Благодарности !!!
Модератор: Общи модератори
34 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
- madpetio
-
Новият ПИКАСО
-
- Кара: The Dark Side of the Force
- Мечтае да кара: S
- Детайли за колата: E30 325i - RIP
E30 320is - RIP,sold
E24 635csi - sold
E36 316i coupe - sold
E46 320d sedan- sold
E36 325i coupe - sold
E36 318tds SW - sold
E36 316i sedan - sold
E39 525d sedan - sold
E46 320d SW - sold
E61 530xd LCI - sold
E30 318is coupe - sold
E46 320dA SW - sold
MB CLK270-sold
Е46 320Ci
E87
E30 320 cabrio
Благодарности !!!
Здравейте,
не знам от къде да започна. Както повечето от вас знаят претърпях нелека катастрофа с мотора си. Това, което минава на човек през главата като мисли и през тялото като болка не е нищо, сравнение с това, което изпитах, когато ми казаха колко хора са дошли да ме видят и колко хора, някои от тях сигурно и не ме познават или ме познават бегло, са дали пари за да се събере една немалка сума.
Когато човек се усеща много малък и много слаб в такъв момент, това, което кара сърцето му да тупти е факта, че има хора като Вас. Хора, които ми помогнаха в най-тежкия ми момент. Не мога да намеря думи за да опиша наистина това, което чувствам, благодарност и радост от това, което сте направили за мен би било твърде слабо казано. Не знам и как наистина да се отблагодаря за човечността, която сте проявили към мен.
В момента се възстановявам с нормални за обстоятелствата темпове, с вашата подкрепа е въпрос на време да си стъпя стабилно на краката в здравословен смисъл.
Огромни Благодарности.
Ваш Madpetio
не знам от къде да започна. Както повечето от вас знаят претърпях нелека катастрофа с мотора си. Това, което минава на човек през главата като мисли и през тялото като болка не е нищо, сравнение с това, което изпитах, когато ми казаха колко хора са дошли да ме видят и колко хора, някои от тях сигурно и не ме познават или ме познават бегло, са дали пари за да се събере една немалка сума.
Когато човек се усеща много малък и много слаб в такъв момент, това, което кара сърцето му да тупти е факта, че има хора като Вас. Хора, които ми помогнаха в най-тежкия ми момент. Не мога да намеря думи за да опиша наистина това, което чувствам, благодарност и радост от това, което сте направили за мен би било твърде слабо казано. Не знам и как наистина да се отблагодаря за човечността, която сте проявили към мен.
В момента се възстановявам с нормални за обстоятелствата темпове, с вашата подкрепа е въпрос на време да си стъпя стабилно на краката в здравословен смисъл.
Огромни Благодарности.
Ваш Madpetio
"В крайна сметка влезнах в този спорт, защото обичам да карам коли, но не само да ги карам, а да ги карам възможно най-бързо! Ако трябва да искам да бъда запомнен с нещо, то нека нещото да бъде това!" Колин Макрей
- Richmond
- ентусиаст
-
- Кара: харабийската
- Мечтае да кара: Е36 М3 Cabrio, E93 M3
- Детайли за колата: Пълно шукаритети!
- Alexbmw
- Кукуригуууу
-
- Кара: Луда Баба Яга
- Мечтае да кара: Още по-луда Баба Яга
- rosen.kolarov
- Старши ентусиаст
-
Пеца много се радвам да видя че си намерил сили да седнеш пред
компютъра и да драснеш няколко реда, това за мен означава че
всичко върви както трябва с твоето възстановяване.
Искренно се надявам да успееш максимално бързо да се възстановиш
и да почнеш да излизаш и да имаш сили да ни посетиш.
Пожелавам ти бързо възстановяване и ако имаш нужда от нещо знаеш
че сме на линия
компютъра и да драснеш няколко реда, това за мен означава че
всичко върви както трябва с твоето възстановяване.
Искренно се надявам да успееш максимално бързо да се възстановиш
и да почнеш да излизаш и да имаш сили да ни посетиш.
Пожелавам ти бързо възстановяване и ако имаш нужда от нещо знаеш
че сме на линия

Поредната тема, която докато чета и настръхвам целия. Това ме радва, дано има повече такива теми, всмисъл, не, че някой е пострадал, а такива които да са на 100% искренни, такъв беше целия форум преди 3 години, но се разрастна много и вече е по-трудно да се запази такъв, но въпреки всичко сме като едно голямо семейство, а това ем кара да бъда благодарен на всичко и всички. Кара ме да забравя всички дразги и да загърбя всички пререкания с хора от тук. 

- alpina-ma6inata
-
'2002' fanatic
-
- Кара: '08 Swift Sport, '73 BMW 2002tii
Пеца, чудесно е, че четем това. Пожелавам ти бързо възстановяване и скоро пак да си на линия!

'73 2002 tii Golf #2719550
2x Alpine white E30's
-------------------------------------
The BMW 2002 tii VIN 2719550 was manufactured on July 3rd, 1973 and delivered the same day to the BMW dealer Zeiss & Schwärzel in Mannheim. The original colour was Golf, paint code 070.
The BMW 320i touring VIN EA91537 was manufactured on September 14th, 1990 and delivered on September 19th, 1990 to the BMW dealer Autohaus Bärwald in Lampertheim (Germany). The original colour was Alpinweiß 2 (Alpine White), paint code 218.

2x Alpine white E30's
The BMW 2002 tii VIN 2719550 was manufactured on July 3rd, 1973 and delivered the same day to the BMW dealer Zeiss & Schwärzel in Mannheim. The original colour was Golf, paint code 070.
The BMW 320i touring VIN EA91537 was manufactured on September 14th, 1990 and delivered on September 19th, 1990 to the BMW dealer Autohaus Bärwald in Lampertheim (Germany). The original colour was Alpinweiß 2 (Alpine White), paint code 218.
- SuPeR_FLY
- Low Is A Lifestyle
-
- Кара: ниско на земята
Макар, че не се познаваме се радвам, че е минало успешно всичко и без усложнения
За пореден път доказахме, че сме единни и спасихме един човешки живот
Пожелавам ти успешно възстановяване и скоро да се появиш в редиците 

- Le Transporteur
- старши ентусиаст
-
"Съединението прави силата" , това важи за този по-добър форум.
Жив и здрав Петьо, напролет в пълна форма и в редиците.

Жив и здрав Петьо, напролет в пълна форма и в редиците.

"Башак": ...еее БМВ караш, а ти е скъпо!
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
Пеца , много се радвам,че си читав.....бъди жив и здрав 

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
- bavareca_86
- Ох, на баба!
-
- Кара: селскостопанска машина
- Мечтае да кара: 4етириосен самосвал
..
пожелавам ти бързо възстаовяване 

- БОРКО-ЧИПА
- ентусиаст
-
- Кара: E65 745I;Е53 Х5;TVR;SKYLINE;E60 М5
- Детайли за колата: 745-Самолет:Х5-Болид:TVR-Истребител:SKYLINE-Шейна:М5-БЕЗ ДУМИ
- Митко Ганчев
- старши ентусиаст
-
Здрасти, Пеца!
Мисля, че по-добро отблагодаряване от това, че се оправяш и си на крака, няма и не може да има! Бързо възстановяване!
Мисля, че по-добро отблагодаряване от това, че се оправяш и си на крака, няма и не може да има! Бързо възстановяване!

34 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3