе едно пилешко бутче и една брадва и да оди при тъщата, че да ид дае бутчето да ръфа и да аа тресне у кифоча, ама той неще, щяла пак да се разсърди жината ;)

ентусиаст
Аватар
Кара: го ... X-treme!
Мечтае да кара: МиГ-29 & F15 Eagle
Детайли за колата: ...

Мнение от KIARA_G » 01 Дек 2007, 20:50

А бе като цяло, жеста е хубав /имаше преди време за 1 рожден ден същата СМС инициатива :mhihi: /, НО... това едва ли ще помогне... :roll:
+ 1
Пълно е с пациенти :!:
Изображение♥™
:idea:Ако една жена знае цената си - значи често й се е случвало да я казва на някого!!!

Аватар
Кара: със спомени

Мнение от sonny » 04 Дек 2007, 22:21

ЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯ, имало развитие темата ито положително, те ви цитат от съобщението, което дойде до мен от желаещия да остане Ханонимен, останолото от него. ;)

анонимен написа:Дойде сиииииии,брааат! :D :D :D :D :winky: :winky: :winky:
Много съм щастлив и нямам думи да се отблагодаря на всички отзовали се да помогнат в това на пръв поглед "обречено начинание"!!!....Но аз си знаех,че форума не за пръв път е съпричастен с проблемите и по принцип със съдбата на хората....Жената беше трогната от многото смс-и,които и припомниха какво е готов да направи човек и колко хора е "вербувал"с една единствена цел,да докаже колко много обича и иска всички да разберат за това....Разбира се минахме и през доста разговори,но като цяло смс-ите помогнаха доста и беше приятно очарована.....тел.и не слезна от зарядното.... :mhihi:
П.П.Мерси пичове,обичам Ви много и наздраве! :clap: :angel: :bchug: :bowdown: :drinking: :yes: :winky: :winky:
Тъщата мина и тоз път без да вечеря....Не обичала пиле дали.... :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Предишна

Назад към Извън Темата