Съвет за покупка на техника..

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 29 Ное 2007, 17:01

тв. от 37" нагоре, че иначе все ще ти се струва, че е малък. марка - Шарп.

пералня - не ги разбирам :uups:
You said: "Time will change!" What if it changes you?

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Slavi_m » 29 Ное 2007, 17:01

VesoPesaW123 написа:За пералня ти препоръчвам АЕГ ;) А за ТВ Сони или Панасоник,но в никакъв слъчей Самсунг :!:

Това и на Димо горното мнение са мн.добри!Знам от вътрешна информация,че точно по хипер маркетите самсунг тв-тата са рециклирани стари :shock: Скоро и ние ще се сблъскаме с такъв проблем,затова разбрах,че Sony Bravia в момета е най-добрият избор!Вече забравих защо превъзхождал Панасоник.. ;) А! И да е ЛСД :!:
За пералня-не знам,никакви впечатления.

ПС, 5 хил лв за ТВ,направо.... :roll: Bravia ще бъде предполагам

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от 6kpeka » 29 Ное 2007, 17:25

Горение е марката за перални и печки!!!!!!!!! Всичко друго е прехвалена марка= боклук! ТВ-то Сони бравиа!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: рожден ден
Мечтае да кара: Apassionata
Детайли за колата: ̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿

Мнение от EBEEMVACIA » 29 Ное 2007, 17:34

ако си с зми.. жена :mhihi: за пералнята я водиш тя да си земе а ти само кимаш и плащаш иначе при първия проблем ще си вадиш точилката от главата :mhihi: :mhihi: а за тв хд не ти тряаа щот тук нема кво да гледаш хд :idea:
̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿BMW Flugelrad II V-2

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 29 Ное 2007, 17:38

Пералня със сушилня е шитня, правят проблеми по- често, а над 600 оборота центруфуга също не ти тряба, освен ако не искаш след 3 пранета кат си сгънеш дрехата да нема 2 ръба, дето да съвпаднат :mhihi: Мой и аз да не съм наред ма кат видим некой с размъкнати дрехи, дето се 1 ги е носил 10 години ми се драйфа :mhihi:
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от GVT » 29 Ное 2007, 19:22

За пералня баце Миеле,само се чудя що не се продават н бг.А колегите за Бравиа-та са прави ,пари-качество №1
Изображение

ентусиаст
Аватар

a

Мнение от pinko_23 » 29 Ное 2007, 19:26

indesit нема грешка от 11 години имаме такава и не е мръднала
Няма начин да няма начин

ентусиаст
Аватар
Кара: E83 LCI, Е60
Мечтае да кара: BmW F06 M

Мнение от Enslaving_Lecher » 29 Ное 2007, 23:51

Така, забелязвам в мненията ви, че ТВ-то определено ще е LCD, а не плазма. Като марки Sony, Philips, Sharp, Panasonic и LG заради модела с хард диск. Pioneer са наистина хубави, но и цената им не лъже. Samsung ги гледах, картината ми хареса, но мисля, че има логика в думите на Slavi_m. Относно
Отиди до някой от големите хипермаркети, погледни кой каква картина вади
- не мисля, че това е правилен критерии, защото всеки телевизор е настроен различно, няма да е обективно мисля. За DЗвер - под екстри имам предвид входове, изходи, долби звук, голям контраст и т.н. Мой приятел си взе преди точно 1г. Sony Bravia, много е готин за 5200лв. Днес същият модел струва 3100лв. :evil:
За пералня различни мнения - колега bum-bum, по думите ти излиза, че и Перла 05 ще ми свърши работа с 800 оборота. :mhihi: Не мисля, че производителите ги правят ей така с големи обороти, без да си дават сметка за намачкването на дрехите. Марките явно ще са Electrolux, AEG, Gorenje и изненадващо за мен Candy. Аз ги мислех за марка от рода на Cogneliano, пък те изобретили авт. пералня :shock: За сушилнята още съм раздвоен? :roll:
На колегата Tod благодаря за приятелският пост :angel:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo

Мнение от VesoPesa » 29 Ное 2007, 23:58

6kpeka написа:Горение е марката за перални и печки!!!!!!!!! Всичко друго е прехвалена марка= боклук! ТВ-то Сони бравиа!

