Пътуване до Тешово (Гоце Делчев)

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Пътуване до Тешово (Гоце Делчев)

Мнение от MARFI » 04 Дек 2007, 16:22

Привет, предстой ми пътуване до едно Село близо до Гоце Делчев.

Селото се казва Тешово и се И е малко над Лъки.

БГМапс казва, че най-бързо е по-пътя до Кулата и после оттам се завива и се кара в подножението на планината Славянка по третокласни пътища, минава се покрай Катунци.

Дригата опция е през Банско и Предела и да се пусна на Гоце Делчев и оттам да завия надясно.

Така, пътя за към Кулата, поне не е целият в Ремонт като този за Гоце Делчев, пък и няма да минавам през предела, но се опасявам, че третокласният път под Славянка, няма да е много добър, а може и той да е заледен.

Моля, ако някой е от този край да сподели как е най-удачно да се стигне.

Карта от бгмапс:

http://bgmaps.com/routing/result/routem ... ec38&pID=1

ентусиаст
Аватар

Мнение от GVT » 04 Дек 2007, 17:07

Баце ,ти не си у ред. :shock: Тоя път който си го посочил е черен път и предимно се ползва от джиповете на гранична полиция.мини си през предела за гоце делчев да ти е мирна главата.А па като си купиш джип за офроуд може да го пробваш тоя участък. :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: KiA, Volvo, Ford
Мечтае да кара: Болид от F1
Детайли за колата: Picanto 2008, V70 2001, Puma 2021

Мнение от logout » 04 Дек 2007, 17:36

Третокласните пътища съвсем не са черни пътища. Наскоро пътувах по третокласно шосе - красота, няма движение, а и пътят беше 100 пъти по-добре от някои квартални улици в София. Даже с няколко километра чисто нов асфалт. Говоря за пътя от Божурище до Брезник през Бабица. Друг е въпросът този път, дето ти си го дал, колко добре е поддържан... Но така или иначе май всички междуселски пътища (различни от главните шосета) се водят третокласни, стига да не се бъркам нещо :uups:
It's not who You are, it's who You know...

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от MARFI » 04 Дек 2007, 17:44

GVT написа:Баце ,ти не си у ред. :shock: Тоя път който си го посочил е черен път и предимно се ползва от джиповете на гранична полиция.мини си през предела за гоце делчев да ти е мирна главата.А па като си купиш джип за офроуд може да го пробваш тоя участък. :mhihi:

Проверена ли ти е информацията?

Щото това си е доста удобна връзка за хората от тоя регион с Гоце Делчев.

Няма ли някъде телефон на пътната служба да се проверят тия неща.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от mladen4o » 04 Дек 2007, 17:54

Пич,НЕ МИНАВАЙ през Катунци! Пътят до Голешово е горе-долу с изключение на последните 10 км,подходящи за слалом.От Голешово до Тешово е черен път няма асвалт.Ако си с колело е идеален-много е красиво ама с кола ще ти излезе скъповато.

Ох, на баба!
Аватар
Кара: селскостопанска машина
Мечтае да кара: 4етириосен самосвал

Мнение от bavareca_86 » 04 Дек 2007, 17:56

MARFI написа:
GVT написа:Баце ,ти не си у ред. :shock: Тоя път който си го посочил е черен път и предимно се ползва от джиповете на гранична полиция.мини си през предела за гоце делчев да ти е мирна главата.А па като си купиш джип за офроуд може да го пробваш тоя участък. :mhihi:

бе то има ама предполагам като се обадиш и ще ти кажат да няма проблеми пътя е супер,най добре е някой който скоро е минавал от там да даде информация
БМВ фен с Е30-ска и малко акъл си е неочаквано добра комбинация
БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от GVT » 04 Дек 2007, 17:59

MARFI написа:

Проверена е баце :mhihi:До преди няколко години това беше забранена територия за повечето българи,и точно за това не е подържан пътя.Хората от Гоце Делчев минават през папас чаир за Кулата.А и сега там е сняяяяяг,и нема кой да го почистиииии.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от mladen4o » 04 Дек 2007, 18:01

Пътувал съм до Голешово и от там към Тешово / не целия път/ преди няколко месеца- съмнявам се да е станало по-добре.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от MARFI » 04 Дек 2007, 18:18

Добре а през предела няма ли да има маса народ камиони, лед, сняг.

Аз знам, че тази планина беше затворена и затова този път не ми вдъхва много доверие.

Мерси за информацията, колеги!!

Аз пък ще пусна до Серес за едно кафенце, после през Драма за ракийка, и после През Илинден ще влезна пак в България, Гоце Делчев е на 10 километра оттам и Тешово на още 20 :)

Пътя ще се удължи с около 100 километра, ама поне съм карал в Гръцко и знам, че няма да сменям тампони и амортисиьори после. :)

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 04 Дек 2007, 18:23

Още нещо , сега в Банско в момента вали здраво сняг и трупа :idea:
За тази част от страната за която говорите просто пък изобщо не ми се мисли за пътуване с лек автомобил:help: MARFI, забрави за в следващите няколко дни ...

Иначе и аз като Логаут-а като минах неотдавна през Бабица за гр.Брезник и се възхитих :D Но има много,много третокласни пътища ,които още не са "чули" и е някакъв ад по тях ...

Георги Пенчев
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от MARFI » 04 Дек 2007, 18:32

Аз си знаех, че у Банско може да има влошена пътна обстановка, ще заобиколя през топлите страни значи.

Мерси за помоща на всики при организацията и планирането на пътуването ми.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от MARFI » 04 Дек 2007, 23:56

Пенчев: http://vremeto.dir.bg/mountain.php тука ме меткат, пише че в Банско е:

Банско - 1000 м
2007-12-04 / 07:00:00 Температура: 4C
Вятър: тихо
Снеговалеж: дъжд
Сн. покривка: см.
Препоръки:
лоши условия за туризъм

Да им вярвам ли на тия муруци?

Има ли live cam в Банско ?

T.N.T. for the brain
Аватар
Кара: Слънцето да се мръщи!!!

Мнение от PeBuLs » 05 Дек 2007, 0:27

MARFI написа:

Питай Гоце Делчевско чадо....мини си през "градъ" да не се чудиш после, де си се набутал...

Изображение
Другата опция ми се струва немислима, особено сега щото има един маааааааалко стръмен (клоничещ към почти отвесен) участък, доста скапан асфалт....пък се минава и през Папаз Чаир...и почва едно изкачване и спускане .... :mhihi:
....а и Предела е "чист", така де минава се....проверено!
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39
Мечтае да кара: Е92

Мнение от bam-bam » 05 Дек 2007, 3:24

не ти треа ливекам .. преди казаха по новините че е имало 2 часа задръстване на предела заради някъф тир има сняг и е мазало .. или изчакаи няколко дена или тръгваи с вериги и хубави гуми а пак за планинските пътища на тфа време и не мисли че може и да нема сигнал некъде и да не спиш по колата :)
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от momo76 » 05 Дек 2007, 12:05

Правилният път е през Предела - Банско - Гоце Делчев. Предела не е това което беше допреди 2 години. Доста е разширен, поизправили са малко завои, е има на две три места ремонти но се минава бързичко.

Следваща

Назад към Извън Темата