Правен въпрос - проблемация със съседи

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от D3BEP » 30 Ное 2007, 23:46

И един съвет от мен: Не влизай във физическа разправа със съседи. Не се знае де ше му излезе края. Не слушай мъжагепките мнения във форума, да се говорят простотии е лесно, но с тея хора и роднините им може да се наложи да живееш цял живот!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от DJJonny » 01 Дек 2007, 0:18

D3BEP написа:И един съвет от мен: Не влизай във физическа разправа със съседи. Не се знае де ше му излезе края. Не слушай мъжагепките мнения във форума, да се говорят простотии е лесно, но с тея хора и роднините им може да се наложи да живееш цял живот!

10х за съвета с поканата. Точно това гледам да избегна защото ще стане беля после ще лежа заради някви малумници...
Ако неможеш да караш, НЕДЕЙ! Уважавай живота на другите ако не ти пука за твоя.
АЗ КАРАМ СПОРЕД ПРАВИЛНИКА ЗА ДВИЖЕНИЕ. А ВИЕ?

младши ентусиаст
Аватар
Кара: на фотосинтеза

Мнение от ineedmoney » 01 Дек 2007, 0:44

Аз имам голям проблем със съдедите си! Апартамента ми граничи с 3 апартамента- един отгоре (сама пенсионерка на около 70г. луда за връзване) отдолу-сама пенсионерка над 75-доста оглушала от годините) и до мен 2-ма пенскионери на около 60-65г. те са щод годе свестни)

тая отгоре дето е ме наводява 2 пъти като 2-тия път (беше уикенд и ме нямаше ) водата е капела точно върху монитора ми и той естествено изгоря! когато се опитах да говоря с нея да и обясня че трябва да ми пати ремонта тя ми тръшна вратата пред носа като ми тегли майна....няма да ви казвам че бях на косъм да разбия вратата и да я пратя в гроба по-рано :evil: тая отдолу понеже не чува ..вечер като си пусне късните новини по БТВ (а аз вече съм си легнал щот на др ден имам лекции) чувам Ани Салич директно в моята стая все едно ми е легнала в леглото!!! и немога да спя :evil: и съм като парцал сутрин :evil: тея дето са до мен единственото което ме дразни и ми пречат е в събота сутрин като станат в 8 часа' и започнат да чистят а се сещате че събота и неделя са единствените дни в които мога да спя повече от 6-7 ча'са..... :evil: :evil:
чесно ви казвам в чудо съм се видял....и незнам кво да правя!!!!!!! :evil:
Стрелката на оборотомета сочи към цифри ,но всъщност изразява Ващето съкровенно ЖЕЛАНИЕ!
Изображение
╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮
And the greatest rapper that dared to touch the mic, tattooed on his belly the words of "thug life".

Аватар
Кара: E90 330xd
Детайли за колата: Черен фолиран седан.

Мнение от body » 01 Дек 2007, 0:50

Тежка е Твоята

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от DJJonny » 01 Дек 2007, 0:53

ineedmoney написа:чесно ви казвам в чудо съм се видял....и незнам кво да правя!!!!!!! :evil:

Аз почвам засега със Нотариална покана, още няколко жалби в районното и в прокуратурата със вписани свидетели и писменни показания на свидетелите и ако непомогне мисля да заведа гражданско дело за психически тормоз.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ше e34 520
Мечтае да кара: E34 535

Мнение от TheBlame » 01 Дек 2007, 0:56

един път така и един мой съседи в 12 часа бяха решили да ми слушат някакъв джаз .... и баща ми излезна и им спря тока за цяла нощ след като преди това ги предопреди и от тогава седят тихи като овчици не смеят да кажат нищо камоли да шумнат щото нямат да имат ток повече от ден :twisted:
За да станеш хищник трябва опонента ти да е хищник !
Когато има колебание,няма решение !
Няма лека война!
Целта винаги е да унищожиш врагът!
НИКОГА НЕ ЗАБРАВЯЙ

Алчността убива всички !

