ПТП

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E39 525d

ПТП

Мнение от javor » 04 Дек 2007, 19:53

днес имах "късмета" да стана поредната жертва на заспал "колега" :evil: . просто реши да се спре в мен, а за жалост пред мен имаше др. кола и така- и от пред и от зад. не можах да огледам хубаво, но май съм се разминал леко-маската с бъбреците и добавката на задната броня.но гаранция няма-на сутринта ще оглеждам. на колата отпред странно и нямаше нищо(рено клио), но на това отзад предна броня.маска ,двата фара ,капака, калниците :shock: :shock: :shock: . все едно се е блъснал в стена . както и да е, ама поне да се извини. а той ми вика"не видях че си спрял" :help: да го биеш ли, да му се радваш ли... p.s. колеги, ако на някой му се намира маска с бъбреци да пише.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Митко Ганчев » 04 Дек 2007, 19:56

Отпред нали ги правят, по-меки, да се мачкат...затва така;)
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: 320 I

Мнение от Burningparis » 04 Дек 2007, 21:12

е така и на моята девойка днеска и преместиха корсата с 30 метра

Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Мнение от Mollov » 04 Дек 2007, 22:09

Не е девойка, що лъжеш! :mhihi:

Иначе днес докато да отида до работата видях 3 ударени коли, отпред, с шофь.... ъ-ъ-ъ-ъ-ъ-ъ водач - жена....

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 М51Д25

Мнение от Wenzy » 04 Дек 2007, 23:32

Burningparis написа:е така и на моята девойка днеска и преместиха корсата с 30 метра

Верно ли говориш човече :shock: ?
30 метра!!!
Какво се е случило?

Ох, на баба!
Аватар
Кара: селскостопанска машина
Мечтае да кара: 4етириосен самосвал

...

Мнение от bavareca_86 » 04 Дек 2007, 23:59

Wenzy написа:
Burningparis написа:е така и на моята девойка днеска и преместиха корсата с 30 метра

Верно ли говориш човече :shock: ?
30 метра!!!
Какво се е случило?

ако с я пратили на 30 метра нали се сещаш 4е като я изкарат от колата ще е на още 2 метра на някаде.да не казвам каде
БМВ фен с Е30-ска и малко акъл си е неочаквано добра комбинация
БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от [Georgi] » 05 Дек 2007, 0:39

Тоя дъжд голям катаклизъм бе колеги... :)

Иначе сутринта и аз мернах на 3 места се бяха хлопнали по ламарините. Какви са тез шофери дето 2 капки дъжд им променят мирогледа...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39
Мечтае да кара: Е92

Мнение от bam-bam » 05 Дек 2007, 2:13

и аз скивах днеска един се беше залепил в една кака с служебната баничарка ... опасна работа падне ли дъжд/снег и става мазало ... теникиджия да си :mhihi:
Изображение

М3 Пристрастен
Аватар
Кара: E38 735i

Мнение от Веселин|Василев » 05 Дек 2007, 3:17

Преди около 5 дни на бул. България петима се бяха навързали един зад друг!!!!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: KiA, Volvo, Ford
Мечтае да кара: Болид от F1
Детайли за колата: Picanto 2008, V70 2001, Puma 2021

Мнение от logout » 05 Дек 2007, 10:11

[Georgi] написа:Тоя дъжд голям катаклизъм бе колеги... :)

Иначе сутринта и аз мернах на 3 места се бяха хлопнали по ламарините. Какви са тез шофери дето 2 капки дъжд им променят мирогледа...

Там е работата, че не им променя мирогледа. Явно не си знаят възможностите на возилата на мокро и си карат като на сухо :evil: И мен миналата есен ме изчеластриха така отзад - някъв с няква 'онда, ма с нема такива галоши, само дето тельовете не се виждаха... Така яко се спря в мен, че ме надена на теглича на тоя пред мен :evil: Естествено, това беше краят на неговата щайга. Лошото е, че дете караше вътре и то се беше уплашило много яко...
It's not who You are, it's who You know...

Голямата Базука
Аватар
Кара: E36-328i sedan E30-323i cabrio

Мнение от bozukov_g » 05 Дек 2007, 10:28

Малоумници много по родните пътища :kuku:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Diavolo » 05 Дек 2007, 13:00

