миене на двигател
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
- kriso85
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
- Мечтае да кара: BMW M
По-добре не го мий
Почисти го внимателно с парцалечета и некъф препарат
Почисти го внимателно с парцалечета и некъф препарат
"Try not. Do or do not. There is no try" Yoda

- ziko76
- Потребител
-
- Кара: 318i-118коня 2000г
Re: миене на двигател
Здравейте колеги.От скоро съм горд собственик на Е46-318-118коня-2000г.Прегледах темите относно миенето на двигател и проблемите след това,но никъде не видях описано какво трябва да се обвие и предпази от намокряне,че после да няма
Някой колеги сигурно ще ме упрекнат за това,че ще мия двигателя.Явно от доста време е имала теч на масло от масления филтър и всичко е в масло и прахоляк около него.Теча го отстраних и сега съм решил да измия двигателя,но не зная какво трябва да пазя от намокряне.Ще съм ви благодарен ако ми помогнете
Поздрави!!!
Някой колеги сигурно ще ме упрекнат за това,че ще мия двигателя.Явно от доста време е имала теч на масло от масления филтър и всичко е в масло и прахоляк около него.Теча го отстраних и сега съм решил да измия двигателя,но не зная какво трябва да пазя от намокряне.Ще съм ви благодарен ако ми помогнете
Поздрави!!!Re: миене на двигател
Колега това мнение в колко теми ще го пуснеш? Няма смисъл да се повтаряме и да питаме във всяка подобна тема, ако колегите знаят нещо ще ти отговорят. Или после искаш да прегледаш 4-5 теми докато откриеш отговорите на въпроса?
6 мнения
• Страница 1 от 1