аве като марката била горение я ми кажи що АЕГ-то е 2-3 пъти по скъпо :?:
пералнята в нас колкото и странно да звучи е на над 19 години :!:
марката е АЕГ,сменяни са само езичетата на вратата(щото някой дърпа без да издърпа дръжката :evil: )и единствено дето има един филтър боклуци е почистван.НИЩО друго,а сега ми кажи че тва не е марка :!:

ентусиаст
Аватар
Кара: E83 LCI, Е60
Мечтае да кара: BmW F06 M

Мнение от Enslaving_Lecher » 30 Ное 2007, 0:17

А какво знаете за моторите на пералните, гледам на някои пише инверторен мотор? :roll: Не искам пералня с горно зареждане да кажа също ;)

ентусиаст
Аватар
Кара: Е70
Мечтае да кара: 25 годишна

Мнение от jullydjs » 30 Ное 2007, 2:23

GVT написа:За пералня баце Миеле,само се чудя що не се продават н бг.А колегите за Бравиа-та са прави ,пари-качество №1

За пералнята колегата е прав, аз също сам с такава, имам един приятел които има перален цех и там вси4ко е Миеле, та тои така ме посаветва, а неговите перални перат едвали не по 25 4аса на денонощие :mhihi:. И тук се продават само 4е става с поръ4ка и представителството им беше някаде срещу клуб 4ервило.

А за телевизор аз поне си взех LG 42ка с харда, упределено е по добър от Samsung

старши ентусиаст
Аватар
Кара: KiA, Volvo, Ford
Мечтае да кара: Болид от F1
Детайли за колата: Picanto 2008, V70 2001, Puma 2021

Мнение от logout » 30 Ное 2007, 10:57

За пералня и аз съм за Горение. Джелезни. Навремето си купихме такава с 5 години гаранция. Докато децата бяха малки, мааше по 3-4 пранета дневно. До колкото аз знам, AEG в момента е собственост на Горение - правете си сметка. Немската техника Кьортинг мисля също е на Горение ;) . За сушилня съм с 2 ръце - зимата просторите не могат да насмогнат на прането... Дали да е 2 в 1 не мога да дам мение - въпрос на вкус, възможности, пространство.

Иначе като някой ми каже "телевизор", веднага го асоциирам със SONY. Скъпите модели вадят невероятна картина. Full HD-то може и да е измислица за момента, но картината е по-истинска от действителността :mhihi: . Въпреки това мисля, че и други марки имат добри попадения.

П.П. Специално за NEO-то... На всички ви е ясно, че това е бранд на ТМ. За тях произвеждат най-различни заводи - в Китай, Малайзия, Южна Корея, Турция и не знам колко още други. Предполагам се досещате, че произведените в Южна Корея са LG или Samsung ;) . Аз за децата за по-евтино взех 26-инчово LCD NEO, турска сглобка (вероятно Philips). Едно кило входове, настройки и екстри в него - направо се изненадах. А картината е отлична. Имаше и китайска версия, но когато ги сравних двата модела, китайският беше :puke: Общо взето не всяко NEO е за боклука...
It's not who You are, it's who You know...

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 30 Ное 2007, 19:52

Вземай сушилня задълже,особено зимата ,а и не само тогава е много голямо удобство 8),и след покупките- с остатъка от парите да по4ерпиш за добрите съвети :lol:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39
Мечтае да кара: Е92

Мнение от bam-bam » 01 Дек 2007, 3:52

колега зимай нещо там да върши работа сички са едни боклуци въпрос на късмет да сполучиш читава :)
ако идеш и ги питаш що едната е по добра от другата може да мислят 10 мин преди да ти отговорят :mhihi:
иначе за ТВ .. Сони то се знае поне това е нещото в което все още ги бива че то другите им продукти са за кофата ;)
Изображение

Му му мух мули, майкоууу!
Аватар

Мнение от absix » 01 Дек 2007, 10:02

Пералня + сушилня Whirlpool - не съм простирал дрехи от години и съм много доволен. Има програма, която пере "дневните" ти дрехи за 30мин и за още толкова ги суши.

LCD Samsung...

Успех!

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата