Пътуване до Тешово (Гоце Делчев)
Модератор: Общи модератори
18 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Пътуване до Тешово (Гоце Делчев)
Привет, предстой ми пътуване до едно Село близо до Гоце Делчев.
Селото се казва Тешово и се И е малко над Лъки.
БГМапс казва, че най-бързо е по-пътя до Кулата и после оттам се завива и се кара в подножението на планината Славянка по третокласни пътища, минава се покрай Катунци.
Дригата опция е през Банско и Предела и да се пусна на Гоце Делчев и оттам да завия надясно.
Така, пътя за към Кулата, поне не е целият в Ремонт като този за Гоце Делчев, пък и няма да минавам през предела, но се опасявам, че третокласният път под Славянка, няма да е много добър, а може и той да е заледен.
Моля, ако някой е от този край да сподели как е най-удачно да се стигне.
Карта от бгмапс:
http://bgmaps.com/routing/result/routem ... ec38&pID=1
Селото се казва Тешово и се И е малко над Лъки.
БГМапс казва, че най-бързо е по-пътя до Кулата и после оттам се завива и се кара в подножението на планината Славянка по третокласни пътища, минава се покрай Катунци.
Дригата опция е през Банско и Предела и да се пусна на Гоце Делчев и оттам да завия надясно.
Така, пътя за към Кулата, поне не е целият в Ремонт като този за Гоце Делчев, пък и няма да минавам през предела, но се опасявам, че третокласният път под Славянка, няма да е много добър, а може и той да е заледен.
Моля, ако някой е от този край да сподели как е най-удачно да се стигне.
Карта от бгмапс:
http://bgmaps.com/routing/result/routem ... ec38&pID=1
- logout
- старши ентусиаст
-
- Кара: KiA, Volvo, Ford
- Мечтае да кара: Болид от F1
- Детайли за колата: Picanto 2008, V70 2001, Puma 2021
Третокласните пътища съвсем не са черни пътища. Наскоро пътувах по третокласно шосе - красота, няма движение, а и пътят беше 100 пъти по-добре от някои квартални улици в София. Даже с няколко километра чисто нов асфалт. Говоря за пътя от Божурище до Брезник през Бабица. Друг е въпросът този път, дето ти си го дал, колко добре е поддържан... Но така или иначе май всички междуселски пътища (различни от главните шосета) се водят третокласни, стига да не се бъркам нещо 

It's not who You are, it's who You know...
GVT написа:Баце ,ти не си у ред.Тоя път който си го посочил е черен път и предимно се ползва от джиповете на гранична полиция.мини си през предела за гоце делчев да ти е мирна главата.А па като си купиш джип за офроуд може да го пробваш тоя участък.
Проверена ли ти е информацията?
Щото това си е доста удобна връзка за хората от тоя регион с Гоце Делчев.
Няма ли някъде телефон на пътната служба да се проверят тия неща.
- bavareca_86
- Ох, на баба!
-
- Кара: селскостопанска машина
- Мечтае да кара: 4етириосен самосвал
MARFI написа:GVT написа:Баце ,ти не си у ред.Тоя път който си го посочил е черен път и предимно се ползва от джиповете на гранична полиция.мини си през предела за гоце делчев да ти е мирна главата.А па като си купиш джип за офроуд може да го пробваш тоя участък.
бе то има ама предполагам като се обадиш и ще ти кажат да няма проблеми пътя е супер,най добре е някой който скоро е минавал от там да даде информация
MARFI написа:GVT написа:Баце ,ти не си у ред.Тоя път който си го посочил е черен път и предимно се ползва от джиповете на гранична полиция.мини си през предела за гоце делчев да ти е мирна главата.А па като си купиш джип за офроуд може да го пробваш тоя участък.
Проверена е баце

Добре а през предела няма ли да има маса народ камиони, лед, сняг.
Аз знам, че тази планина беше затворена и затова този път не ми вдъхва много доверие.
Мерси за информацията, колеги!!
Аз пък ще пусна до Серес за едно кафенце, после през Драма за ракийка, и после През Илинден ще влезна пак в България, Гоце Делчев е на 10 километра оттам и Тешово на още 20
Пътя ще се удължи с около 100 километра, ама поне съм карал в Гръцко и знам, че няма да сменям тампони и амортисиьори после.
Аз знам, че тази планина беше затворена и затова този път не ми вдъхва много доверие.
Мерси за информацията, колеги!!
Аз пък ще пусна до Серес за едно кафенце, после през Драма за ракийка, и после През Илинден ще влезна пак в България, Гоце Делчев е на 10 километра оттам и Тешово на още 20

Пътя ще се удължи с около 100 километра, ама поне съм карал в Гръцко и знам, че няма да сменям тампони и амортисиьори после.

- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Още нещо , сега в Банско в момента вали здраво сняг и трупа
За тази част от страната за която говорите просто пък изобщо не ми се мисли за пътуване с лек автомобил:help: MARFI, забрави за в следващите няколко дни ...
Иначе и аз като Логаут-а като минах неотдавна през Бабица за гр.Брезник и се възхитих
Но има много,много третокласни пътища ,които още не са "чули" и е някакъв ад по тях ...
Георги Пенчев

За тази част от страната за която говорите просто пък изобщо не ми се мисли за пътуване с лек автомобил:help: MARFI, забрави за в следващите няколко дни ...
Иначе и аз като Логаут-а като минах неотдавна през Бабица за гр.Брезник и се възхитих

Георги Пенчев
Пенчев: http://vremeto.dir.bg/mountain.php тука ме меткат, пише че в Банско е:
Банско - 1000 м
2007-12-04 / 07:00:00 Температура: 4C
Вятър: тихо
Снеговалеж: дъжд
Сн. покривка: см.
Препоръки:
лоши условия за туризъм
Да им вярвам ли на тия муруци?
Има ли live cam в Банско ?
Банско - 1000 м
2007-12-04 / 07:00:00 Температура: 4C
Вятър: тихо
Снеговалеж: дъжд
Сн. покривка: см.
Препоръки:
лоши условия за туризъм
Да им вярвам ли на тия муруци?
Има ли live cam в Банско ?
- PeBuLs
- T.N.T. for the brain
-
- Кара: Слънцето да се мръщи!!!
Питай Гоце Делчевско чадо....мини си през "градъ" да не се чудиш после, де си се набутал...

Другата опция ми се струва немислима, особено сега щото има един маааааааалко стръмен (клоничещ към почти отвесен) участък, доста скапан асфалт....пък се минава и през Папаз Чаир...и почва едно изкачване и спускане ....

....а и Предела е "чист", така де минава се....проверено!

- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
не ти треа ливекам .. преди казаха по новините че е имало 2 часа задръстване на предела заради някъф тир има сняг и е мазало .. или изчакаи няколко дена или тръгваи с вериги и хубави гуми а пак за планинските пътища на тфа време и не мисли че може и да нема сигнал некъде и да не спиш по колата 

18 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2