Аватар
Кара: E90 330xd
Детайли за колата: Черен фолиран седан.

Мнение от body » 01 Дек 2007, 1:05

TheBlame написа:един път така и един мой съседи в 12 часа бяха решили да ми слушат някакъв джаз .... и баща ми излезна и им спря тока за цяла нощ след като преди това ги предопреди и от тогава седят тихи като овчици не смеят да кажат нищо камоли да шумнат щото нямат да имат ток повече от ден :twisted:
Ако баща ти ми спре на мен тока влизам с взлом в бърлогата ви :twisted:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е61 530d '05 и Е46 330d '04
Мечтае да кара: 5GT 535 xd

Мнение от SaSo » 01 Дек 2007, 1:19

На мене пък съседа отдолу ми беше е..ати тъпака... Аз живеех в един апартамент чийто собственичка държеше паркинга долу зад блока...Тоест дали са земята на обезщетение и си е продала само правото на строеж.. Блока имаше приземни гаражи и беше чисто нов като се нанесахме... Нямаше почти никой... Та свикнал съм си аз паркирам си такъв... Къде си искам като ми е дадено разрешението от собственичката...Тя също имаше гараж ама мойта кола не влизаше че има голям наклон пред гаража и опира на праговете...Та след известно време блока взе да се пълни с хора и те си паркират колите на паркинга естествено... Само тоя идиот си паркира неговата навсякъде другаде но не пред неговия гараж и не в неговия гараж.. И аз един път му казах :"Човек нали имаш гараж,айде да те помоля за общо благо да не паркираш извън него просто е малък паркинга виждаш не ни се сабират колите... "Оня веднага такъв заядлив ми вика аве ше си паркирам къде си искам... Една вечер се прибирам късно нещо се заиграх с котката и то котето си подскача наляво надясно и тропа по ламината с лапички... И тоя ми доклясва унас ми звъни на вратата в 1ч вечерта да ми прави забележка...Как го е чул това коте не ми е ясно... Викам му съвсем културно. Извинявай спокой няма до чуваш повече.. След известно време хазайката ми звъни и вика:"Абе тоя под вас е ненормален...Намерил и телефона и звъни на нея да и кажел да ми кажела тя че да не сме се къпели късно... Шумоляли му тръбите неможел да спи..." Един хубав ден слизам да ходя към офиса и гледам колата с надран преден капак... Яко със злоба с ключ...А сега се сетете кой е при условие че с другите хора от блока сме приятели... Какво да го правя тоя... Идваше ми да го хвърля от терасата му...Ама добре че дойде време да се махам от там... Но няма да му се размине де..
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: KiA, Volvo, Ford
Мечтае да кара: Болид от F1
Детайли за колата: Picanto 2008, V70 2001, Puma 2021

Мнение от logout » 01 Дек 2007, 1:45

Трябва ти един мноооого мощен субуфър (примерно 2+ киловата :mhihi: ) После пускаш някъв откъс от филм със земетресение (изрязваш семпъла и го мултиплицираш, за да гарантираш достатъчна продължителност :mhihi: ). Насочваш това чудовище към където е проблема - всъщност става и без насочване... Тва, разбира се, в 2-3 през нощта. Волуме на мах и гледай циркове :mhihi: Няма да разберат откъде им идва... Ма малко скъпичко щи дойде, барабар с усилвателя. Пък и има известен риск да си сринеш джамците.
It's not who You are, it's who You know...

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от eraziel » 01 Дек 2007, 1:58

body написа:
TheBlame написа:един път така и един мой съседи в 12 часа бяха решили да ми слушат някакъв джаз .... и баща ми излезна и им спря тока за цяла нощ след като преди това ги предопреди и от тогава седят тихи като овчици не смеят да кажат нищо камоли да шумнат щото нямат да имат ток повече от ден :twisted:

С всичките 161см, нали :mhihi:
In Ban We Trust!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от DJJonny » 01 Дек 2007, 15:55

logout написа:Пък и има известен риск да си сринеш джамците.

