Задните стопове с черно каде ?
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
Задните стопове с черно каде ?
Абе колеги осетих че затамняването на стоповете с фолио е невазможно поне за мен а пак с този спрей за който говорите няма да мога да се справя защото сам некадарен по тая тема и то после иска и лак отгоре за това ако може да ми кажете кой и за колко пари ще ми затамни само наи горната част в Пловдив благодаря предварително
- |`oTuH
- ентусиаст
-
- Кара: 2005 E61 525d
- Мечтае да кара: просто да кара...
- Детайли за колата: <3
колега аз успях да си ги затъмня където в тия работи съм гола вода
не е кой знае ква работа...
чистиш яко
олепяш насякаде около мигача
и пръскаш
тва е

не е кой знае ква работа...
чистиш яко
олепяш насякаде около мигача
и пръскаш
тва е

4 8 15 16 23 42
- Bloodnoon
- младши ентусиаст
-
- Кара: вана
- Мечтае да кара: E46 M3 >:)
Прави се само с някакъв цветен лак (черен), отиди при някой бояджия и би трябвало без проблем да ти ги направи. Цената не знам, ама аз лично повече от 20лв не бих дал 

- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
- bate raiko
- кандидат ентусиаст
-
Колега, не бих ти препоръчал да правиш тая операция - не стават като фабрично опушени мигачи и това си е.....Оглеждам се от известно време и има доста интересни неща из Ибей. Знам че цената е много по-висока от стойността на хоум мейд потъмняването, но дето казват хората - кеф цена няма
. Поздрави!!!

- Ogi
-
Плевен тийм
-
- Кара: 323ti
- Мечтае да кара: 332ti
- Детайли за колата: сива
Re: Задните стопове с черно каде ?
go4et0o написа:Абе колеги осетих че затамняването на стоповете с фолио е невазможно поне за мен а пак с този спрей за който говорите няма да мога да се справя защото сам некадарен по тая тема и то после иска и лак отгоре за това ако може да ми кажете кой и за колко пари ще ми затамни само наи горната част в Пловдив благодаря предварително
купуваш си един опушващ спрей... зимаш едно хартиено тиксо и облепваш всичко освем елемента който искаш да опушиш... но не само стопа... сложи тиско и на ламарината около стопа за да не пръснеш и там... и след тва ръсиш на ляво и на дясно... но не прекалявай с ръсенето

- naceti
- Потребител
-
- Кара: E 46 330D automat
- Мечтае да кара: Нимбус 2012
Мойте си ги ръснах със прей, продава се такъв тук поне в София намерих за 9.50 лв. Ако пръскаш внимателно се получава ефекта:) Светлините не се губят и през деня си личат, така че не се притеснявай:) Не съм снимал още но определено е ефектно. Някой ще каже че става циганийка, за което съм съгласен.... но при положение че моите бяха успешно матирали от опитен бояджия и нямам възможност за чисто нови (поне за момента), направих тази операцийка:)
9 мнения
• Страница 1 от 1