Верно много станаха! Вчера 2 пъти им се чудих на малоумщината! 1-во един ще прави ляв завой и както съм си спрял на път без предимство да го чакам, тоя направи задръстване и накрая реши да сече завоя като ми мина някак си отдясно срещу колите идващи зад мен :shock: Че и спира да ми дава акъл, но като смъкнах джама да го попитам "ко речи, че не чух" и оня се изнесе! А трябваше да си вземе нормално завоя и да си ме мине отляво, където си е неговата лента и място да мине има колкото щеш! :dunno: После пък некъв си автобус се движи пред мен и го гледам отдалече ми навлиза в платното без да има кола пред него :shock: Наложи се да скоча на спирачките :twisted: Оказа се, че отдалече се подготвял да взима десен завой и се изнасял, ама ни мигач, ни нищо не пуска! Галош майна! В главата му гънките малко и като малък не са успели да го програмират в училище :kuku:
То примери колкото искаш, но мисля да спра!
Просто очите на 10, по-полека и на повече дистанция от предния (не само за да можеш да спреш, а и за да има място да отпуснеш леко спирачката за да минеш напред ако виждаш как Верно много станаха! Вчера 2 пъти им се чудих на малоумщината! 1-во един ще прави ляв завой и както съм си спрял на път без предимство да го чакам, тоя направи задръстване и накрая реши да сече завоя като ми мина някак си отдясно срещу колите идващи зад мен :shock: Че и спира да ми дава акъл, но като смъкнах джама да го попитам "ко речи, че не чух" и оня се изнесе! А трябваше да си вземе нормално завоя и да си ме мине отляво, където си е неговата лента и място да мине има колкото щеш! :dunno: После пък некъв си автобус се джижи пред мен и го гледам отдалече ми навлиза в платното без да има кола пред него :shock: И накрая трябваше да скоча на спирачките :twisted: Оказа се, че отдалече се подготвял да взима десен завой и се изнасял, ама ни мигач, ни нищо не пуска! Галош майна! В главата му гънките малко и като малък не са го успели да го програмират в училище :kuku:
То примери колкото искаш, но мисля да спра!
Просто очите на 10, по-полека и на повече дистанция от предния (не само за да можеш да спреш, а и за да има място да отпуснеш леко спирачката за да минеш напред ако виждаш как някой ще ти се забие отзад)

Денис-Белята!!!
Аватар

Мнение от 00Cool » 05 Дек 2007, 13:32

Тоя дъжд рай за тенекеджиите :shock:
Днес и на Обиколна се бяха помляли едно ауди и една баничарка (опел ) аудито надали ставаше за нещо освен за скраб :mhihi:
“All the power in the world won't make you fast at the Ring.“

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от D3BEP » 05 Дек 2007, 14:10

Да, призовавам ви колеги, карайте спокойно, внимателно, бавно в дъжда...

Щото, както казваше оня комик, инъче мноо съ изнервям.
Майтап :mhihi: .

Вчера посред нощите карам по улиците да си прибера жената. Не карам бавно, в града към 60-70, има и вятър.
Локви братчета, газиш до ламарината.
И излизам на най голямото кръстовище, пешеходци, светофарите не работят, отляво ми гигантска локва.
И изведнъж някакъв чук с бясна скорост - поне 90-100 профучава в ляво от мен, право през локвата.
Не съм си мислил, че може да се изсипе толкова вода... Като от две ведра. Поне 3-4 секунди ниакква видимост, нула, огледала, странични стъкла, всичко. Нощ. Аве тир ме е пръскал, но тази локва изглежда беше изобретена за по - добро пръскане. Спрях екстремно, после дадох рязко газ подире му и се разцириках. Оня мина отпреде ми и махна, явно за извинение. Само толкова видях. Следващия. Да е бил на най - много 50 метра назад шибанякът, няма как да не е видял. Още по - голям леш, с някакво Ауди 100 ли беше... И пак спирачки, тоз път отпреде ми кола, не знам какво става - кална вода на струи чак по задното стъкло, чистачките бичат на макс, но имам чувството че нямам чистачки ли нещо им пречи да се движат, на центъра на пътя, кръстовища отвсякъде отгоре на всичко тъпанара явно прецени локвата като опасна и намали... Порадва ме по - дълго.
Полудях. Свирнах му, не реагира. Дадох газ и се залепих леко странично зад бронята му, запалих и дълги, и халогени. Оня се опита да даде газ, не се получи - аз не съм шофьор, ама бях много изнервен и просто го чаках да реагира. Опита да мръдне встрани, мръднах и аз. Намали. Карах тъй подире му докато се разделихме - след около километър. Дееба и шизофреника.

Та отново ви призовавам: внимателно и бавничко. Не е само да не си повредите вашата кола и да стигнете навреме. Има и други хора на пътя.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E39 525d

Мнение от javor » 05 Дек 2007, 16:36

определено вече карам със страх. сега като се прибирах от работа пак щяха да ме ударят :evil: :evil: :evil: то бива да си кьорав, ама чак толкова........за 14 год. нямам нито едно ПТП, а сега за два дни ..... егати камикадзитата . да не падне малко дъжд. представям си какво ще стане като падне и сняг :(

Следваща

Назад към Страхотни истории