Прав ли сам или Не? ? ?
Модератор: Общи модератори
28 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Sharo
- старши ентусиаст
-
- Кара: или поне се учи ежедневно
- Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М
новата М-ка значи си е doubleM километраж до 330 и 420 коня ...
ММ

ММ

ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
има
питах собственика и ми каза че бмв то е м дизел обаче порачка скоро ще кача и снимки да се уверите и мерси за яките коментари :Д все пак мога да правя разлика м/у м сток все пак прочетох до сега половината форум а и бях на 13 преди 5 6 години :Д
- Facheff
- младши ентусиаст
-
- Кара: 740xd lci M-Packet
- Митко Ганчев
- старши ентусиаст
-
- Sharo
- старши ентусиаст
-
- Кара: или поне се учи ежедневно
- Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М
Re: има
go4et0o написа:питах собственика и ми каза че бмв то е м дизел обаче порачка скоро ще кача и снимки да се уверите и мерси за яките коментари :Д все пак мога да правя разлика м/у м сток все пак прочетох до сега половината форум а и бях на 13 преди 5 6 години :Д
аве виж са М-пакета не прави колата М ... а 320д М пакет или спорт пакет и т.н.
но М дизел няма ...
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
а 320 иес, ко е
ма зависи от поколенито 

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
- Dimitroff
- Фен на тройките
-
- Кара: Колите да палят и работят!
- Мечтае да кара: ;)
- Детайли за колата: Лачени, в добро здраве и сериозен ремап ;)
- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
човече ше се научиш да ги познаваш споко .. то доста са Мки с пакети макети стелки и бело червени конци ама като ги барне некои гоф и ги разпори по светофарите 

- Azidaha
- младши ентусиаст
-
- Кара: зеленият крокодил Лакоста
Няма лошо, че питаш.
Няма лошо, че си малък.
Не е срамно, че не знаеш.
НО е срамно, че си неграмотен.
Ще се опитам да ти отговоря така, че да ти е най-лесно, да ги познаваш по пътищата. Ще ти дам пример, за често срещаните, по нашите родни земи М-ки (Както ти ги зовеш)
Е30 - Раздувките по калници, врати, вежди са като тези, които ти се появяват на колата, когато си сложиш "Body Kit" на "Underground". Иначе казано - Имаш място на калника, да си оставиш бутилката с бира, до като лепиш поредната лепенка "///M POWER". Давам това за пример, тъй като рядко се срещат, чак пък такива копия или пакети да ги наречем. Ако не се лъжа, Мпак-а на Е30ката дори не го предлага за другите модели, но тук може и да греша.
E36 - Хм, може би най-трудно познаващата се М-ка. За това тук ще се въздържа, тъй като не ми се ще от има-няма 10тият пост да влизам в бисерите. Имам си лични наблюдения, по метода на изключването, но все пак не мога да ти гарантирам.
Е46 - Елементарно - Купе+Нечовешки раздувки на калниците, като предният калник направо се слива с капака. Трябва да си последният карък, че да не ги разлечиш. Не е невъзможно на М-ково шаси, да сложат чужд двигател, но шанса е...
Е90 (Тази не е от най-често срещаните, то не че и другите са, но е най-малък шанса да я мернеш.) - Аз съм реалист човек. Обичам да гледам това което ми е по джоба, или което някога би било. Такава ми е пределно ясно, че в близките 10 години няма да карам, но все пак - Отново купе. Друго по-конкретно не мога да дам, като отлечителен белег.
Жив и здрав!
...и дай Боже, от всичките "ЕМ-ки" да имаш в гаража, минимум по една!
Няма лошо, че си малък.
Не е срамно, че не знаеш.
НО е срамно, че си неграмотен.
Ще се опитам да ти отговоря така, че да ти е най-лесно, да ги познаваш по пътищата. Ще ти дам пример, за често срещаните, по нашите родни земи М-ки (Както ти ги зовеш)
Е30 - Раздувките по калници, врати, вежди са като тези, които ти се появяват на колата, когато си сложиш "Body Kit" на "Underground". Иначе казано - Имаш място на калника, да си оставиш бутилката с бира, до като лепиш поредната лепенка "///M POWER". Давам това за пример, тъй като рядко се срещат, чак пък такива копия или пакети да ги наречем. Ако не се лъжа, Мпак-а на Е30ката дори не го предлага за другите модели, но тук може и да греша.
E36 - Хм, може би най-трудно познаващата се М-ка. За това тук ще се въздържа, тъй като не ми се ще от има-няма 10тият пост да влизам в бисерите. Имам си лични наблюдения, по метода на изключването, но все пак не мога да ти гарантирам.
Е46 - Елементарно - Купе+Нечовешки раздувки на калниците, като предният калник направо се слива с капака. Трябва да си последният карък, че да не ги разлечиш. Не е невъзможно на М-ково шаси, да сложат чужд двигател, но шанса е...
Е90 (Тази не е от най-често срещаните, то не че и другите са, но е най-малък шанса да я мернеш.) - Аз съм реалист човек. Обичам да гледам това което ми е по джоба, или което някога би било. Такава ми е пределно ясно, че в близките 10 години няма да карам, но все пак - Отново купе. Друго по-конкретно не мога да дам, като отлечителен белег.
Жив и здрав!
...и дай Боже, от всичките "ЕМ-ки" да имаш в гаража, минимум по една!

- bavareca_86
- Ох, на баба!
-
- Кара: селскостопанска машина
- Мечтае да кара: 4етириосен самосвал
....

28 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2