МНОГО ЯКА Аларма за BMW от Ebay

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

МНОГО ЯКА Аларма за BMW от Ebay

Мнение от SkyWalker » 01 Дек 2007, 19:05

Това е линка, но не мога да поръчвам от там. Ако някой знае как и има много желаещи (в което не се съмнявам), можем да си направим масова покупка:

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/PLUG-IN- ... enameZWDVW
///M Club Member

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 1987 e30

Мнение от nabora » 02 Дек 2007, 3:00

алармите в ebay.de са по евтини. доста разглеждах последните дни.
http://cgi.ebay.de/Alarmanlage-2-Klapps ... dZViewItem

младши ентусиаст
Аватар

re

Мнение от SkyWalker » 02 Дек 2007, 3:56

Колега,

алармата, на която обръщам внимание е с дистанционно като на БМВ-тата след 2000 година, а иначе аларми като тази, за която пишеш има и тук за около 100 лв. ;)
///M Club Member

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 1987 e30

Re: re

Мнение от nabora » 02 Дек 2007, 11:53

SkyWalker написа:Колега,

алармата, на която обръщам внимание е с дистанционно като на БМВ-тата след 2000 година, а иначе аларми като тази, за която пишеш има и тук за около 100 лв. ;)

е аз съм с е30 с грозен ключ и тва ми дойде присърце. а тук ми предложиха такава за 180лв. намерих и за 65лв., но нещо им куцаше във вида. идеята ми беше, че тази която си харесъл може да я намериш в ибей.де за по малко пари

Дружба Тийм
Аватар
Кара: 535xD

Мнение от Giorceto » 02 Дек 2007, 11:58

Тя като аларама не е нищо особенно... единствената разлика е ключа...
Докъдето и да си стигнал, продължавай напред...
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от SkyWalker » 02 Дек 2007, 23:24

nabora написа:

е аз съм с е30 с грозен ключ и тва ми дойде присърце. а тук ми предложиха такава за 180лв. намерих и за 65лв., но нещо им куцаше във вида. идеята ми беше, че тази която си харесъл може да я намериш в ибей.де за по малко пари

Къде я има, за да си я поръчам?
///M Club Member

ентусиаст
Аватар
Кара: 320 I

Мнение от Burningparis » 03 Дек 2007, 22:41

според мен ако алармата няма пейджър е все едно каква е, дали ще има дранкука или не все едно, аз преди си ги правих дистанционните и за ключ но сега като има чип няма смисъл. тая аларма е само страх лозе пази ...ако искат да ти гепат музиката ще я думнат и няма и да разбереш ако си надалеч. Ако нямаш застраховка и с 10 аларми пак ще я вземат......купувайте си аларми с пейджър! не е кой знае колко по-скъпо а е доста по рационално. на предишната ми кола имах и се изплати на втория месец когато пред брико се опитаха да ми гепат лайсната....изцирика ми и излезнах...явно са избягали като са ме видяли...намерих си лаисната извадена на половина :!:

ИС-пушил ентусиаст
Аватар
Кара: С 601 Трабант И С БМВ 318
Мечтае да кара: Ферари ф 40
Детайли за колата: Малко е счупена , но и предстои реставрация

Мнение от Mishel_Vaian » 03 Дек 2007, 23:49

Burningparis ако говорим за една и съща аларма . Един приятел с е39-та има такава . Бая радиус си има . Показва коя врата е отворена (ако някой я е отворил ) Ммм активира се при промяна наклона на колата (в случай че някой се опитва да ти сваля джантите) И характерното за Германия - културен стикер на предния прозорец на който като почукаш и пейджера започва да мяука . Това е с цел ако си запушил някой той да го използва и да си преместиш колата . Това последното едва ли ще действа тук в БГ . Тук важат изпуснати гуми и стиснати винтили с клещи както и резнати гумаци и прочие . Та въпросната аларма от Германия са му я монтирали за бая парици иляда еуро :D
My life is all I have ...
Не е важно какво БМВ караш а доколко си ентусиаст ...

Новини
Аватар

Мнение от Новини » 03 Дек 2007, 23:52

Mishel_Vaian написа:Та въпросната аларма от Германия са му я монтирали за бая парици иляда еуро :D

Уеуееее, за толкова пари сигурно върви в комплект с патрулка и двама полицаи ;)

Иначе и аз се замислих преди време за аларма с пейджър, но има по-належащи неща по колицата та май ще остана засега със старата.

