Въпрос относно акт???
Модератор: Общи модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
Въпрос относно акт???
Интересува ме следното нещо. Ако полицай ме спре и ми каже че съм направил еди каде си непозволен завой (а аз не съм минал от там ) има ли право да ми пише акт . полицаитебяха 2-ма а аз бях сам 

“All the power in the world won't make you fast at the Ring.“
- Enslaving_Lecher
- ентусиаст
-
- Кара: E83 LCI, Е60
- Мечтае да кара: BmW F06 M
- Enslaving_Lecher
- ентусиаст
-
Нали не си минал оттам? Трябвало е да ги навреш в кучи г?з00Cool написа:Enslaving_Lecher написа:Обжалваш задължително!!!
обаче обжалваш не обжалваш ми пише акт за непозволения завой така ли ?

- Enslaving_Lecher
- ентусиаст
-
Нали не си минал оттам? Трябвало е да ги навреш в кучи г?з00Cool написа:Enslaving_Lecher написа:Обжалваш задължително!!!
обаче обжалваш не обжалваш ми пише акт за непозволения завой така ли ?

Първо трябва да си го писал като мнение (забележка) при подписването на акта и да си обяснил от къде си минал, ако си го подписал без забележки означава, че си съгласен с всичко написано.
И двамата катаджии са служебни лица и не съм много наясно дали в случая могат да си свидетелстват един на друг (трябва да се консултираш с адвокат)
И двамата катаджии са служебни лица и не съм много наясно дали в случая могат да си свидетелстват един на друг (трябва да се консултираш с адвокат)
- Wenzy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е34 М51Д25
Пишеш във възраженията,че не си минавал от там ........ и че двамата са ти искали по 20лв. и ги гледаш как късат акта
- kriso85
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
- Мечтае да кара: BMW M
Задължително пишеш възражения. Търсиш им имената и си ги записваш на листче
Даже е хубаво в тридневен срок да внесеш още възражения, на базата на това дето си писал в акта. По-добре е допълнителните възражения да ги напише някой юрист
Ако не са ти търсили пари, по-добре не го пиши щото можеш да си навлечеш неприятности
Също така внимаваш кво пише в акта и ако видиш някоя неточност веднага я отразяваш във възраженията. Много е важно в твоя случай да е точно местосъставянето на акта

Ако не са ти търсили пари, по-добре не го пиши щото можеш да си навлечеш неприятности

Също така внимаваш кво пише в акта и ако видиш някоя неточност веднага я отразяваш във възраженията. Много е важно в твоя случай да е точно местосъставянето на акта

"Try not. Do or do not. There is no try" Yoda

10 мнения
• Страница 1 от 1