Пуши, за да оплешивееш

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Пуши, за да оплешивееш

Мнение от MARFI » 02 Дек 2007, 10:34

Пушенето водело до оплешивяване :help: :shock:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от D3BEP » 02 Дек 2007, 10:44

Сексът също.
Връзката е проста.
Оплешивяването е свързано с производен на тестостерона хормон. Повишеното му ниво води до оплешивяване.
Редовният секс може да увеличи собственото производство на тестостерон.
Карайте без жени, за да имате дълги коси!

ПП. Противник на тютюнопушенето съм!
ППП. И на глупостите също.

Му му мух мули, майкоууу!
Аватар

Мнение от absix » 02 Дек 2007, 10:45

D3BEP написа:Сексът също.
Връзката е проста.
Оплешивяването е свързано с производен на тестостерона хормон. Повишеното му ниво води до оплешивяване.
Редовният секс може да увеличи собственото производство на тестостерон.
Карайте без жени, за да имате дълги коси!

ПП. Противник на тютюнопушенето съм!
ППП. И на глупостите също.

:mhihi: :mhihi: :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от MARFI » 02 Дек 2007, 10:50

E някак си бих предпочел да оплешивея от секс не от пушене :)

Плюс това, мисля, че натрупването на никотин у пасивните пушачи, може да навреди и на тях, докато не мисля, че от пасивен секс (мале са ще тръгнат едни коментари) може да ти окапе косата.

А и относно ПП (post scriptum-a).

При съставянето на електронен текст, без неговото подписване, както в древността, употребата на добавки, под подписа или края на писмото, се измества от функцията на бутона едит :)

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от D3BEP » 02 Дек 2007, 10:58

MARFI написа:не мисля, че от пасивен секс (мале са ще тръгнат едни коментари) може да ти окапе косата.

А и относно ПП (post scriptum-a).

При съставянето на електронен текст, без неговото подписване, както в древността, употребата на добавки, под подписа или края на писмото, се измества от функцията на бутона едит :)

Ае аз не съм едитвал, а съвсем умишлено разграничих част от отговора си. Но благодаря за вметката по електронния етикет.

Искам да попитам обаче: какво е то пасивен секс???
Тва да не е като... любовта да ти идва отръки?
Изненадваш ме с понятия. :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Моята теза е че идеята за оплешивяването е глупава и необоснована.
Оттам вече не знам дали тезата за оплешивяването от пасивно тютюнопушене може да е вярна :lol:
Жените пушачи нема ли да оплешивеят накрая... Писна ми да оплешивяват само мъжете...

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от MARFI » 02 Дек 2007, 11:08

Аз си написах, че пасивния секс от горното ми съобщение, ще предизвика рояк коментари, но...

Да и аз като я превеждах тая статия от етнос се чудех, аджеба тия жени няма ли и те оплешивеят от цигарите.

Шегата настрана, но съм виждал жени дето им олисяват косите, даже доста млади, само че някои от тях не са били пушачки, което си е референция към хормонален дисбаланс.

Факт, е че от пушенето ти пожълтяват ръцете, зъбите и миришеш доста зле, та съм склонен да приема че има да кажем 5% влияние върху това дали ще оплешивееш по-рано примерно.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от tsb_bg » 02 Дек 2007, 12:39

Като спрем секса, цигарите и алкохола може би ще живеем по-дълго, но със сигурност безсмислено :mhihi:

Това е като да живееш в беднотия, за да умреш богат

Аватар
Кара: със спомени

Мнение от sonny » 02 Дек 2007, 12:45

Мърфи, баце, с кво друсаш, че ми е много интересно, ти си на моменти, нема, нема, па като изтрещиш, гърмиш кат топ на британски кораб от средновековието

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от MARFI » 02 Дек 2007, 12:45

То и сега като пушим и пием и ебем живота ни е пълен единствено с мимолетни удоволствия, които като цяло не придават огромен смисъл на съществуванието ни.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от MARFI » 02 Дек 2007, 12:46

sonny написа:Мърфи, баце, с кво друсаш, че ми е много интересно, ти си на моменти, нема, нема, па като изтрещиш, гърмиш кат топ на британски кораб от средновековието

:mhihi: :mhihi:

ентусиаст
Аватар

Мнение от grnka » 02 Дек 2007, 13:58

има и един още по-важен фактор който се казва ген...ако някой от вашите е плешив,честито! аз имах един съученик с много дълга коса чак до кръста (металяга) и като стигна 18-19 малееее...все едно бомба паднала на главата му и се наложи да си бръсне главата...братчето ми има бая дълга и права коса (металяга и той горд съм за него :D не пропусна традицията водена от баткото) и той има една коса до кръста ама никой в нашия род не е плешив даже сме известни с много буйна грива :mhihi: :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от MARFI » 02 Дек 2007, 14:05

Абе и до ген е и не баш, щото аз още имам коса, а дядото и таткото са ски писти.

Начина на живот грижите за косата и храната също оказват влияние, до 18-та си годишнина не ми даваха да имам повече от 1 см. коса уж да се заздравяла.

Имаше една схема по биология нещо с Аб Аб, и как едното е женски другото мъжки ген и как се унаследяват и разпределят при чифтосване, така, че не е нужно всички деца да оплешивяват като бащите си.

Аватар
Кара: със спомени

Мнение от sonny » 02 Дек 2007, 14:13

И дядо ми беше плехар и баща ми е плехар, при нас е генно, като бях малък, баща ми ми бръснеше главата всеки ден, да става косъма здрав, да не се изтощава, имах страхотна коса, допреди 3-4 годи, ама нещо сега оредяла, като на пияница зъбите, май и аз ша ставам плехар деа. А ни пушим, ни пием, ни ебем :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от D3BEP » 02 Дек 2007, 14:18

sonny написа:И дядо ми беше плехар и баща ми е плехар,... май и аз ша ставам плехар деа... А ни пушим, ни пием, ни ебем :mhihi:

Eeeeми, баате... При вас явно е вид защитна реакция, предупреждение от природата.
Природата го прави, за да ви подсеща, че сте живи и да ви предупреди, че ако продължавате да я карате така ше се разпаднете съвсем :)
Последна промяна D3BEP на 02 Дек 2007, 14:19, променена общо 2 пъти

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от MARFI » 02 Дек 2007, 14:18

Aре бе Сонка, имаш здрава коса още.

Явно всички са ни бръснали като малки :)

Следваща

Назад към Извън Темата