МНОГО ЯКА Аларма за BMW от Ebay
Модератор: Общи модератори
21 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Re: ре
///MapTo написа:SkyWalker написа:...
Кажи ми къф е смисъла да те храня?
да избивам комплекси във форума ли...предпочитам да ти видя грозната мутра на еко и да ти ги наговоря всичките тия неща в очите,защото е повече от факт,че си гаден позьор...стойкаджия...повече нямам какво да ти кажа батко,ти сам си го знаеш колко си жалък
п.п. далеч съм от идеята "аз карам най-готиното бмв"...всичко,което съм постигнал в/у колата си е за собствено удоволствие,и смея да твърдя че в момента тя прилича на войнишка каска...
Аре позирай със здраве и си мисли,че си интересен като пускаш цифрата теми кое как защо,с идеята "народа гледа че пазарувам яките неща,завиждат ми кво бижу карам"....ПАЛЯК СИ ТИ БАТКОООО
По-добре да избиваш комплекси във форума, отколкото да биеш майка си и да псуваш сестра си, когато някой те ядоса пред малкия екран

///M Club Member
ре
Към модовете: Защо е преместена темата в "Извън темата"
Тя дава ясно предложение за организиране на масова покупка на интересен за доста хора артикул 

///M Club Member
- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
От край време съм ти обещал,че ще съжаляваш за това че говориш по адрес на семейството ми...всяко нещо с времето си,но ще те дочакам 

re
///MapTo написа:От край време съм ти обещал,че ще съжаляваш за това че говориш по адрес на семейството ми...всяко нещо с времето си,но ще те дочакам
Чакай, чакай... Тя една патка чакала, чакала и накрая умряла

///M Club Member
- Azidaha
- младши ентусиаст
-
- Кара: зеленият крокодил Лакоста
Аз ли нещо не съм в час, или цялото лого е в Е46-тици, а отдолу в списъка, не е опоменато, алармата да се поставя на Е46

ре
Azidaha написа:Аз ли нещо не съм в час, или цялото лого е в Е46-тици, а отдолу в списъка, не е опоменато, алармата да се поставя на Е46![]()
![]()
Е46 си я имат заводски. Тази е за UP Grade на Е34, Е36, Е39 и т.н.
///M Club Member
21 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2