Има ли скиори тука

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Допада ли ви идеята за жилетките?

Да
36
46%
Не
42
54%

Общо гласове : 78
Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 01 Дек 2007, 0:05

Utah написа:
SKISA написа:а бе ние сме като старите БЗНСта....! един файтон хора скиори не моем да се съберем!!! досега съм с още един човек и други няма...!
явно нема и да има. ма ние палиме утре към 7 за банско. който-квото... там може да се видим. носиме отличителни белези на заклети баваристи... :lol: сенджир тип-сиджимка на врата с надпис БМВ!! и оранжево яке росиньол....

... ти същият "Ский са" от ПСС-арския форум ли си ? Май сериозен снежен фен ще дойдеш, щом и оня форум следиш... :-)

Той е :D Човека е много сериозен,миналата година на нощното от форума карахме заедно :) Само да си свърша работата тук в Банско, ще има такова дране по Томба ,че не ми се мисли :twisted: Миналата година се спусках от улея до долу на шус , нема такъв екстийм ...

п.с. Росене, де са щечите :mhihi: :mhihi:

Георги Пенчев
Изображение

Митоди яде мисо
Аватар

Мнение от Methodius » 01 Дек 2007, 2:34

Scott написа:...

И аз мисля да я покорявам Витоша-та тая неделя .. ама със ски .. 8)
Единственото нещо, от което се нуждае злото, за да триумфира, е добрите хора да не правят нищо ...

Аватар
Кара: акцизни М-паркети от острова
Мечтае да кара: много неща

Мнение от ///MapTo » 01 Дек 2007, 2:38

За момента на витоша не става за каране...топло е времето и през деня всичко се топи,вечер става лед и няма да ти казвам какъв екшън е след 18 да караш...при спиране се усеща онова чуство,все едно педала на спирачката ти яко рита от абс...но тук е 10 пъти по-силно... :confused:
Изображение
Изображение
PeReZ: Предполагам и километража (скоростомера) не показва моментната скорост, а ъгловата скорост в завой ???

Аватар

Мнение от ///MapTo » 03 Дек 2007, 0:45

Малко снимчици от Банско...сезона уж го откриват на 15,но вчера и днес имаше ужасно много народ :D
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Изображение
Изображение
PeReZ: Предполагам и километража (скоростомера) не показва моментната скорост, а ъгловата скорост в завой ???

Сватбаря
Аватар

Мнение от Penchev » 03 Дек 2007, 1:27

A така ,давйте снимки :D

Хора, хайде да помислим сериозно за една Алпийска ски ваканция в Австрия например.Говорих с Иво Скиса и Роската Коларов - на педал са дето се казва :twisted: Аз също съм навит,колкото повече се съберем ,толкова по-голямо шоу ще става :twisted:

Нека Роската каже за офертата убиец :shock:

п.с. Шаро , знам ,че и ти искаш да дойдеш, недей да скромничиш :mhihi:

Георги Пенчев
Изображение

Аватар

Мнение от ///MapTo » 03 Дек 2007, 1:32

Penchev написа:п.с. Шаро , знам ,че и ти искаш да дойдеш, недей да скромничиш

В четвъртък на еко ми се обясняваше,че си продал дъската и не му се занимавало повече...а ако ще има тръгване към австрия...в кюпа съм :D
Изображение
Изображение

Сватбаря
Аватар

Мнение от Penchev » 03 Дек 2007, 1:39

^ ПФФФФФ хахахахахаха :mhihi: :mhihi:
Шаро не му се занимавало :shock: Марто, не дръж на тия приказки :twisted:

Страшна цена за 8 дена с хотел ****, ядене и ски пас ми каза Роската ,нека той тук да поясни :D

п.с. Шаро ще минава на ски, АМИН :!:

