От 3 дни имам BMW 525tds и имам нужда от ПОМОЩ
Модератор: Технически модератори
- zvetiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39М54В30
Ако термометъра не мери правилно,може горивоподаването да не е правилно и да тресе-размяната е за 10сек.
- Wenzy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е34 М51Д25
Майче шо стана с тая кола
Да не казвам голяма дума ама тая вечер не ми направи проблема - като натисна педала да не ускорява.
С няма и милиметър се отпуши,преди искаше малко повече старание,за да се форсира,остана само разхода да засека.
А за термометъра явно е в час,но все ако може картинка с пояснение
ако на някой му се наложи размяна
Благодаря на всички за помощта
[/url]

Да не казвам голяма дума ама тая вечер не ми направи проблема - като натисна педала да не ускорява.
С няма и милиметър се отпуши,преди искаше малко повече старание,за да се форсира,остана само разхода да засека.

Благодаря на всички за помощта

- zvetiko
- старши ентусиаст
-
Wenzy написа:Майче шо стана с тая кола![]()
![]()
ако на някой му се наложи размяна
Благодаря на всички за помощта[/url]
Така е-бутваш малко плочката в правилната посока и колата се чипосва.

- Wenzy
- старши ентусиаст
-
Реже,кастри,стриже ....... доволна е работата.Сега остана само два кита ксенон да и сложа и Who is the man? 

- zvetiko
- старши ентусиаст
-
Wenzy написа:Реже,кастри,стриже ....... доволна е работата.Сега остана само два кита ксенон да и сложа и Who is the man?
Намали ъгъла на впръскване,отпуши ARG клапана ,ако е запушен и направи онази врътка с маркучите на турбото от темата за двигателя и си 30-40 коня отгоре.Ако не въртиш гуми ще почнеш и няма да искаш друга кола.

- Wenzy
- старши ентусиаст
-
zvetiko написа:Wenzy написа:Реже,кастри,стриже ....... доволна е работата.Сега остана само два кита ксенон да и сложа и Who is the man?
Намали ъгъла на впръскване,отпуши ARG клапана ,ако е запушен и направи онази врътка с маркучите на турбото от темата за двигателя и си 30-40 коня отгоре.Ако не въртиш гуми ще почнеш и няма да искаш друга кола.
Страх ме е,че ще стане прекалено голямо налягането и ще скъсам нещо.
АГР защо да го отпушвам да няма някаква игра с Блоу офф - а ?

Пък и от твойте постове чотох че и ти не си издържал много с крустосаните маркучи

- zvetiko
- старши ентусиаст
-
Wenzy написа:zvetiko написа:Wenzy написа:Реже,кастри,стриже ....... доволна е работата.Сега остана само два кита ксенон да и сложа и Who is the man?
Страх ме е,че ще стане прекалено голямо налягането и ще скъсам нещо.
АГР защо да го отпушвам да няма някаква игра с Блоу офф - а ?![]()
Пък и от твойте постове чотох че и ти не си издържал много с крустосаните маркучии теб те е дострашало маи
Нищо не вдигаш-байпасният клапан си подържа максималното налягане.С врътките малко е по-различен начина на качване на налягането-става по-бързо.Аз бях изключил байпасният клапан и бях отишъл на над 2.6 бара-но не те съветвам да правиш това.

- Wenzy
- старши ентусиаст
-
На над 2.6 "охлюва" ти щом не си е "нацепил черупката" значи си късметлия
Някаква промяна от 2.0 до 2.6 бара?
Значи няма никакъв проблем ако пусна маркучите
Отивам да и се радвам по-късно повече.
- zvetiko
- старши ентусиаст
-
Wenzy написа:На над 2.6 "охлюва" ти щом не си е "нацепил черупката" значи си късметлия
С размяна на маркучите никакъв проблем-само радост.

При 2.6 промяната беше в мен- не ми се искаше да върна старото налягане.

- Wenzy
- старши ентусиаст
-
Можеби утре или другата седмица - за тоя уикенд стига олкова
Обаче колкото и малко нафта да съм му дал се усеща - сега работи малко по-твърдо и шумно.Не ми е проблем,но държа да отбележа.
Колко пари ти искаше кобрата за онова амортисьорче? като изфорсирам и като пусна газта-като подне на ниски и леко претраква..
Тва да е кусура
Обаче колкото и малко нафта да съм му дал се усеща - сега работи малко по-твърдо и шумно.Не ми е проблем,но държа да отбележа.
Колко пари ти искаше кобрата за онова амортисьорче? като изфорсирам и като пусна газта-като подне на ниски и леко претраква..
Тва да е кусура

- klintan66
- старши ентусиаст
-
- Кара: E34TDS , CL 500, Е65
и
от мен -браво че си се справил плочката.
Хора, които много говорят, и не ви става ясно от първото изречение какво искат да кажат, обикновено искат пари, искат да ви излъжат или поне да ви заблудят !
- zvetiko
- старши ентусиаст
-
Wenzy написа:Можеби утре или другата седмица - за тоя уикенд стига олкова
Тва да е кусура
35 лв. но го дават и за 30.Вземи една спринцовка и вкарай масло от всички страни от горната страна на гумения тманшон.

А на теб за колко ти даде помпата.

- Wenzy
- старши ентусиаст
-
Отначало писа 760 и аз му писах да не е от завода чисто нова и на лседващото ЛС ми писа че с ее объркал - 410.
Аз въобще не съм го поглеждал ама като форсирам и като пусна педала не се успокоява веднага ами се чува "Дръъъъъъън" и вибрира и спира и предполагам,че е от там.Щом е с маншон нетрябва ли да има грес вътре?
Иначе викаш с масалче си заспива?Аз трябва да сваля тия амортисьорчета на капака че един път духна силен насрещен вятър и направо целунах двигателя
не е смешно аз го обичам
За инфо да ви кажа че тия на капака са газови ама мисля да направя преработка с мокса
Аз въобще не съм го поглеждал ама като форсирам и като пусна педала не се успокоява веднага ами се чува "Дръъъъъъън" и вибрира и спира и предполагам,че е от там.Щом е с маншон нетрябва ли да има грес вътре?
Иначе викаш с масалче си заспива?Аз трябва да сваля тия амортисьорчета на капака че един път духна силен насрещен вятър и направо целунах двигателя

За инфо да ви кажа че тия на капака са газови ама мисля да направя преработка с мокса

- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
- Wenzy
- старши ентусиаст
-
///peter написа:замириса ли на нафта като го цунка![]()
Ей,фарочистач

Не на нафта замалко да си глътна дебитомера

Стига цапа,че ще черпиш накрая