ПУШИИИИ
Модератор: Технически модератори
14 мнения
• Страница 1 от 1
- klintan66
- старши ентусиаст
-
- Кара: E34TDS , CL 500, Е65
ПУШИИИИ
момчета знам че е невъзможна диагностика тук но да попитам. в мобиле има един тдс за 5800 . Като се обадих човека каза че много пуши и гори масло много. спомена турбо . Вие какво ще кажете.къде е проблема. пък ако някои знае и колата да сподели. Искам да я купя за брат ми .та да не се изложа.
Хора, които много говорят, и не ви става ясно от първото изречение какво искат да кажат, обикновено искат пари, искат да ви излъжат или поне да ви заблудят !
- Wenzy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е34 М51Д25
Ако е само от турбото сигурно семерингите пропускат масло и затова го харчи и пуши
Иначе хареса ли ти как работи?

Иначе хареса ли ти как работи?
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
- Wenzy
- старши ентусиаст
-
///peter написа:за 5800 кола на 20години и то неизправна.........
И стига де незнаем колко е дълбок джоба на човека + това е за брат му(никой неиска да прецака брат си).Прегледа ли линковете за Ангелските очи

- His Shadow
- младши ентусиаст
-
виж ся за брат ти земи една Е36 318TDS имам такава за продан снимки в галерията има кожа климатик чип яка музика джанти от Е46 ел стъкла и такива други екстрички подлакътник мотора ми е супер малък разход айде че Е34-ката на Jani ме чака
btw давам я 6500лв със всичко описано ако искаш мога да си сваля музиката която представлява Sony X-Plot със USB Flash 1GB и мога да сваля още 300лв

- the_gate
- ентусиаст
-
- Кара: E38
mla86 написа:виж ся за брат ти земи една Е36 318TDS имам такава за продан снимки в галерията има кожа климатик чип яка музика джанти от Е46 ел стъкла и такива други екстрички подлакътник мотора ми е супер малък разход айде че Е34-ката на Jani ме чакаbtw давам я 6500лв със всичко описано ако искаш мога да си сваля музиката която представлява Sony X-Plot със USB Flash 1GB и мога да сваля още 300лв

- Wenzy
- старши ентусиаст
-
Ми той чевека се е измъчил с тая малката матаретка
Всеки според джоба.
И тва за цената не е много вярно аз моята бамбина я взех за 5300лв.
Чудих се защо е такава цената,пробвах я хареса ми е имаше едно малко скрито проблемче в ГНП,което за сега изолирах ..... и така
Той човека е преценил,че трябва да се прави ремонт поне 1000лв. и затва такава цената,ама аз си плюх на ръцете и спомощта на колегите ...
Мисли добре преди да купиш и най-вече след като я купиш,колко ще пръснеш след нея....
И на колегата "малката печка" е добро решение - стига брат ти да не е някой мечок - да може да се събере вътре
Приятен ден

Всеки според джоба.
И тва за цената не е много вярно аз моята бамбина я взех за 5300лв.
Чудих се защо е такава цената,пробвах я хареса ми е имаше едно малко скрито проблемче в ГНП,което за сега изолирах ..... и така
Той човека е преценил,че трябва да се прави ремонт поне 1000лв. и затва такава цената,ама аз си плюх на ръцете и спомощта на колегите ...
Мисли добре преди да купиш и най-вече след като я купиш,колко ще пръснеш след нея....
И на колегата "малката печка" е добро решение - стига брат ти да не е някой мечок - да може да се събере вътре

Приятен ден
Re: ПУШИИИИ
5800+1000лв(ремонт на турбо)не се знае и гнп-то.По добре виж някоя друга оферта.Има колеги в форума,които си продават колите виж някои от тях,по-добре от мераклия ,отколкото от някои жабарklintan66 написа:момчета знам че е невъзможна диагностика тук но да попитам. в мобиле има един тдс за 5800 . Като се обадих човека каза че много пуши и гори масло много. спомена турбо . Вие какво ще кажете.къде е проблема. пък ако някои знае и колата да сподели. Искам да я купя за брат ми .та да не се изложа.
- klintan66
- старши ентусиаст
-
- Кара: E34TDS , CL 500, Е65
2
аз не съм я пробвал само по тф. ще изчакам новата година. а 3 ка неще . той мига към мерцедес с200 д но парите са много. за купуване на кола обаче си е 90 % късмет. има ефтини и здрави и обратно. а много продавачи са и добри психолози. аз карам втори тдс и съм нямал проблеми. 1000 лв за турбо
....

Хора, които много говорят, и не ви става ясно от първото изречение какво искат да кажат, обикновено искат пари, искат да ви излъжат или поне да ви заблудят !
- dinozab
-
-
- Кара: от моабет на моабет
Re: 2
Wenzy написа:klintan66 написа:...... 1000 лв за турбо....
Е тва е някаква оринтировъчна цифра,все пак може и да се е разболяло тежко
В Продава ги има хората ги продават за доста по-малко пари

- Wenzy
- старши ентусиаст
-
dinozab написа:Wenzy написа:klintan66 написа:...... 1000 лв за турбо....
Идвам ма нави

- dinozab
-
-
- Кара: от моабет на моабет
Wenzy написа:dinozab написа:Wenzy написа:klintan66 написа:...... 1000 лв за турбо....
Идвам ма нави
Оти бре

14 мнения
• Страница 1 от 1