ксенон??????
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
- V-max
-
-
- Кара: E30 318hi ---> E30 328ihA
- Детайли за колата: Бърз, здрав и безумно чист , това е моят автомобил :) Съвсем скоро M52B28 inside :DD
viktorbmw написа:Вчера си монтирах ксенонови фарове оригинални разбирасе втора употреба искам да споделя че не се сменя нищо за да работят фаровете.Само нямат пръскалки и автоматично рвгулиране на висичината.
коя година ти е колата , това е важното

- viktorbmw
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 535d e60 M Paket
- Мечтае да кара: M3
И на двата вида фарове рефлекторите се задвижват от моторче вътре в фара.На ксенона това моторче се задвижва автоматично от датчици на носачите а при обикновенния фар от вътре ръчно .
viktorbmw написа:И на двата вида фарове рефлекторите се задвижват от моторче вътре в фара.На ксенона това моторче се задвижва автоматично от датчици на носачите а при обикновенния фар от вътре ръчно .
На теб така ли ги направиха? за каква кола става дума и би ли споделил за колко си ги взел фаровете.
- viktorbmw
- кандидат ентусиаст
-
Аз сам си ги правих фаровете ги взех за 180 лева двата със счупени държачи само смених корпусите които са еднакви и сега съм с ксенон.Става вапрос за Е46 лимузина преди фейса.
- viktorbmw
- кандидат ентусиаст
-
- viktorbmw
- кандидат ентусиаст
-
Само стъклото се маха нищо не се чупи и лепи ,вътре всичко е на щипки и рапидки,само една отвор се пробива за кабела на палачката.
става ли този ксенон
Здравейте днес разглеждах тази страница http://www.inesauto.com/cat.php?cid=1314 и ми хвана окото ксенона на пфилипс обаче ми се струва че за толкова пари (520лв) май е менте ако някой има инфо за тези инес ауто ще ми бъде много полезен
- Пепинко
- младши ентусиаст
-
- Кара: '02 Е46 N42B20; '99 E39 M52B20
- Мечтае да кара: ///M
viktorbmw написа:Вчера си монтирах ксенонови фарове оригинални разбирасе втора употреба искам да споделя че не се сменя нищо за да работят фаровете.Само нямат пръскалки и автоматично рвгулиране на висичината.

А някой знае ли как стои въпросът с биксенона... Мога ли да ползвам същите баласти и да сложа биксенонoви прожектори и също така каква е разликата между D2S u D3S

Realize..
Real eyes..
Real lies..
според мен колата му компютъра при него просто не следи колко вата са крушките и за това няма проблеми. При нас няма как да стане толкова лесно.
За теб/Пепинко/ варианта е един кит ксенон с "бързи" стартери за които спомена колегата V-max с евентуална корекция на грешката за компютъра. Няма да е много скъпо, просто го слагаш само на дългите и вече си с биксенон.
За теб/Пепинко/ варианта е един кит ксенон с "бързи" стартери за които спомена колегата V-max с евентуална корекция на грешката за компютъра. Няма да е много скъпо, просто го слагаш само на дългите и вече си с биксенон.