ентусиаст
Аватар
Кара: 320 I

Мнение от Burningparis » 04 Дек 2007, 0:05

Здрасти Мишел :D
ами аз си сложих един обикновен пейджър, май 100 лв беше, отделно към алармата беше но вършеше работа. инак имам приятел с А6 дето му я пали даже и ...готино е щото е автомат и сутрин вместо да мръзне се качва в топла кола....

Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Мнение от Mollov » 04 Дек 2007, 0:50

...викаш колата даже сама идва от паркига и се паркира пред блока.... и ако човека се замотае, клаксона бибитва подканващо няколко пъти... 8)

младши ентусиаст
Аватар

re

Мнение от SkyWalker » 04 Дек 2007, 1:12

Аз не, че искам да Ви прекъсвам сладката раздумка, но въпроса беше за конкретна аларма и акцента беше върху ДИЗАЙНА НА ДИСТАНЦИОННОТО, а не върху качествата на алармата като такава :idea:
///M Club Member

Аватар
Кара: акцизни М-паркети от острова
Мечтае да кара: много неща

Мнение от ///MapTo » 04 Дек 2007, 1:45

Ти ще ли да направиш някой от твоите вечни проекти без да пишеш тема кое, как, може ли,яко ли ще е...вече не си интересен батка... :roll:
Изображение
Изображение
PeReZ: Предполагам и километража (скоростомера) не показва моментната скорост, а ъгловата скорост в завой ???

младши ентусиаст
Аватар

ре

Мнение от SkyWalker » 04 Дек 2007, 2:28

///MapTo написа:Ти ще ли да направиш някой от твоите вечни проекти без да пишеш тема кое, как, може ли,яко ли ще е...вече не си интересен батка... :roll:

Единствения безинтересен си ти с тъпите ти и неумесни коментари :mhihi: Даже доста жалък и смешен, от части предизвикващ съжаление, което е по-скоро предизвикано от тъпотията ти, отколкото от предните две :mhihi:

Темата е доста интересна на много мои познати, които искат да си слагата аларми, а въпросния "Проект" е в болния ти пуберски мозък. Явно много те гризе идеята, че може да има по-готино БМВ от твоето :mhihi: Не помисли ли (ооо извинявай, засегнах болна тема - ти не можеш :mhihi: ), че алармата е задължително изискване за "Пълно автокаско" на повечето застрахователи :?: Моля не отговаряй :!:

Не знам също дали не забеляза, че не питам дали е хубава, а го констатирам :idea: Правиш ли разлика :?: Едва ли :mhihi: това е риторичен въпрос :winky: учили ли сте в 9-10-11 клас или в който и да си що е риторика? Ако сте - значи си освободен и от отговора на този въпрос :mhihi:

ПП: Знам, че ще е доста трудно за теб да смелиш следващото, но: ТИ НЕ СИ ЕДИНСТВЕНИЯ ЧЕТЯЩ ФОРУМА И НИКОЙ НЕ ТЕ Е ОТОРИЗИРАЛ ДА ИЗКАЗВАШ МНЕНИЕ ОТ ИМЕТО НА ВСИЧКИ!!! КАПИШ :?: :?: :?:
///M Club Member

Аватар
Кара: акцизни М-паркети от острова
Мечтае да кара: много неща

Re: ре

Мнение от ///MapTo » 04 Дек 2007, 2:58

SkyWalker написа:...

Кажи ми къф е смисъла да те храня?
да избивам комплекси във форума ли...
предпочитам да ти видя грозната мутра на еко и да ти ги наговоря всичките тия неща в очите,защото е повече от факт,че си гаден позьор...стойкаджия...повече нямам какво да ти кажа батко,ти сам си го знаеш колко си жалък
п.п. далеч съм от идеята "аз карам най-готиното бмв"...всичко,което съм постигнал в/у колата си е за собствено удоволствие,и смея да твърдя че в момента тя прилича на войнишка каска...
Аре позирай със здраве и си мисли,че си интересен като пускаш цифрата теми кое как защо,с идеята "народа гледа че пазарувам яките неща,завиждат ми кво бижу карам"....ПАЛЯК СИ ТИ БАТКОООО :winky:
Изображение
Изображение
PeReZ: Предполагам и километража (скоростомера) не показва моментната скорост, а ъгловата скорост в завой ???

Следваща

Назад към Извън Темата