Георги Пенчев
Изображение

Гост
Аватар

Мнение от Гост » 03 Дек 2007, 11:22

начи....докладвам:
времето в събота беше страхотно! хората бяха малко-аз очаквах повече народ. прецакахме се с картите,щото долу си купихме-40леа...мамка му,а горе всичко беше отворено и не искаха и тия,които се качиха до шилигарника с коли или са си купили само за кабинката са минали тънко....!
иначе сняг има бол. томба само не беше пипана и имаше много буци лед,но и там се пуснахме веднъж,въпреки ,че не си заслужаваше.
другите писти бяха екстра,минахме отвсякъде,12ката само не беше пуснат лифта,но и тва стигаше. накрая едвам ни изгониха към 4 и нещо и 5,30 бяхме долу в колата и -обратно! пътя през пределеа е пипнат доста и още го правят,но ще е доста по-лесно ,щото по изкачванията става трилентов и може да се задминава. на отиване сутринта имаше доста заледени участъци и успях да пробвам как работи DSCто...е .... работи! за 2ч точно стигнахме от софия,като не съм юрил много,много...!разход 9л с трима човека и ските спорде мен е добър. въпреки доброто изкарване едва ли пак ще пробвам на банско. твърде много път,твърде скъпо...! да вземе да натрупа на боровец и тръгвам натам,а с жорката пенчев говорихме и мисля,че офертата за австрия е страхотна,а чух и за една,която ми обърна сърцето: 3седмици с пасовете,спане и самолет,и трансфери до пистите на Вейл-Колорадо за 2000долара на човек,което прави 130лв на ден си е направо оферта-убиец и успея ли да отскубна време ,а и приятели да се съберем ще докладвам и за там.
прекарахме си страхотно-след некоя седмица пак!!!

т-т-т-тузар
Аватар

Мнение от GaD » 03 Дек 2007, 12:24

Пенчев кажи за офертата в Австрия че съм навит :) Стига да ми пасне с времето...

Сватбаря
Аватар

Мнение от Penchev » 03 Дек 2007, 23:03

Динко, очаквам Росен Коларов да се включи с точно инфо :arrow: това което разбрах е за около 500 евро - 4 звезден хотел в курорт със 160 :shock: км писти не далеч от Инсбрук, който преди година-две е носил приза за най-добър такъв в Австрия - закуска и вечеря на блок маса (малееей :yammy: :drinking: :zzz: ), карта за съораженията за седмица,безплатна детска градина, паркинг, един ден разходка до някакво увеселително селце,както и още един ден до пак някаква атракция мисля ... :roll: хм ... май нещо немога да се сетя точно :confused: Към края на разказа с опцийте малко ми се развилня въображението и ми убегнаха баш най-сладките неща :mhihi:

Роската да се включи :idea:

Георги Пенчев
Изображение

Старши ентусиаст
Аватар

Мнение от rosen.kolarov » 03 Дек 2007, 23:51

Колеги преди време един френд ми вика - ти като отидеш да покараш
по австрийско ще се откажеш от тук, ама аз не му вервах ... е така беше
докато не отидохме с жената и големия юнак.
Та да ви кажа, че офертите са повечко от добри, тази за която разказах
на Жорката е за един 4 звезден хотел за периода в края на януари в
Щубайтал, това е на 15 км. от Инсбрук в Тирол. Точната оферта е 510
евро на човек, което включва - 7 нощувки със закуска и вечеря (абе
с две думи манджата е много), 6 дневна ски карта за целия ски-регион
който има общо над 250 км. писти, 160 км. са само на Щубаер глетчер.
Пролетта на 2006 година изкарахме 2 седмици със семейството там и
сме адски доволни.
Има и доста по-ефтинки оферти но те са вече за стаи или апартаменти
т.е не е хотел и манджата си е наш ангажимент.
Предлагам да се видим в четвъртък на Еко и там да се уточним.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: или поне се учи ежедневно
Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М

Мнение от Sharo » 03 Дек 2007, 23:56

айде едно кордонче до там ;)
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола

Аватар

Мнение от ///MapTo » 04 Дек 2007, 1:42

:shock: :shock: :shock: :shock:
Аз твърдо съм ЗА!!!
Първо кордончето до там ще е лудница,второ офертата е повече от ЧУК и трето говорим за австрия все пак... :twisted:
Изображение
Изображение

Гост
Аватар

Мнение от Гост » 11 Дек 2007, 13:29

тая събота или неделя ...нещо Боровец!???? ;)

Гост
Аватар

Мнение от Гост » 11 Дек 2007, 13:30

тая събота или неделя ...нещо Боровец!???? ;)

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата