ксенон??????
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
аз ще сменям фаровете с оригинални - освен фаровете разбрах, че трябва:
- копчето/лайт модула/ за сега не мисля да го сменям - във V-max ми е надеждата за това
- регулиране с някакви датчици и рамена по носачите долу ... не съм запознат толкова подробно
- система за миене - също мисля да я прескоча - някаква втора помпичка в резервоара за течността за чистачките + други бленди под фаровете с пръскалки. Не знам кой и как ги управлява, но пръскали през определено време към фаровете т.е. мият ги
- копчето/лайт модула/ за сега не мисля да го сменям - във V-max ми е надеждата за това

- регулиране с някакви датчици и рамена по носачите долу ... не съм запознат толкова подробно
- система за миене - също мисля да я прескоча - някаква втора помпичка в резервоара за течността за чистачките + други бленди под фаровете с пръскалки. Не знам кой и как ги управлява, но пръскали през определено време към фаровете т.е. мият ги
- Пепинко
- младши ентусиаст
-
- Кара: '02 Е46 N42B20; '99 E39 M52B20
- Мечтае да кара: ///M
© написа:- система за миене - също мисля да я прескоча - някаква втора помпичка в резервоара за течността за чистачките + други бленди под фаровете с пръскалки. Не знам кой и как ги управлява, но пръскали през определено време към фаровете т.е. мият ги
Това ми се вижда малко несериозна работа. Пробвай да пръскаш само по мръсен фар с течността за чистачки и ще се убедиш, че няма абсолютно никакъв ефект. Колкото до изказването от Камор...

Realize..
Real eyes..
Real lies..
доста добре, разговора почна да става смислен
Аз мисля, че щом оригиналният заводски ксенон е с пръскалки .. германците си знаят работата по принцип. И не биха оскъпявали без причина автомобилите с ксенон. От както ходих 2 пъти в камор разбрах, че нищо не става от техните приемчици. Да ме извиняват, но имат много да учат. И според мен не разпръскването на светлината е проблем при мръсен фар. А вероятно става дума за следното нещо - ксеноновата светлина е силна, но по-нежна и повече се влияе от мръсотията по фара. И намалява в по-голям %. И после - пръскалките като пръскат по фара с някво налягане - водата би трябвало да разтвори мръсотията. Поне от части. А ако караш в дъжд зад камион и ти хвърли мръсни капки по фаровете - ето тогава биха помогнали пръскалките.
© , и на мен ми казаха, в сервиза на Вари пробвах - че трябва да се смени модулчето с копчето в твойта ситуация. Яко ще е ако има начин ръчно да се регулира от същото панелче и резистори за грешката. Но едва ли някой знае как да го направи. Дръж ни в течение с монтажа на новите ти фарове. И аз мисля над такъв вариант.

© , и на мен ми казаха, в сервиза на Вари пробвах - че трябва да се смени модулчето с копчето в твойта ситуация. Яко ще е ако има начин ръчно да се регулира от същото панелче и резистори за грешката. Но едва ли някой знае как да го направи. Дръж ни в течение с монтажа на новите ти фарове. И аз мисля над такъв вариант.
- Гецата
- некъв ентусиаст
-
- Кара: ///М3
- Мечтае да кара: ///М3
© написа:Не знам кой и как ги управлява, но пръскали през определено време към фаровете т.е. мият ги
ти си ги управляваш

пръскалките се пускат когато са включени фаровете и пръскаш течност на предното стъкло

"90 Е30 316i "95 Е36 318i "00 Е46 320i "88 E30 320i "92 E36 318is''95 Е36///М3 ''92 E30 325i LA ''91 E30 316i ''05 E90 320d ''02 E46 330d ''03 E53 3.0d
- V-max
-
-
- Кара: E30 318hi ---> E30 328ihA
- Детайли за колата: Бърз, здрав и безумно чист , това е моят автомобил :) Съвсем скоро M52B28 inside :DD
kasabov написа:Vmax, ще споделиш къде си виждал да препрограмират това модулче. Мерсаж
във всеки БМВ сервиз става, те имат Сименс ГТ1 с който става това препрограмиране . С него се добавя и екстрата за халогени - само се сменят копчетата - от едно стават 2. Въобще не трябва да се сменя модула

колкото до пръскалките на фаровете - те се активират като цъкнеш 2 пъти с лоста на чистачките да пръскат

- V-max
-
-
- Детайли за колата: Бърз, здрав и безумно чист , това е моят автомобил :) Съвсем скоро M52B28 inside :DD
© написа:а може ли да се добави само копче за халогени все пак?
от бързане не си прочел добре

- V-max
-
-
© написа:това е нова информация![]()
![]()
значи трябва да имам кабели за халогени някъде??
ахам , 99% сигурно - добавяш копчето , цък софтуерно и готово

- viktorbmw
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 535d e60 M Paket
- Мечтае да кара: M3
Вчера си монтирах ксенонови фарове оригинални разбирасе втора употреба искам да споделя че не се сменя нищо за да работят фаровете.Само нямат пръскалки и автоматично рвгулиране на висичината.
- Pitbull_Germany
- ентусиаст
-
- Кара: само черни класики!!!
viktorbmw написа:Вчера си монтирах ксенонови фарове оригинални разбирасе втора употреба искам да споделя че не се сменя нищо за да работят фаровете.Само нямат пръскалки и автоматично рвгулиране на висичината.
А при това положение можеш ли да ги регулираш???
И още нещо - принципно има ли вариант да си сложиш пръскалки за фаровете???
--------------------------------------------------------
Fuck the Cola, fuck the pizza...all you need is 6 v redica!!!
Хубава кола, която не върви, е като хубава жена, която не прави секс!!!
http://www.metacafe.com/watch/181257/bmw_from_hell_2/
Fuck the Cola, fuck the pizza...all you need is 6 v redica!!!
Хубава кола, която не върви, е като хубава жена, която не прави секс!!!
http://www.metacafe.com/watch/181257/bmw_from_hell_2/
- viktorbmw
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 535d e60 M Paket
- Мечтае да кара: M3