Легналите полицаи!?!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: М-ка деснячка с газова уредба Mimgas :D

Мнение от PIONEER » 30 Ное 2007, 16:11

Nukem написа:Требвало да ги има аве вие луди ли сте даржава от страхливи ленивци е тва праи 500 години робство!

Ми докато не се научат всички,че се кара по правила трябва да ги има.Иначе вечно ще има пострадали и убити и най-вече дечица,защото малко хора се усещат като минават покрай училища,детски градини и площадки да намалят поне там,защото те са най-застрашени...Аз в града си перкам с 40-50 от време на време 60 макс и всички като ме минават само дето не слизат да ме набият-едни страшни погледи,нервни маневри,ръчкане на скорости :roll: Няма я дисциплината,затуй тия простотии трябват.Ама идеята беше,че не се изграждат правилно тия съоръжения ;)
Изображение
8.32

User
Аватар
Кара: 330XD
Детайли за колата: the silent power

Мнение от b00st » 30 Ное 2007, 16:27

Ужасно смотани са особено, ако си някъде където не познаваш района вечер. На няколко пъти съм скачал на спирачките заради тия свинщини на пътя. А с E36 хич не е весело да минеш през такъв crap с 30-40 :evil:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Митко Ганчев » 30 Ное 2007, 16:30

Въпрос на време е според мен да се наслагат фотоапаратчета на тяхно място. Хем по-безопасно, хем по-ефективно :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: e36 318is M44
Мечтае да кара: камаро.

Мнение от Nukem » 30 Ное 2007, 16:32

За това говорим точно колеги миналата седмица си идвам от село по тоя пат карам не знам колко години вече и копелетата направили един спящ полицаи от асфалт огромен без маркировка просто незабележим по сдрачаване така го шибнах отидоха ножове гредички на М-бронята и кво сичко за моя сметка !!!!! :uups:
Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Bmw x5 4.4
Мечтае да кара: Муха

Мнение от ditko1 » 30 Ное 2007, 17:29

тва си е наследство от комунизма и продължаваме да го правиме деба :( Хубаво е да се сложат железните кръгчета като в ОМВ и тогава всеки да си прави сметка дали ще минава бързо или бавно поне в другите страни е така :)
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от xaoc777 » 30 Ное 2007, 17:39

Най-добре е да извикаме ТАНКОВЕте (фадромите) :twisted:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: м50б20

Мнение от Deadgame » 30 Ное 2007, 19:23

Моя компакт се качва целия на гарбицата с 4терите колела сметни ги кви са :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e39 520i

Мнение от Dozo » 30 Ное 2007, 20:52

Нали за това говориме,бе.ЗА СТАНДАРТ!Дори само за гумени препятствия.Аз имам 2 деца и искам поне около училището дето учат да са поне в относителна безопасност,а не някои исперкал камикадзе,тъпо вчерашно дермо дето тате му е дал повече от акъла дето носи, да потроши някой.И после да му се размине.Половината от вас и представа си нямат за какво говоря/пиша/.Но ако си направите труда да поседите 2 цигари време до някое училище ще схванете идеята.Пък после докарвайте фандромите. Ще ви дам и жокер-51 у-ще,Хиподрума.Има и училище има и болница.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 316 96', Е46 316 03'

Мнение от overclock » 30 Ное 2007, 21:07

Dozo е напълно прав, но трябва да се поставят от гумените гърбици, защото ако не го видиш и прелетиш с висока скорост може да стане и по-голяма беля от счупена кола.Съгласен съм че доста помагат, не може да се сравнява счупена кола с размазана глава!В Германия също ги има, но и където ги няма много рядко някой ще се изреже като тук.Само като тръгна към пешеходната пътека вече всички са спряли.Просто въпрос на възпитание.
Да влагаш чувства не е като да чувстваш влага!

User
Аватар

Мнение от b00st » 30 Ное 2007, 23:40

Dozo написа:Нали за това говориме,бе.ЗА СТАНДАРТ!Дори само за гумени препятствия.Аз имам 2 деца и искам поне около училището дето учат да са поне в относителна безопасност,а не някои исперкал камикадзе,тъпо вчерашно дермо дето тате му е дал повече от акъла дето носи, да потроши някой.И после да му се размине.Половината от вас и представа си нямат за какво говоря/пиша/.Но ако си направите труда да поседите 2 цигари време до някое училище ще схванете идеята.Пък после докарвайте фандромите. Ще ви дам и жокер-51 у-ще,Хиподрума.Има и училище има и болница.

Няма лошо да ги има покрай училища и градини, ма поне да са от гумените. Аз даже тука където ги има покрай бившото ми даскало избягвам въобще да минавам от там, тва се отнася и по принцип за сякви спящи полицаи, които знам, защото в БГ просто са направени да ти почупят колата. А на някои места въобще не очакваш и нито знаци нищо (в Стара Загора много обичат така). Особено караш ли вечер и не го ли знаеш - губиш.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 М51Д25

Мнение от Wenzy » 30 Ное 2007, 23:52

Тея неща трябва да ги има,че иначе някой хора се забравят и го обръщат на Колин Макрии в градски условия.Единственото което искам е да не ги правят като бетонни стени високи или некви дълги,че е34-ката малко ожули корема :(

ИС-пушил ентусиаст
Аватар
Кара: С 601 Трабант И С БМВ 318
Мечтае да кара: Ферари ф 40
Детайли за колата: Малко е счупена , но и предстои реставрация

Мнение от Mishel_Vaian » 01 Дек 2007, 0:38

Асфалтов легнал полицай = охранен полицай с голям корем :mhihi: Гумените полицаи по се понасят ама тука до била понякога си летят с 80-90 през тях . Затова високи асфалтови ама им е крив калъпа ...
Най гъзарски са на входа в Бургас след първото колело . Някакви гадини изсрани по много като шайби отново гумени в 2 редици . Ей тея направо не само скоростта убиват ами и ... :mhihi:
My life is all I have ...
Не е важно какво БМВ караш а доколко си ентусиаст ...

User
Аватар

Мнение от b00st » 01 Дек 2007, 3:12

/offtopic

Колега, снимката на подписа ти изкъртва маси :shock: :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: звездомобил

Мнение от M2PR » 01 Дек 2007, 3:15

Fking написа:на мен изправените полицаи са ми по-голям проблем
ама ме е страх да ги почвам с кирката :>

:mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
що бе, удри уйнооооооооо :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
АПНИ, БАБА, 'АПНИ

Аватар
Кара: акцизни М-паркети от острова
Мечтае да кара: много неща

Мнение от ///MapTo » 01 Дек 2007, 3:28

M2PR написа:...

Ама и твоя подпис кърти...гуцомецана зад волана.... :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
Изображение
PeReZ: Предполагам и километража (скоростомера) не показва моментната скорост, а ъгловата скорост в завой ???

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата