Правен въпрос - проблемация със съседи
Модератор: Общи модератори
35 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- ineedmoney
- младши ентусиаст
-
- Кара: на фотосинтеза
KIARA_G написа:body написа:Ако баща ти ми спре на мен тока влизам с взлом в бърлогата ви
Чл. 33. (1) Жилището е неприкосновено. Без съгласието на обитателя му никой не може да влиза или да остава в него освен в случаите, изрично посочени в закона.
Конституция на Република България
Звънни преди да влезеш
ето я тапата на спора

- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
а мойте дето климатика им е на общата ни стена отстрани и по цяла нощ като бичи климтика и резонира стената какво да ги правя???

- D3BEP
- старши ентусиаст
-
_65536_kb_sec_ написа:а мойте дето климатика им е на общата ни стена отстрани и по цяла нощ като бичи климтика и резонира стената какво да ги правя???![]()
![]()
![]()
![]()
НЕ знам, ама ако откриеш, моля те ми кажи. И аз имам тука едни. Мама им... Карат джипове за по 100 бона, а имат на спалнята си климатик ОсаМа(осака) в нормален режим със звук на заседнала редосеялка, а като заработи по - интензивно прилича на въздушна тревога. Ииииииииууууууууу. Вибрациите отделно. Целия блок се бунтувахме срещу тоя климатик, закачен точно над мойта тераса, бучи, треши че и капе локва пред входа, айде капането го опрайха, завиха му маркуча навътре... Не знам.
Вече си търся здрава метална тръба и някоя вечер ще се подпра на него. Осама ако с пропадане 15 метра оцелее, евала му прайм. Ще кажем, че от вибрациите е паднал, едва ли некой от блока ще ги защити. И без това на общо събрание ги ругахме, ефект нямаше.
- D3BEP
- старши ентусиаст
-
DJJonny написа:Полей го с вода зимата![]()
Ако неможеш да го стигнеш вземи си от ония пушките и го пръскай
Ае верно си е, ама лошото е, че в тоя град зимата температурата като падне до нула градуса, всички скачаме, отиваме на площада, прайм зимен празник, идва дядо коледа, дядо мраз

Майтапа си е майтап. ама тук наистина коренно се различава климатът от тоя в София. Миналата година средната температура зимата беше 12 ли, 13 градуса. Ще оцелее шибаната осама. Тя до минус 20 може да преживее... Само може като се поразмрази, повече да се разбучи.
Пък и все не ми се иска със сила, затва питам колегата. Без да говорим колко бабички наоколо са си накупили бинокли и само чакат нещо да се случи.
35 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3