Незнам за стъклата но има генератори на нискочестотен звук. Пускаш им го към 12 и ходиш на бар... на следващия ден така ще ги цепи глава че най малко ще искат сами да вдигат шум. Но трябва да се уцели точната честота иначе няма да има ефект. Засъжеление ще страдат всички съседи около вас а не само те. Иначе бях чел някъде за някой честоти каво правят. Не ги чуваш но ти разказват фамилията :lol: :kuku: :ranting: :puke: :lalala:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от D3BEP » 01 Дек 2007, 18:11

ineedmoney написа:Аз имам голям проблем със съдедите си! Апартамента ми граничи с 3 апартамента- един отгоре (сама пенсионерка на около 70г. луда за връзване) отдолу-сама пенсионерка над 75-доста оглушала от годините) и до мен 2-ма пенскионери на около 60-65г. те са щод годе свестни)

тая отгоре дето е ме наводява 2 пъти като 2-тия път (беше уикенд и ме нямаше ) водата е капела точно върху монитора ми и той естествено изгоря! когато се опитах да говоря с нея да и обясня че трябва да ми пати ремонта тя ми тръшна вратата пред носа като ми тегли майна....няма да ви казвам че бях на косъм да разбия вратата и да я пратя в гроба по-рано :evil: тая отдолу понеже не чува ..вечер като си пусне късните новини по БТВ (а аз вече съм си легнал щот на др ден имам лекции) чувам Ани Салич директно в моята стая все едно ми е легнала в леглото!!! и немога да спя :evil: и съм като парцал сутрин :evil: тея дето са до мен единственото което ме дразни и ми пречат е в събота сутрин като станат в 8 часа' и започнат да чистят а се сещате че събота и неделя са единствените дни в които мога да спя повече от 6-7 ча'са..... :evil: :evil:
чесно ви казвам в чудо съм се видял....и незнам кво да правя!!!!!!! :evil:

Еми... Най лесния ти вариант е изолация.
Има как да комбинираш хидро и звуко...
Не е казано, че ще преодолее течовете. Ама ако почнеш да ги съдиш... И какво? Пенсии, нямат декларирани доходи.
Без да говорим, че бих се учудил да има човек, който да спечелва дела срещу всичките си съседи подред за тормоз... С всек следващ шансът ти намалява с много.

И, в кръга на забавата - подари на бабата с глухотата едни слушалки.

ентусиаст
Аватар
Кара: го ... X-treme!
Мечтае да кара: МиГ-29 & F15 Eagle
Детайли за колата: ...

Мнение от KIARA_G » 01 Дек 2007, 20:59

body написа:Ако баща ти ми спре на мен тока влизам с взлом в бърлогата ви :twisted:

Чл. 33. (1) Жилището е неприкосновено. Без съгласието на обитателя му никой не може да влиза или да остава в него освен в случаите, изрично посочени в закона.
Конституция на Република България
Звънни преди да влезеш :yes:
Пълно е с пациенти :!:
Изображение♥™
:idea:Ако една жена знае цената си - значи често й се е случвало да я казва на някого!!!

ентусиаст
Аватар
Кара: Е 30

Мнение от t_andonov » 02 Дек 2007, 10:32

eraziel написа:
body написа:

С всичките 161см, нали :mhihi:

:mhihi: :mhihi: :mhihi:

Аватар
Кара: със спомени

Мнение от sonny » 02 Дек 2007, 15:18

И аз имам голям проблем с мойте, постоянно мрънкат, че няма къде да паркират от мен и, че вдигам шум, ама на мен ми дреме на дедовия като не им харесва да си сменят местожителството, най-добре да ес ърнат отново на село :mhihi: :mhihi: :mhihi:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата